Skip to content

Haluatko piilottaa tykkäyksesi Facebookissa? Näin

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Kirjaudu sisään Facebookiin, siirry profiiliisi ja valitse Lisää > Tykkää > Hallitse > Muokkaa tykkäyksiesi yksityisyyttä > Vain minä > kiinni.
 • Voit valita erilaiset rajoitukset kullekin yhdeksälle luokalle

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka piilottaa tykkäykset tietyissä luokissa Facebookissa. Nämä ohjeet koskevat Facebookin työpöytäversiota.

Tyypit Facebook-tykkäyksistä

Facebookissa on useita tykkäyksiä. Jos katsot profiiliasi, näet erilaisia ​​luokkia, kuten elokuvat, televisio, musiikki, kirjat, urheilutiimit, urheilijat, inspiroivat ihmiset, ravintolat, pelit, aktiviteetit, kiinnostuksen kohteet, urheilu, ruoka, vaatteet, verkkosivustot ja Muu.

Voit hallita sitä, kuka näkee haluamasi kategoriatasolla, mutta et voi piilottaa yksittäisiä asioita, jotka pidät. Voit esimerkiksi päättää näyttää tai piilottaa haluamasi urheilutiimit, mutta et voi piilottaa sitä, että pidät yksittäisestä joukkueesta.

Kuinka tehdä tykkäyksistäsi yksityisiä

0:55

On melko helppo pitää ajatuksesi itsessäsi osissa Facebookia; Noudata näitä ohjeita ollessasi pöytätietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa (ei sovelluksessa tai mobiilisivustossa):

 1. Kirjaudu Facebookiin.

 2. Valitse profiilikuva / nimi sivun yläreunassa olevasta palkista.

 3. Valitse Lisää kansikuvan alapuolella olevasta valikkopalkista.

 4. Valitse Tykkää.

 5. Valitse Hallitse, joka näkyy kynäkuvakkeena vieressä Lisää tykkäyksiä.

 6. Valitse Muokkaa tykkäyksiesi yksityisyyttä valikosta.

 7. Valitse alaspäin kolmio sen kategorian vieressä, jonka haluat tehdä yksityiseksi.

 8. Valitse haluamasi yksityisyyden taso, kuten luokan näkyvyys. Vaihtoehtojasi ovat: Julkinen, Ystävät, Vain minä, Mukautetut, Lähimmät ystävät, ja Perhe. Jos haluat piilottaa tykkäyksesi muilta kuin itseltäsi, valitse Vain minä.

 9. Valitse kiinni.

 10. Tykkäyksiesi pitäisi nyt olla yksityisiä.

Muut rajoitusvaihtoehdot

Voit valita erilaiset rajoitukset kullekin yhdeksälle luokalle, mutta valitettavasti, kuten aiemmin mainittiin, et voi piilottaa sitä, että pidät yksittäisistä sivuista. Se on kaikki tai ei mitään kullekin luokalle.

Ehkä Facebook lisää tarkempia yksityisyyden suojaa tykkäyksille, ja voit piilottaa sen, että pidät tietyistä asioista, kuten Shi Tzu-pennuista, jotka on pukeutunut 1700-luvun vaatteisiin, mutta kunnes Facebook lisää tämän ominaisuuden, sinun on pakko näyttää kaikki omituiset tykkääsi tai et näytä mitään heistä.

Facebook on kuuluisa siitä, että se tekee laajamittaisia ​​muutoksia yksityisyysasetusten hallintaan. On hyvä tarkistaa säännöllisesti tietosuojavaihtoehtosi noin kerran kuukaudessa nähdäksesi, onko Facebook muuttanut mitään. Aina on mahdollisuus, että olet ehkä ”valinnut” jotain, josta haluat mieluummin olla poissa.