Skip to content

Haluatko lopettaa jonkun Instagram-tarinoiden tai -viestien katselemisen? Mykistä heidät.

20 de maaliskuu de 2021

Jos et halua nähdä tietyn käyttäjän Instagram-viestejä tai tarinoita, voit mykistää hänen tarinansa tai viestinsä ilman, että sinun täytyy lopettaa tai estää niitä. He eivät myöskään koskaan tiedä, että olet mykistänyt heidät.

Käyttäjän mykistäminen tarkoittaa, että olet edelleen yhteydessä heihin (eli seuraat edelleen häntä), mutta hänen sisältöään ei enää näy kotisyötteessäsi, etkä näe hänen tarinoitaan. Jos mykistät henkilön, hän voi silti nähdä viestisi ja tarinasi.

Kuinka mykistää Instagram-käyttäjän viestit ja tarinat

Viestit näkyvät syötteessäsi. Tarinat näkyvät syötteen yläosassa vaakaviivalla profiilikuvina. Näin lopetat jommankumman tai molempien käyttäjien näkymisen tietylle käyttäjälle.

  1. Kirjaudu sisään Instagramiin ja siirry käyttäjän Instagram-sivulle. Voit valita Hae -kuvaketta ja kirjoita heidän nimensä hakupalkki.

  2. Valitse heidän Instagram-sivullaan Seurata heidän profiilikuvansa alla.

  3. Valitse Mykistää.

  4. Mykistä viestit asettamalla Viestit vaihtaa päällä. Mykistä tarinat asettamalla Tarinoita vaihtaa päällä.

    Käyttäjän profiilikuva muuttuu hieman läpinäkyväksi, ja hänen tarinansa näkyvät syötteesi lopussa.

    Voit mykistää käyttäjän myös suoraan syötteestäsi. Voit mykistää käyttäjän syötteestä napauttamalla kolme pistettä heidän nimensä vieressä> Mykistää > Mykistä viestit tai Mykistä viestit ja tarina.

Käyttäjän viestien tai tarinoiden mykistyksen poistaminen

Käyttäjän viestien tai tarinoiden mykistyksen poistaminen:

  1. Siirry mykistetyn käyttäjän Instagram-sivulle.

  2. Napauta Seurata heidän profiilikuvansa alla.

  3. Napauta Mykistää.

  4. Poista viestien mykistys kääntämällä Viestit vaihtaa vinossa. Poista tarinoiden mykistys kääntämällä Tarinat-kytkintä vinossa.

Kuinka nähdä mykistetyt henkilöt

Unohditko kumoamasi? Instagram pitää käynnissä olevan luettelon mykistyneistä käyttäjistä tietosuoja-asetuksissa.

  1. Napauta profiili kuva.

  2. Napauta valikossa -kuvake oikeassa yläkulmassa.

  3. Valitse asetukset.

  4. Valitse Yksityisyys.

  5. Alla Liitännät, valitse Ohitetut tilit.

  6. Valitse mikä tahansa käyttäjä siirtymällä heidän Instagram-sivulleen ja poista mykistys noudattamalla yllä olevan osan ohjeita.

    Voit silti tarkastella mykistettyjen käyttäjien tarinoita siirtymällä tarinoidesi loppuun ja napauttamalla heidän läpinäkyvää profiilikuvaansa tai käymällä heidän Instagram-sivullaan. Mykistys estää vain heidän näkymisen tarinasyötteessäsi.