Skip to content
iOS

Hanki useita sähköpostitilejä iPhoneen – nopeasti

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Mene asetukset > Mail > Tilit > Lisää tili. Valitse sähköpostiohjelma. Lisää kirjautumistiedot ja lisää tili noudattamalla ohjeita.
 • Yllä olevat ohjeet koskevat seuraavia sähköpostiohjelmia: iCloud, Microsoft Exchange, Google, Yahoo, AOL ja Outlook.com.
 • Lisää toinen asiakas valitsemalla Muu. Anna tili class = ”comp mntl-sc-block mntl-sc-block-html”> Voit lisätä minkä tahansa sähköpostitilisi iPhonen Mail-sovellukseen, jolloin voit käyttää puhelinta lähettämään tai vastaanottamaan viestejä mistä tahansa tili. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä lisää sähköpostitilejä iPhoneen iOS 12: n ja uudempien iOS Mail -sovelluksella.

  Kuinka lisätä toinen sähköpostitili iPhoneen

  Kun sinulla on toinen sähköpostitili, sen lisääminen iPhoneen on helppoa. Jos lisättävä sähköpostitili on peräisin AOL: sta, Microsoft Exchangesta, Gmailista, iCloudista, Outlook.comista tai Yahoo: sta, Apple oli rakentanut pikakuvakkeet iOS: ään helpottamaan lisäämistä (jos se on toiselta palveluntarjoajalta, siirry seuraavaan kohta).

  1. Avaa iPhonessa asetukset sovellus.

  2. Valita Mail > Tilit. (Jos käytät iOS 12: ta, valitse Salasanat ja tilit.)

  3. Valitse Lisää tili.

  4. Valitse lisättävän tilin tai sähköpostiohjelman tyyppi.

  5. Koska vaiheet ovat erilaiset lisäämäsi sähköpostiosoitteen mukaan, tässä vaiheessa ei ole olemassa yhtä ainoaa ohjeistusta. Yleisesti ottaen syötät sähköpostiosoitteesi, sitten salasanasi ja sitten voit valita joitain asetuksia. Seuraa näytöllä näkyviä kehotteita, ja sähköpostitili tulisi lisätä iPhoneen vain muutamassa vaiheessa.

  Mail-sovellus ei ole ainoa iPhonelle saatavilla oleva sähköpostisovellus. Voit käyttää Gmail-sovellusta, Outlook-sovellusta tai kolmannen osapuolen sähköpostisovellusta, joka tukee useita tilejä. Jos haluat lisätietoja näistä, katso parhaat sähköpostisovellukset iPhone 2019: lle.

  Sähköpostitilin lisääminen manuaalisesti iPhoneen

  Jos sähköpostiosoite, jonka haluat lisätä, on peräisin muulta kuin viimeisen osan sähköpostipalvelulta, vaiheet ovat hieman erilaiset (ja tarvitset lisätietoja). Jälleen sinun on jo määritettävä tämä tili palveluntarjoajan kanssa. Jos se on tehty, voit lisätä uuden sähköpostitilin iPhoneen seuraavasti:

  1. Seuraa viimeisen osan vaiheita 1-3.

  2. Valita Muu.

  3. Valitse Lisää sähköpostitili.

  4. Kirjoita nimesi, lisättävä sähköpostitili, tilin salasana ja kuvaus tai nimi sähköpostitilille ja valitse sitten Seuraava.

  5. Valitse tapa, jolla haluat vahvistaa sähköpostitilin: IMAP tai POP. Linkit tarjoavat paljon lisätietoja kahdesta vaihtoehdosta, mutta eron lyhyt versio on, että IMAP jättää kopion sähköpostista sähköpostipalvelimelle, kun taas POP lataa sen vain iPhoneen. Sähköpostipalveluntarjoaja on saattanut kehottaa sinua käyttämään yhtä tai toista. Jos ei, napauta haluamaasi.

  6. Täytä lomake. Tärkeimmät tarvitsemasi tiedot ovat Saapuvan postin palvelin ja Lähtevä postipalvelin osiot. Niissä sinun on lisättävä isäntänimi (jotain mail.email.com), sekä käyttäjänimi ja salasana palvelimen käyttämiseksi. Sähköpostipalveluntarjoajan olisi pitänyt antaa tämä sinulle. Jos ei, sinun on kysyttävä sitä.

  7. Kun nämä tiedot on lisätty, napauta Seuraava.

  8. Mail-sovellus yrittää ottaa yhteyttä sähköpostipalvelimiin, joiden tiedot lisäsit vaiheessa 7. Jos kaikki on oikein, palvelimet vastaavat ja sähköpostitilisi lisätään iPhoneen. Jos jotain on vialla, virhe ilmoittaa siitä sinulle. Korjaa virhe ja toista.

  Jos tarvitset vinkkejä uuden tilin luomiseen, katso ohjeet Gmail-tilin luomiseen, Yahoo-sähköpostitilin luomiseen, uuden Outlook.com-sähköpostitilin luomiseen tai iPhone-sähköpostin määrittämiseen.