Skip to content

HBO GO vs. HBO NYT: Mikä on ero?

20 de maaliskuu de 2021

Elokuvia, sarjoja ja erikoistarjouksia on mahdollista suoratoistaa HBO-sisältökirjastosta missä tahansa sovellusta tukevassa laitteessa – olipa se sitten puhelin, kannettava tietokone, älytelevisio, suoratoistotikku tai digiboksi. Tarvitset vain yhden HBO: n kahdesta suoratoistopalvelusta: HBO NOW tai HBO GO.

Yleiset havainnot

HBO NYT
 • Erillinen suoratoistopalvelu.

 • Käytä kaikkea HBO-sisältöä.

 • Palauttaa katseluhistorian ja jatkaa peliä siitä, mihin jäit.

HBO GO
 • Edellyttää HBO-kaapeli- tai satelliittitilausta.

 • Käytä kaikkea HBO-sisältöä.

 • Palauttaa katseluhistorian ja jatkaa peliä siitä, mihin jäit.

Ainoa tärkeä ero HBO NOW: n ja HBO GO: n välillä on, että HBO GO on tarkoitettu ihmisille, joilla on HBO-tilauksia kaapeli- tai satelliittitoimittajansa kautta. Tilauksia on saatavana myös Amazon Prime -palvelun kautta. HBO NOW puolestaan ​​on kaikkien saatavilla, aivan kuten Netflix tai Hulu.

Jos sinulla on HBO-tilaus, voit katsella HBO-ohjelmia ja elokuvia HBO GO: lla puhelimellasi, tabletillasi, tietokoneellasi tai muulla sovellusta tukevalla laitteella. Jos sinulla ei ole tilausta, ei ole mitään tapaa saada HBO GO: ta. Siksi HBO NOW on ihanteellinen johdinleikkureille.

Yksi johdinleikkureiden ongelma on se, että on olemassa monia palveluita, mukaan lukien kaapelikorvaukset, kuten Sling TV, ja yleiset suoratoistopalvelut, kuten Netflix, että on helppo maksaa yhtä paljon tai enemmän suoratoistopalveluista kuin kaapelista.

Hinta: Riippuu kaapelipaketin kustannuksista

HBO NYT
 • 14,99 dollaria kuukaudessa.

HBO GO
 • Sisältyy premium-kaapeli- tai satelliittitilaukseen.

Hieman kalliimpi kuin Netflix, HBO NOW maksaa 14,99 dollaria kuukaudessa. Tämä voi säästää rahaa verrattuna premium-kaapeliliittymän kustannuksiin. Sinun on kuitenkin otettava huomioon kaapeli-TV: n (ja muiden sen mukana olevien kanavien ja DVR-ominaisuuksien) edut arvioitaessa HBO NOW: n ja HBO GO: n kokonaisarvoa.

Pääsy: kuka tahansa, missä tahansa vs. kaapelitilaajat

HBO NYT
 • Erillinen suoratoistopalvelu, joka ei vaadi olemassa olevaa kaapeli- tai satelliittipakettia.

HBO GO
 • Edellyttää HBO-kaapeli- tai satelliittitilausta kaapelioperaattorin, satelliitti-tv-palveluntarjoajan tai Amazon Prime -palvelun kautta.

HBO NOW -sovelluksen voi ladata Roku-, Amazon Fire TV- tai muulle suoratoistolaitteelle ja katsella televisiosta tai mobiililaitteesta.

HBO GO: ta voidaan myös katsella millä tahansa laitteella sovelluksen kanssa, mutta se on olemassa vain maksetuille kaapelien tilaajille. Se on käytettävissä vain ihmisille, jotka tilaavat HBO: n kaapeli- tai satelliittipaketin kautta. Jos sinulla on HBO-tilaus, HBO GO on ilmainen. Jos sinulla ei ole HBO-tilausta, HBO GO ei ole vaihtoehto.

Sisältö: Sama sisältö, erilainen tilaus

HBO NYT
 • Sama sisältö kuin HBO, mutta ilman suoraa syötettä.

HBO GO
 • Sama sisältö kuin HBO, mutta ilman suoraa syötettä.

HBO NOW ja HBO GO sisältävät saman sisällön. Se sisältää kaikki HBO: n alkuperäiset esitykset, alkaen Sopraanot että Valtaistuinpeli. Se sisältää myös kaikki elokuvat, joita HBO: lla on tällä hetkellä oikeus lähettää ja suoratoistaa.

HBO NOW ja HBO GO eivät sisällä suoraa syötettä HBO-kanavasta. Suurin osa ohjelmista on suoratoistettavissa palvelussa, kun ohjelma lähetetään HBO-kanavalla, mutta kanavan suoraa lähetystä ei ole mahdollista katsella.

HBO lisää uusia elokuvia ja vaihtaa vanhempia elokuvia joka kuukausi ympäri vuoden. Äskettäin julkaistujen elokuvien lisäksi, joita ei ole saatavilla muissa suoratoistopalveluissa, HBO sisällyttää vuorotellen säännöllisesti vanhempia elokuvia. Lisätietoja elokuvien saatavuudesta on HBO: n uusien julkaisujen luettelossa.

Lopullinen tuomio: Hanki HBO NYT, jos sinulla ei ole kaapelia

Koska HBO NOW tarjoaa pääsyn vain HBO-sisältöön, se kuuluu samankaltaiseen luokkaan kuin suoratoistopalvelut, kuten Paramount +. Tällaiset yksikanavaiset tilaukset voivat kerätä viihdelaskusi. Valitus tulee makusi ja mieltymyksesi mukaan. Monille johdinleikkureille HBO kannattaa maksaa 15 dollaria kuukaudessa.

Lataa: