Skip to content

Houkuttelevatko Galaxy S21 -puhelimet meitä kameroilla ja kynillä?

18 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Samsungin uusimmat S21-puhelimet ilmoitetaan virallisesti vasta ensi viikolla, mutta huhut huippuluokan teknisistä tiedoista herättävät ruokahaluani.
  • Vuotaneet tekniset tiedot viittaavat siihen, että puhelimia on saatavana kolmessa eri näytön koossa ja urheilullisissa pienissä muotoiluissa.
  • Huippuluokan mallin ensisijaisessa kamerassa on 108 megapikselin kenno, ja koko kokoonpanon odotetaan sisältävän Qualcommin uusimman ja suurimman mobiiliprosessorin.
Samsung julkistaa viimeisimmät S21-puhelimensa ensi viikolla, ja jos huhut osoittautuvat totta, on paljon odotettavissa, kuten mukana toimitettu kynä ja paremmat kamerat. Kaikki paljastetaan Samsungin suunnitellulla uuden älypuhelinsarjan julkistamisella 14. tammikuuta. Niille, jotka eivät vain osaa odottaa, Samsungin lippulaivasta kertoo kuitenkin verkossa runsaasti vihjeitä, mukaan lukien vihjeitä muutamasta uudesta suunnittelusta. tweaks. Merkittävimmät ja vakuuttavimmat todisteet uusista puhelimista ovat Android Poliisin luvalla, joka on saattanut saada käsiinsä todellisen teknisen arkin. Odotettavissa on kolme erikokoista mallia: 6,2 tuuman S21, 6,7 tuuman S21 Plus ja 6,8 tuuman S21 Ultra. Samsung tunnetaan yhtenä maailman johtavista näytönvalmistajista, joten ei ole mikään yllätys, että näiden mallien näyttöjen odotetaan olevan huippuluokkaa. Kaikki S21-puhelimet tukevat todennäköisesti 120 Hz: tä silkkisen sujuvan vierityksen ja videon katselun kannalta, mutta huippuluokan S21 Ultra voi ylpeillä korkeimman tarkkuuden WQHD Plus -näytöllä. ”Tämä villi sekoitus spekulaatioita ja todisteita ajaa minut ajattelemaan uudelleen rakkauteni iPhoneen …” Jos Steve Hemmerstofferin tarttuneet renderöinnit osoittautuvat oikeiksi, S21-linjan suunnittelussa ei ole valtavia eroja verrattuna aiempiin malleihin. . Odotan kuitenkin rei’itettyä selfie-kameraa. Niille, jotka haluavat erottua pakkauksesta, voi olla myös violetti väri. Vaikka Samsungin fanaatikot eivät olekaan massiivisia muutoksia, ne saattavat haluta olla etsimässä S21- ja S21 Plus -kameroiden mahdollista siirtämistä tablet-laitteiden vasempaan yläkulmaan.

Lisää megapikseleitä ja monia kameroita

Kameroista puhuen, Samsung näyttää yrittävän räjähtää kilpailua valokuvausominaisuuksillaan. S21 Ultra tarjoaa laajan kameramoduulin, jossa on neljä takakameraa, mukaan lukien 12 megapikselin leveä ja ultralaaja, sekä kaksi 10 megapikselin telekameraa 3x ja 10x optisella zoomilla. Vuotaman teknisen arkin mukaan tämän mallin ensisijaisella kameralla näyttää olevan 108 megapikselin kenno.

Henkilö kuvaa äskettäin julkistetun lomaikkunan, jossa lukee "rakkaus" Macy'sin ulkopuolella Herald Squarella 25. marraskuuta 2020 NYC: ssä

Kaikkien näiden huippuluokan kameroiden ja näyttöjen ajaminen on viimeisin Qualcomm Snapdragon -prosessori Yhdysvalloissa. Snapdragon 888 ilmoitettiin viime kuussa, ja Qualcomm väittää, että sillä on nopeampi 5G-suorituskyky ja pidempi akun käyttöikä. ”Snapdragon 888 muuntaa mobiililaitteet ammattilaatuisiksi kameroiksi”, Qualcomm sanoi lehdistötiedotteessa. ”Uudella Qualcomm Spectra 580 ISP: llä varustettu alusta on ensimmäinen Snapdragon, jossa on kolminkertainen kuvasignaaliprosessori (ISP), joka pystyy sieppaamaan kolmesta kamerasta samanaikaisesti hämmästyttävällä käsittelynopeudella – jopa 2,7 gigapikseliä sekunnissa.” Suurten teknisten ominaisuuksien myötä akun käyttöikä on suuri, mutta näyttää siltä, ​​että Samsungin S21-kokoonpano tulee valmistautumaan. Halvimman luokan S21: ssä on 4000 mAh: n akku, S21 Plus -akun kello on 4800 mAh ja S21 Ultra: ssä on hirvittävä 5000 mAh: n akku.

Yksi kynä hallita kaikkia?

Ehkä mielenkiintoisin mahdollisuus, vaikka ohut näyttö tukeekin sitä, on se, että S21 voisi käyttää kynää, kuten Samsungin Galaxy Note -mallisto. Vuotaneet renderöinnit eivät kuitenkaan näytä mitään paikkaa kynän lisäämiseksi. Joten miksi epäilet, että S21 saa kynätukea? Viime kuussa on Reuters-raportti, jossa väitetään, että Galaxy Notes on menossa näkemiin ja että styli voi siksi siirtyä S21-kokoonpanoon. ”Kaikki paljastetaan, kun Samsung aikoo julkistaa uuden älypuhelinsarjansa 14. tammikuuta.” Tämä villi sekoitus spekulaatioita ja todisteita ajaa minut ajattelemaan uudelleen rakkauteni iPhoneen ja harkitsemaan mahdollisuutta ottaa Samsung päivittäiseksi kuljettajaksi. Olen investoinut paljon Applen vaihteisiin, mutta rakastan ajatusta kynän saamisesta, ja nämä kameran tiedot ovat epäilemättä houkuttelevia. Ei ole liian kauan, ennen kuin saamme selville, onko tämä jännitys sen arvoista.