Skip to content

Haluatko salaa avata napsautuksen Snapchatissa? Näin se tehdään

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Avaa Keskustelut välilehti, laita laite lentokonetilaan katkaistaksesi yhteyden Internetiin ja avaa sitten napsautus.
  • Poista sovelluksen välimuisti ja muodosta sitten yhteys Internetiin.
  • Testaa se luomalla toinen Snapchat-tili ja lähettämällä viestejä tiliesi välillä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Snapchat voidaan avata lähettäjälle tietämättä. Ohjeet koskevat iOS- ja Android-laitteita.

Kuinka lukea Snapchatin viestejä tietämättä

Seuraavat ohjeet koskevat valokuvien ja videoiden napsautuksia sekä chat-viestejä.

  1. Kun olet saanut uuden pikaviestin tai chat-viestin ystävältäsi, siirry kohtaan Keskustelut välilehti pyyhkäisemällä kameran välilehdeltä oikealle.

  2. Jos pikaviesti tai chat-viesti ei ole vielä latautunut kokonaan, anna sen ladata. Kun lataus on valmis, sinun pitäisi nähdä vaaleanpunainen neliö ja Uusi napsautus etiketti (jos se on napsahdus) tai sininen nuoli ja Uusi chat -tunniste (jos se on chat-viesti) ystäväsi nimen alla.

    Älä napauta sitä nähdäksesi tai lukeaksesi!

  3. Laita laite lentokonetilaan katkaistaksesi yhteyden Internetiin.

    • Pyyhkäise iOS-laitteissa näytön alareunasta ylöspäin, jotta ohjauskeskus palaa, ja napauta lentokone -kuvaketta, joten se muuttuu oranssiksi.
    • Pyyhkäise Android-laitteissa näytön yläreunasta alaspäin, jotta saat näkyviin pika-asetukset, ja napauta lentokone -kuvaketta, joten se muuttuu siniseksi.
  4. Nyt kun et ole yhteydessä Internetiin, on turvallista nähdä ystäväsi napsautukset tai lukea heidän chat-viestinsä. Palaa Snapchat-sovellukseen ja napauta ystäväsi nimi + Uusi napsautus nähdäksesi heidän napsautuksensa tai napauta ystäväsi nimi + Uusi chat lukea heidän chat-viestinsä.

  5. Ennen kuin poistat lentokonetilan käytöstä ja muodostat yhteyden uudelleen, sinun on tyhjennettävä välimuisti Snapchat-sovelluksessa. Napauta profiilikuvake / Bitmoji napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa vaihde -kuvake profiilisi välilehden oikeassa yläkulmassa.

  6. Selaa Asetukset-välilehdellä kohtaan Tilitoiminnot ja napauta Tyhjennä välimuisti > Tyhjennä. Napauta Okei vahvistaa.

    Tämä vaihe on välttämätön napsautusten salaa avaamiselle, joten jos unohdat tehdä sen, ystäväsi näkee silti ”Avattu” -tunnisteen huolimatta siitä, että avasit sen lentokonetilassa. Välimuistin tyhjentäminen vain tyhjentää tietyt tiedot, jotka auttavat sovellusta toimimaan nopeammin, mutta voivat viedä ylimääräistä tilaa. Älä huoli – mikään tallennetuista muistiinpanoista tai chatista ei kadota.

  7. Lentokonetilan sammuttaminen on nyt turvallista.

    • Pyyhkäise iOS: ssä näytöltä ylös ja napauta lentokone -kuvake ohjauskeskuksessa muodostaaksesi yhteyden uudelleen.
    • Pyyhkäise Androidissa näytöltä alaspäin ja napauta lentokone -kuvaketta pika-asetuksissa.
  8. Kun ystäväsi tarkastelee Keskustelut-välilehteä, hän näkee vain Toimitetaan etiketti nimesi alle.

Kokeile itse

Paras tapa varmistaa, että tämä menetelmä toimii, on käyttää kahta Snapchat-tiliä, joissa yksi tili lähettää hetkessä toiselle. Noudata yllä olevia ohjeita vastaanottajatilillä ja varmista, että lähettäjän tili ei koskaan näe Avattu etiketti etsimällä Toimitetaan sen sijaan.

Voit tehdä tämän yksinkertaisesti luomalla testitilin tavallisen tilin kanssa, mutta helpompi tapa tehdä se on saada ystävä testaamaan se kanssasi.