Skip to content

Hälytysten lisääminen Twitch-suoratoistoosi on helpompaa kuin luulet

20 de maaliskuu de 2021

Twitch-ilmoitukset ovat erityisiä ilmoituksia, jotka näkyvät lähetyksen aikana virallisella Twitch-verkkosivustolla ja -sovelluksissa. Suoratoistaja voi mukauttaa jokaisen hälytyksen laukaisemaan, kun tapahtuu jotain erityistä, kuten uusi seuraaja tai tilaaja, ja niiden visuaalisia ja äänitehosteita voidaan muuttaa.

Twitch-matkapuhelimen tai konsolisovelluksen kautta lähettävät suoratoistolaitteet eivät kuitenkaan pysty sisällyttämään ilmoituksia streamiinsa. Twitch-hälytysten käyttämiseksi virta on lähetettävä erityisestä ohjelmistosta, kuten OBS Studio, joka sallii mukautettujen asettelujen ja grafiikan, kohtausten siirtymien ja muiden erityisominaisuuksien käytön.

Itse hälytykset toimivat lukuisilla kolmannen osapuolen palveluilla, jotka voidaan linkittää OBS Studioon. Näin asetat Twitch-ilmoitukset kolmella suosituimmalla palvelulla ja yhdistät ne OBS Studioon.

StreamLabs

StreamLabs on palvelu, jota uudet ja kokeneet striimarit käyttävät eniten Twitch-hälytyksiin sen helppokäyttöisyyden ja Twitch-ominaisuuksien, kuten bittien, vuoksi. Näin se asetetaan.

 1. Kun olet kirjautunut StreamLabs-verkkosivustolle Twitch-tililläsi, napsauta Varoituslaatikko vasemmasta valikosta.

 2. Näet viisi oletushälytysnimeä ja niiden vieressä olevat valintaruudut näytön yläosassa. Poista valinta niistä, joita et halua käyttää. Pidä haluamasi ne valituina.

 3. Näytön alaosassa on joitain Yleiset asetukset hälytyksiä, kuten aikaviive ja perusasettelu. Tee haluamasi muutokset ja napsauta Tallenna asetukset.

 4. Vieressä Yleiset asetukset ovat yksittäisten ilmoitusten välilehtiä. Napsauttamalla välilehtiä voit mukauttaa kullekin käytettävää kuvaa ja ääntä.

 5. Kun kaikki mukautuksesi on tehty, napsauta Tallenna asetukset ja napsauta Napsauta Näytä widgetin URL-osoite ruudun yläosassa. Korosta tämä URL-osoite kaksoisnapsauttamalla sitä hiirellä ja kopioi se sitten leikepöydälle napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Kopio.

Muxy

Muxy tarjoaa erilaisia ​​ilmaisia ​​lisäosia Twitch-suoratoistolaitteille, kuten lahjoituksia, hurraa ja tietysti hälytyksiä. Kun olet kirjautunut Muxy-verkkosivustolle Twitch-tililläsi, luo hälytykset seuraavasti.

 1. Napsauta Muxy-kojelaudassa Hälytykset vasemmalla olevassa valikossa.

 2. Sinulla on jo neljä ilmoitusta. Ne voidaan joko poistaa kokonaan painamalla punaista Poista hälytys -painiketta sivun alaosassa tai mukautettu täyttämällä asiaankuuluvat kentät.

 3. Klikkaa Fontti -välilehdellä voit muuttaa kunkin ilmoituksen fontin asetuksia ja käyttää Media välilehti mukauttaa kuvia ja ääniä.

 4. Klikkaa Tallenna asetukset -painiketta ruudun alaosassa, kun olet tehnyt muutoksia kullekin hälytykselle.

 5. Ota huomioon Ilmoituspaketin URL-osoite ruudun yläosassa ja kopioi tämä leikepöydälle.

StreamElementit

StreamElements eroaa useimmista muista hälytysratkaisuista sisällyttämällä ilmoituksensa täydelliseen Twitch-asettelupäällykseen, jota se isännöi omilla palvelimillaan. StreamElementin käyttäjät voivat luoda täydelliset asettelut kuvilla ja widgeteillä ja linkittää tämän OBS Studion etäkäyttöiseen peittoon.

Kaikki nämä ominaisuudet ovat olennaisesti niputettu yhteen, mutta on myös mahdollista valita ja valita, mitä haluat käyttää. Näin määrität StreamElementit vain Twitch-hälytyksiä varten.

 1. Kun olet kirjautunut StreamElementsiin, valitse Omat peittokuvat vasemmasta valikosta.

 2. Napsauta sinistä Luo tyhjä peitto -painiketta oikeassa yläkulmassa.

 3. Anna videopelin nimi, johon käytät näitä ilmoituksia. Tämä on vain viitteellistä.

 4. Anna peittokuvalle nimi ja paina Lähetä.

 5. Näet nyt uuden peittosi profiilissasi. Napsauta kynäkuvaketta pikkukuvan alla.

 6. Klikkaa Widgetit ylävalikossa.

 7. Valitse Lisätä alla Varoituslaatikko.

 8. Näet nyt uuden peittosi profiilissasi. Napsauta kynäkuvaketta pikkukuvan alla.

 9. Vasemmalla puolella näet luettelon Twitch-hälytyksistäsi. Poista niiden valinta, jos haluat poistaa ne, joita et halua näyttää streamissasi, ja muokkaa niiden ulkonäköä ja ääniä napsauttamalla rataskuvaketta.

 10. Kun olet valmis, napsauta Käynnistä peite vasemmassa alakulmassa. Tämä avaa peittosi uudella selainvälilehdellä. Se näyttää tyhjältä juuri nyt ja se on täysin normaalia. Kopioi verkkosivuston URL-osoite selaimesi osoiteriviltä ja sulje sitten välilehti.

Kuinka lisätä Twitch Alert URL-osoitteen OBS Studioon

Jos haluat lisätä räätälöityjä ilmoituksia Twitch-streamiin, sinun on linkitettävä niihin OBS Studion sisäpuolella käyttämällä yksilöllistä verkkosivustosi URL-osoitetta. Kun sinulla on yksilöllinen URL-osoite, toimi seuraavasti.

 1. Avata OBS Studio ja napsauta hiiren kakkospainikkeella työtilaasi.

 2. Valitse Lisätä ja valitse sitten BrowserSource.

 3. Kirjoita kopioidut StreamLabs-, Muxy- tai StreamElements-URL-osoitteet URL-kenttään ja paina OK.

Twitch-hälytykset määritetään nyt OBS Studiossa ja valmiina aktivoitaviksi seuraavan striimin aikana. Jos teet muutoksia ilmoituksiin StreamLabs-, Muxy- tai StreamElement-palvelujen kautta, sinun ei tarvitse päivittää mitään OBS Studiossa. Muutokset tulevat voimaan automaattisesti.