Skip to content

Heiluttaako iPad 2 verkkokalvonäyttöä?

19 de maaliskuu de 2021

IPad 2: ssa ei ole verkkokalvonäyttöä.

IPad 2: n 9,7 tuuman näytön resoluutio on 1024 x 768 pikseliä. Pikselien ensisijainen mittaus näytöllä on pikseliä tuumaa kohti tai PPI. IPad 2: n PPI on 132, mikä tarkoittaa, että siinä on 132 pikseliä neliötuumaa kohti.

Retina-näyttö debytoi iPad 3: n kanssa, jolla on sama näyttökoko, halkaisija 9,7 tuumaa, mutta sen 2048 x 1536 pikselin tarkkuus antaa sille 264: n PPI: n.

Applen Retina-näyttö on näyttö, jonka resoluutio on niin korkea, että ihmissilmä ei pysty erottamaan yksittäisiä pikseleitä, kun näyttö on keskimääräisellä katseluetäisyydellä.

Voitko päivittää iPad 2: n verkkokalvonäyttöön?

IPad 2: n päivittäminen Retina-näyttöön ei ole mahdollista. Vaikka Apple korvaa säröillä olevat näytöt, iPad 2: n sisäinen elektroniikka ei tue suurempaa tarkkuutta.

Apple on lisännyt iPad 2: n vanhojen ja vanhentuneiden tuotteiden luetteloon. Apple ei voi enää huoltaa iPadia, jos se vaatii uusia osia. Kalifornian lakivaatimusten vuoksi Applen on tarjottava jonkin verran palvelua iPad 2: lle vuoteen 2021 saakka.

Millä iPadilla on verkkokalvonäyttö?

Retina-näyttö pääsi iPadiin vuonna 2012 iPad 3: lla. Alkuperäinen iPad Mini on ainoa Apple-tabletti, joka on otettu käyttöön iPad 3: n jälkeen ja jossa ei ole Retina-näyttöä.

Tässä on täydellinen luettelo iPadista, joissa on verkkokalvonäyttö:

  • iPadin 3., 4., 5., 6. ja 7. sukupolvi
  • Alkuperäinen iPad Air, 2. ja 3. sukupolvi
  • iPad Mini 2, 3, 4 ja 5. sukupolvi
  • iPad Pro (kaikki mallit)

Apple esitteli True Tone -näytön 9,7 tuuman iPad Prolla. True Tone -näytössä on laaja valikoima värejä, jotka voivat muuttua ympäristön valon mukaan.

Tarvitsetko verkkokalvonäytön?

Applen käyttöönotto korkean resoluution näytöistä iPadissa ja iPhonessa aloitti trendin älypuhelinten ja tablettien alalla. Tabletteja on nyt saatavana 4K-näytöillä, mikä ylittää tabletin, jonka mitat ovat vinosti alle 20 tuumaa. 4K-tuki videolähdön kautta voi olla hyödyllistä, kun yhdistät tabletin televisioon tai näyttöön, joka tukee tätä tarkkuutta. Silti sinun on pidettävä tablettia nenääsi kohti, jotta se tekisi todellisia eroja pienemmässä laitteessa.

Suurin osa verkkosivustoista käyttää 1024×768-tarkkuutta, mikä on ensisijainen syy alkuperäisen iPadin debyyttiin sen kanssa. Saat saman kokemuksen verkon selaamisesta iPad 2: lla kuin uudemmalla tabletilla, vaikka uudempi iPad saattaa ladata verkkosivuston nopeammin. Näytön kirjoitus voi olla hieman sujuvampaa, koska kirjasin hyödyntää suurempaa tarkkuutta.

Vaikka 1024×768-näyttö on hieno moniin iPadin tehtäviin, elokuvien suoratoisto ja pelaaminen ovat kaksi aluetta, joilla Retina-näyttö loistaa. IPad 2 on hieman alle 720p-tarkkuuden, mutta Retina-näytöllä voit suoratoistaa 1080p-videota Netflixistä. Tätä on vaikea kutsua monumentaaliseksi ongelmaksi, kun otetaan huomioon suhteellisen pieni näytön koko, mutta ero on havaittavissa.

Pelaaminen on yleensä osuma tai epäonnistuminen. Kukaan ei valittaa Retina-näytön grafiikan puutteesta, kun Candy Crush Sagassa siirretään makeisia, mutta korkeamman resoluution näyttö näyttää varmasti hyvältä, kun pelaat kovaa strategiapeliä tai yhtä iPadin erinomaisista roolipeleistä.