Skip to content

Haluatko mobiilin PS5-kokemuksen? Näin PS5-ohjaimia käytetään kytkimellä

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Osta 8BitDo Bluetooth USB -sovitin ja kytke se telakoituun kytkimeen.
  • Sammuta PS5 ja irrota ohjain.
  • Pidä Peli asema ja Luoda Dualsense-painikkeita, kunnes valopalkki alkaa vilkkua. Kun se muuttuu siniseksi, ohjaimesi muodostetaan pariliitos.

Vaikka PS5-ohjaimen käyttäminen Switchissä on melkein yhtä helppoa ja helppoa kuin ohjaimen käyttö itse PS5: n kanssa, sinun on ostettava kolmannen osapuolen Bluetooth-sovitin.

8BitDo-Bluetooth-sovitin tukee Switch-toimintoa ja toimii PS5-ohjaimen kanssa, vaikka PS5-tukea ei tällä hetkellä mainosteta eikä se tarjoa muita ominaisuuksia kuin pelin perustoiminnot.

Kuinka kytkeä PS5-ohjain kytkimeen

Menetät kolinaa, haptikoita, adaptiivisia liipaisimia, liikkeenhallintaa ja kosketuslevyä, mutta PS5-ohjain toimii silti kuten kaikki muutkin peliohjaimet. Lisäksi sen asettaminen kestää sekunteja.

  1. Sammuta PS5 ja irrota ohjain. Tuo ohjaimesi Switchiin.

  2. Liitä 8BitDo USB-sovitin telakoituun kytkimeen. Sen pitäisi siirtyä automaattisesti pariliitostilaan, jota merkitsee pieni vilkkuva valo, mutta jos ei, paina vain sovittimen painiketta.

  3. paina Peli asema ja Luoda PS5-ohjaimen painikkeet siirtyäksesi pariliitostilaan. Ohjaimen valopalkki vilkkuu sinisenä, kun se yrittää muodostaa pariliitoksen, ja muuttuu tasaisesti siniseksi parin muodostamisen yhteydessä.

Huomautus

Jos sinulla on vaikeuksia yhdistää ohjainta, kytkin on auki Järjestelmäasetukset> Ohjaimet ja anturit> Pro-ohjaimen langallinen tiedonsiirto ja varmista, että tämä on asetettu arvoon Päällä.

Mitä muuta voit tehdä 8BitDo-sovittimen kanssa?

Kytkimen lisäksi 8BitDo-sovitin toimii Windows-tietokoneiden, Macien ja Raspberry Pi: n kanssa. Laite tukee myös tonnia ohjaimia. PS5-ohjaimen tuki ei ole virallista, pikemminkin että 8BitDo-sovitin toimii useimpien Bluetooth-ohjainten kanssa. Virallisesti tuettuja ohjaimia ovat 8BitDo: n oma ohjainlinja, Switch Pro, Joy-cons, Xbox One S / X, PS3, PS4, Wii Mote, Wii U Pro ja paljon muuta.

DualShock 4: n kaltaiselle ohjaimelle 8bitDo-sovitin tukee jopa liikehallintaa ja murisee langattomasti. Jos tietokoneellasi ei ole Bluetoothia ja haluat käyttää PS5-ohjainta langattomasti, voit käyttää myös 8BitDo-sovitinta siihen.