Skip to content

Harjoittelu on helppoa, kun sinulla on pelejä VR: ssä!

20 de maaliskuu de 2021

Tunnustakaa, kotona harjoittelu on tylsää, ja joskus se tuntuu riittävältä tekosyiltä, ​​jotta ei edes häiritä. Voi olla, vain ehkä, VR voi auttaa. Löysimme muutaman pelin, jotka voivat auttaa sinua harjoittelemaan kotona ja pitämään motivaatiota.

Kilpailullinen harjoitus: Sparc

Mitä pidämme
 • Harjoitukset ovat hauskoja ja nopeatempoisia.

 • Harjoitukset ovat saatavilla pienissä paloissa.

Mitä emme pidä
 • Ei paljon yhden pelaajan sisältöä.

Kun ajattelet harjoittelua VR: ssä, mielesi ei luultavasti mene urheiluun. Sitä Sparc pyrkii muuttamaan. Tämä VSport vie sinut nopeatempoiseen peliin, jossa pakenet, estät ja heität palloja vastustajalle. Tämä peli on saatavilla PlayStation VR: lle, Oculus Riftille ja HTC Viveen hintaan 19,99 dollaria.

Pelin tavoitteena on lyödä vastustajaasi energiakuulilla, mutta sinun on rikostuttava seinistä ja käytettävä kulmia eduksi, jos haluat ohittaa heidän kilpensä. Kun saat asiat kiinni, estät ammuksia, väistät saapuvia hyökkäyksiä ja heität oman pallon. Kilpailutunne antaa sinulle varmasti kuntoilun ylävartaloosi ja sydämeesi.

Lataa PlayStation VR: lle

Osta HTC Vive -puhelimelle

Osta Oculus Riftille

Sydänharjoittelu: Holopoint

Mitä pidämme
 • Harjoitukset ovat hauskoja ja intensiivisiä.

 • Pisteytysjärjestelmän avulla voit kilpailla ystävien kanssa.

Mitä emme pidä
 • Toistuvat liikkeet voivat helpottaa harteidesi loukkaantumista voimakkailla tasoilla.

Oletko koskaan halunnut tulla Katniss Everdeeniksi, Hawkeyeksi tai Robin Hoodiksi? Holopointin kanssa juuri niin teet.

Tämä peli on kaareva useisiin kohteisiin aalloissa. Asiat alkavat helposti vain muutamalla staattisella pallolla, jotka kelluvat ympärilläsi, mutta ennen kuin huomaatkaan, sinun täytyy väistää saapuvia ammuksia ja ottaa viholliset arsenaaliisi. Holopoint on saatavilla Oculus Riftille ja HTC Viveen 14,99 dollaria Steamistä.

Osta Steamistä Holopoint

Nyrkkeilyharjoittelu: Knockout League

Mitä pidämme
 • Hauska, nopeatempoinen pelattavuus pelihallityylillä.

Mitä emme pidä
 • Jyrkkä oppimiskäyrä eri tekniikoiden oppimiseksi, joita tarvitaan kunkin vastustajan pudottamiseen.

Runsaat ihmiset pääsevät aggressiivisuudestaan ​​treenaamisen aikana, ja jos kuulut tähän luokkaan, voit lyödä sydämesi ulos Knockout League -liigalla. Tämä sovellus ottaa harjoituksensa vakavasti ja sisältää jopa kalorilaskurin, joka auttaa sinua näkemään palamisen aikana!

Tämä arcade-tyylinen peli vie sinut 1v1-nyrkkeilyotteluun erilaisia ​​vastustajia vastaan. Se ei ole erityisen realistinen, mutta lyöntien heittäminen ja jabs-pakeneminen saavat sydämesi pumppaamaan hetkessä. Voit noutaa Knockout League -pelin PlayStation VR: lle, Oculus Riftille tai HTC Vivelle hintaan 29,99 dollaria.

Lataa PlayStation VR: lle

Osta Oculus Riftille

Osta HTC Vive -puhelimelle

Sydämen sykkivä toiminta: Superhot

Mitä pidämme
 • Nopeatempoinen pelattavuus, jossa on tonnia uusinta-arvoa.

Mitä emme pidä
 • Yritä selvittää paras tapa suorittaa taso voi olla turhauttavaa.

Superhot on ainutlaatuinen ampuja peleissä, jotka saavat sinut hikoilemaan. Hallitset aikaa suunnitellaksesi hyökkäyksesi käsittelemällä erilaisia ​​vihollisia ja tilanteita.

Aluksi se on nopeatempoinen peli, ja kokeilla, kuten nopeuskäyttötasoilla, on helppo saada aikaan hiki. Täällä on paljon sisältöä pääpelin ja kokeiden välillä, jotta sydämesi sykkii! Se on saatavana PlayStation VR: llä, HTC Vive: llä, Oculus Riftillä ja Windows Mixed Reality: lla hintaan 24,99 dollaria.

Lataa PlayStation VR: lle

Osta Oculus Rift, HTC Vive ja Windows Mixed Reality

Joukkueen harjoitus: Echo Arena

Mitä pidämme
 • Pääset harjoittelemaan ja pelaamaan joukkueen kanssa.

