Skip to content

Hanki yksityinen Alexan kuiskaustilassa

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Äänikomento: Sano normaalilla äänelläsi: ”Alexa, ota kuiskaustila käyttöön.” Alexa vahvistaa sanomalla: ”Kuiskatut vastaukset ovat päällä.”
  • Alexa-sovellus: Siirry kohtaan Päävalikko > asetukset > Valitse Alexa-tili > Alexa-äänivastaukset > Kuiskatut vastaukset. Vaihda kohtaan Päällä asentoon.
  • Kuiskaustila antaa Alexan tunnistaa ja vastata kuiskaamalla äänellä. Sammuta sanomalla ”Alexa, sammuta Kuiskaustila”.

Käveleminen kotisi ympärillä puhumalla (tai huutamalla) Echo-laitteellasi voi häiritä muita, joten Amazon kehitti Whisper-tilan, jotta voit käyttää Alexaa häiritsemättä muuta kotitalouttasi.

Alexa Whisper -tilan aktivointi

Kuiskaustila ei ole oletusarvoisesti käytössä Alexa App- tai Echo-laitteissa. Sen on oltava aktivoituna. Alexan Whisper Mode / Whispered Responses -ominaisuus voidaan aktivoida kahdella tavalla: äänikomennolla ja Alexa-sovelluksen asetuksilla.

Vaikka Whisper-tila olisi kytketty pois päältä, Alexa-sovellus ja tuetut Echo-laitteet tunnistavat kuiskaamat komennot, mutta ne vastaavat normaalilla äänenvoimakkuudella. Saadaksesi kuiskaamat vastaukset, Whispered Answerses -toiminnon on oltava käytössä.

Äänikomento

Helpoin tapa aktivoida Alexa Whisper -tila on puhumalla komento kaiun, kumppanilaitteen (kuten Polk-komentopalkki, Sonos One / Beam, Bose Soundbar 500/700, Bose Home Speaker 500) tai Fire TV: n kautta (Alexan kanssa) Ääni-kauko-ohjain). Sano vain (normaalilla äänelläsi) ”Alexa, ota kuiskaustila käyttöön”, ja Alexa vastaa vahvistuksella, että ”kuiskaamat vastaukset ovat päällä”.

Alexa-sovellus

Jos et halua käyttää äänikomentoa Alexa Whisper -tilan aktivoimiseksi, tässä on vaiheet sen määrittämiseksi Alexa-sovelluksella.

  1. Avaa Alexa-sovellus älypuhelimellasi. Napauta kolmea riviä sovelluksen näytön vasemmassa yläkulmassa. Sinut viedään Päävalikko.

  2. Napauta päävalikossa asetukset sitten Valitse Alexa-tili.

  3. Valitse Alexa-tiliasetuksissa Alexa-äänivastauksetsitten Kuiskatut vastaukset. Työntää On / Off-kuvake että Päällä.

Kun Whisper-tila on otettu käyttöön puhekomennolla Echo-laitteelle, Fire TV Voice Remote -toiminnolla tai manuaalisesti Alexa-sovelluksen kautta, se tulee aktiiviseksi ja käytettäväksi kaikille Alexa-yhteensopiville laitteille, joita sinulla voi olla samalla tilillä.

Kuinka Alexa Whisper -tila toimii

Toisin kuin normaali puhe, kuiskaaminen ei sisällä äänijohdon värähtelyjä sellaisen äänen tuottamiseksi, jonka Voice Assistant yleensä tunnistaa.

Amazon on hienosäätänyt puhekuvion tunnistamisen, lauluäänen taajuuksien, äänen suunnan ja hiljaisuuden tason välisiä suhteita, jotka erottavat normaalin ja kuiskatun puheen. Tämän avulla Alexa voi tunnistaa ja vastata joko normaalilla tai kuiskaamalla äänellä.

Mitä tapahtuu kuiskaustilassa

Kun Kuiskaustila on päällä, Jos puhut komentoja tai kysyt kysymyksiä normaalilla äänellä, Alexa vastaa edelleen normaalilla äänellä.

Kuitenkin, kun puhut Alexalle kuiskauksella, se puolestaan ​​vastaa kuiskauksella asioista, joihin ”hän” normaalisti vastaa suoraan, kuten ajan, sään, liikenteen, termostaatin säätämisen, reseptien lukemisen ja paljon muuta. .

Kuiskaustila toimii vain englanniksi.

Lisäksi, kun käytät Whisper-tilaa musiikkipalvelun käyttämiseen ja kuunteluun, vaikka Alexa vastaa kuiskauksella komennon suorittamiseksi, varsinainen musiikkipalvelu toistetaan normaalissa äänenvoimakkuudessaan. Sinun on annettava Alexalle lisäkomento joko normaalilla tai kuiskaamalla äänellä, jos haluat alentaa musiikin äänenvoimakkuutta.

Jos Alexa-laitteesi ei tunnu tunnistavan kuiskauksiasi ja huoneessa on muita ääniä, ne saattavat aiheuttaa häiriöitä. Jos kohtaat tämän ongelman, joudut ehkä joutumaan lähemmäksi Alexa-laitettasi kuiskatessasi komentoja. Aivan kuten ihmisillä on vaihteleva herkkyys kuiskauksiin riippuen muusta melusta ja etäisyydestä, niin myös Alexa-kuiskaustila.

Anekdotisesti on raportoitu, että jotkut Alexa-laitteet reagoivat kuiskaamaan komentoihin paremmin kuin toiset. Jos sinulla on useita Alexa-laitteita, testaa Whisper-tila kaikilla, jotta näet, mitkä toimivat parhaiten.

Alexa Whisper -tilan poistaminen käytöstä

Alexa Whisper -tilan poistamiseksi käytöstä voit vain sanoa joko normaalilla tai kuiskaamalla äänellä: ”Alexa sammuttaa Whisper-tilan” tai voit käydä läpi samat vaiheet Alexa-sovelluksessa, jolla käytit sen aktivoimiseen, mutta liu’uta Päälle / Pois-kuvaketta Pois päältä, kun pääset Asetusten Whispered Responses -vaiheeseen.