Skip to content

Hanki ilmaisia ​​elokuvia ja TV-ohjelmia Internet-arkistosta

22 de maaliskuu de 2021

Internet-arkiston elokuva-arkisto eroaa vastaavista verkkosivustoista, jotka tarjoavat ilmaisia ​​online-elokuvia, koska vaikka löydät täyspitkä elokuvia, dokumentteja ja klassisia shortseja, löydät myös harvinaisia ​​helmiä, kuten nauhoitettuja mainoksia ja videopelimateriaalia.

Jotain muuta, mitä voit tehdä Internet-arkistossa, on ladata ilmaisia ​​elokuvia. On 100-prosenttisesti laillista paitsi suoratoistaa näitä elokuvia myös ladata ne, jotta voit katsella niitä offline-tilassa tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi.

Internet-arkiston ilmaiset suoratoistettavat elokuvat

Elokuvat Internet-arkistossa on luokiteltu alakokoelmiin, joista osa on Animaatio ja sarjakuvat, Tietokoneet ja tekniikka, Urheiluvideot, Vlogit, Arkistovideomateriaali, Lyhytmuotoiset elokuvat Ja tietenkin, Elokuvat.

Sivun vasemmalla puolella on kaikki suodatusvaihtoehdot, jotta voit löytää elokuvia aiheen tai aiheen, kokoelman, luojan, vuoden, kielen ja muun mukaan.

Internet-arkistossa on miljoonia videoita ja uusia lisätään usein, joten voit pysyä ajan tasalla RSS-syötteen avulla tai käydä suoraan verkkosivulla ja lajitella ilmaiset elokuvat ARKISTOITU PÄIVÄMÄÄRÄ.

Ilmaiset suoratoistosarjat Internet-arkistossa

Internet-arkiston TV-ohjelmat ovat ainutlaatuisia, koska vaikka siellä on nauhoitettuja ohjelmia, se sisältää myös mainoksia ja hallituksen menettelyjä, joita et löydä useimmista TV-suoratoistosivustoista.

Suurin osa ”tavallisista” TV-ohjelmista löytyy täältä Klassinen TV -osassa, mutta siellä on myös TV-mainokset, Klassiset televisiomainokset, Vaalimedia, ja useita kategorioita omistettu eri poliitikoille.

Aivan kuten Internet-arkiston ilmaisten elokuvien kohdalla, julkiset TV-ohjelmat voidaan suodattaa vuoden, kielen ja muiden kriteerien mukaan.

Latauslinkit ovat käytettävissä TV-ohjelmille, joten voit tarkastella niitä myös offline-tilassa.

Elokuvien ja ohjelmien lataaminen Internet-arkistosta

Kun olet elokuvan tai TV-ohjelman suoratoistosivulla, lataa se yhtä helposti kuin löytää LATAA VAIHTOEHTOJA -osiossa. Kun olet siellä, valitse jostakin tiedostomuodosta. Suurin osa videoista on saatavana MP4-, MPEG- ja OGV-muodossa sekä TORRENT-tiedostona.

Internet-arkistosta lataamasi videot voidaan muuntaa toiseen videotiedostomuotoon, jos tarvitset sen tietyssä muodossa tietylle laitteelle tai ohjelmistolle.

Internet-arkisto Elokuva-arkisto Videon laatu

Videon laatu vaihtelee, koska kuka tahansa voi ladata elokuvia Internet-arkistoon. Suurin osa niistä on kuitenkin täysin katsottavissa.

Internet-arkiston mobiilisovellus

Jos haluat katsella elokuvia ja TV-ohjelmia Internet-arkistosta ollessasi poissa tietokoneesta, voit ladata ilmaisen mobiilisovelluksen iPhonelle ja iPadille.

Internet-arkistoon rekisteröinnin edut Elokuva-arkisto

Rekisteröinti ei ole välttämätöntä elokuvien katseluun Internet-arkistossa.

Sinun on kuitenkin luotava käyttäjätili, jotta voit ladata videoita, kirjoittaa arvosteluja, osallistua foorumiin tai lisätä suosikkivideosi kirjanmerkkeihin. Voit rekisteröityä ilmaiselle tilille Internet-arkistossa käyttämällä sähköpostiosoitettasi ja käyttäjänimeäsi.

Missä Internet-arkiston elokuva-arkisto saa elokuvansa

Elokuvat Internet-arkistossa Elokuva-arkisto voi ladata kuka tahansa käyttäjätili, joka luo tilin. Oletuksena on, että lähettäjällä on oikeus jakaa elokuva.

Internet-arkiston elokuva-arkistolla on oikeus poistaa kaikki elokuvat, jotka eivät ole heidän sääntöjensä mukaisia, joten ymmärretään, että heidän verkkosivustollaan isännöityjä elokuvia on yleisön nähtävissä ja ladattavissa ilmaiseksi.

Mistä katsella moderneja elokuvia

Internet-arkisto ei ole paras vaihtoehto, jos etsit nykyaikaisia ​​elokuvia, koska sivusto koostuu pääasiassa julkisista videoista, joista suurin osa on vanhempia elokuvia.

Joitakin vaihtoehtoisia lähteitä korkealaatuisille ja uudemmille elokuville ovat Vudu, Tubi, The Roku Channel, Crackle, IMDb TV ja Kanopy.