Mitä emme pidä
 • Jyrkkä oppimiskäyrä nopeatempoiselle pelattavuudelle ja pisteytystekniikoille on hankalaa.

Echo Arena on yksi parhaista, kun on kyse mahtavista harjoituspeleistä, jotka saavat sinut unohtamaan, että treenaat todella. Tämä moninpeli vie sinut Zero G -tilaan, jossa sinä ja muut joukkueesi pelaajat yrität tehdä pisteitä vihollisjoukkueita vastaan.

Echo Arena on Lone Arenan moninpeliversio, ja se vie Gear VR -pelin uudelle tasolle päivittämällä Oculus Rift. Tämä peli on täysin ilmainen pelattavaksi ja sisältää tuen 5v5-joukkueotteluille ja 15 hengen juhliin.

Osta Oculus Riftille

Hardcore Cardio -harjoittelu: Audioshield

Mitä pidämme
 • Nopeatempoinen pelattavuus tarjoaa upean sydänharjoituksen.

 • Voit soittaa omalle musiikkikirjastollesi.

Mitä emme pidä
 • Ilmoitus muistiinpanon puuttumisesta voi estää seuraavan, mikä on turhauttavaa.

Audioshield on nopeatempoinen peli, joka perustuu kirjaimellisesti toistettavaan musiikkiin. Jokainen nuotti ryntääsi sinua kohti, ja sinun on lyötävä läpi ne. Tulokset ovat upeita.
AudioShieldillä on omat raidat, tai voit ladata suosikkimusiikkisi. Vaikka voit mennä helposti lyönteillä saadaksesi jokaisen nuotin, peli rekisteröi käyttämäsi voiman. Tämä tarkoittaa sitä, että jos todella aloitat keinut, saavutat korkeamman pisteen. Se on saatavilla Steamin kautta HTC Viveen ja Oculus Riftiin hintaan 19,99 dollaria.

Osta Steamistä Audioshield

FPS-harjoitus: Raaka data

Mitä pidämme
 • Eri hahmot tuottavat erilaisia ​​pelityylejä.

Mitä emme pidä
 • Vihollisten aallot ja vastaavat tasot toistuvat.

Raaka data vie sinut tulevaisuuteen, joka on mennyt hyvin, hyvin pieleen. Tulevaisuudessa Eden Corp halusi tuoda koko ihmiskunnan yhteen. Sen sijaan heillä on rakennus, joka on täynnä murhanhimoisia robotteja, ja sinun on leikattava heidät selviytyäkseen.

Valittavana on neljä erilaista hahmoa, joista jokaisella on oma arsenaali ja pelityyli. Voit mennä siihen itse, liittyä kaverisi kanssa yhteistyössä tai kasvot alaspäin muiden pelaajien kanssa päästä päähän -tilassa. Tämä on nopeatempoinen FPS-peli, joka saa sinut hikoilemaan, kun huutaa näytölle, ja se on saatavana PlayStation VR: lle, Oculus Riftille ja HTC Vivelle hintaan 39,99 dollaria.

Lataa Raw Data PlayStation VR: lle

Osta raakatiedot Oculus Riftille

Osta Raw Data for HTC Vive

Aika pysäyttää sydänharjoittelu: Rom: Uuttaminen

Mitä pidämme
 • Hauska, nopeatempoinen pelattavuus.

 • Upea grafiikka, josta ei tule pahoinvointia.

Mitä emme pidä
 • Tästä pelistä puuttuu päivityksiä ja se on melko lyhyt.

ROM: Extraction on arcade-ampuja, joka on rakennettu VR: tä ajatellen. Käytät erilaisia ​​korkean teknologian aseita ja hallitset ajan myötä tappaaksesi tiensä robotti-aaltojen kautta, jotka haluavat sinun kuolleen.

Sinun on vältettävä vihollisen hyökkäyksiä ja löydettävä paras tapa poistaa robottien vihollisten aallot ja aallot. Ajan taivutusvoimien avulla voit myös laukaista massiiviset räjähdykset auttamaan sinua. Se on saatavana PlayStation VR: lle, Oculus Riftille, HTC Vivelle hintaan 19,99 dollaria.

Lataa ROM: Pura PlayStation VR: lle

Osta ROM: Pura Oculus Riftille

Osta ROM: Pura HTC Vive -laitteelle

Peliharjoittelu: Holoball

Mitä pidämme
 • Yksinkertainen mutta haastava peli.

 • Nopea tahdissa toiminta tarkoittaa sen helppo työstää hiki.

Mitä emme pidä
 • Peli voi tulla toistuvaksi.

Kun ajattelet Pongia, se ei todennäköisesti näytä siltä kuin mitä pelaat VR: ssä. Siellä tulee Holoball sisään. Syötät peliin lyömällä palloja paneelia kohti ja yrittäen tehdä maalin sitä vastaan.

Tämä peli näyttää ja tuntuu siltä kuin jotain Tronin ja alkuperäisen pongin välillä. Käytät meloa ainoana aseena, mutta vaikeudesta riippuen työskentelet varmasti hiki. Tämä peli on saatavilla PlayStation VR: lle, HTC Vive: lle ja Oculus Riftille hintaan 14,99 dollaria.

Lataa HoloBall Playstation VR: lle

Osta HoloBall for HTC Vive ja Oculus Rift