Skip to content

HTML: n kirjoittaminen Muistioon

27 de kesäkuu de 2021

HTML tarjoaa verkkosivujen rakenteellisen perustan, ja kaikilla verkkosuunnittelijoilla on oltava ymmärrys tästä kielestä. Ohjelmisto, jota käytät kyseisen kielen koodaamiseen, on kuitenkin sinun tehtäväsi. Itse asiassa. Jos käytät Windowsia, sinun ei tarvitse ostaa tai ladata muokkausohjelmaa HTML: n kirjoittamista varten. Sinulla on käyttöjärjestelmäsi sisäänrakennettu täysin toimiva editori – Muistio. Tällä ohjelmistolla on rajoituksia, mutta sen avulla voit ehdottomasti koodata HTML-koodia. Koska Muistio on jo mukana käyttöjärjestelmässäsi, et voi voittaa hintaa ja voit aloittaa HTML: n kirjoittamisen heti! Verkkosivun luominen Muistiossa on vain muutaman vaiheen:

Avaa Muistio: Muistilehtiö löytyy melkein aina sinun Lisätarvikkeet valikossa.

Aloita HTML-koodisi kirjoittaminen: Muista, että sinun on oltava varovaisempi kuin HTML-editorissa. Sinulla ei ole elementtejä, kuten tunnisteen viimeistely tai vahvistus. Koodaat todella tyhjästä tässä vaiheessa, joten tekemäsi virheet eivät ole sellaisia, joita ohjelmisto voi löytää sinulle.

Tallenna HTML-tiedosto tiedostoon: Muistio yleensä tallentaa tiedostot .txt-tiedostona. Mutta koska kirjoitat HTML-koodia, sinun on tallennettava tiedosto nimellä .html. Jos et tee tätä, sinulla on vain tekstitiedosto, jossa on HTML-koodi. Jos et ole varovainen kolmannessa vaiheessa, päädyt tiedostoon nimeltä jotain tiedostonimi.html.txt. Näin voit välttää sen:

  1. Klikkaa Tiedosto ja sitten Tallenna nimellä.

  2. Siirry kansioon, johon haluat tallentaa.

  3. Muuta avattavaa Tallenna nimellä -valikkoa kohtaan Kaikki tiedostot (*.*)

  4. Nimeä tiedosto. Muista sisällyttää .html-laajennus esim kotisivu.html.

Muista, että HTML-koodia ei ole kovin vaikea oppia, eikä sinun tarvitse itse ostaa mitään muita ohjelmistoja tai muita esineitä perussivun asettamiseksi. Edistyneemmän HTML-muokkausohjelmiston käyttämisellä on kuitenkin etuja.

Notepad ++ -ohjelman käyttö

Yksinkertainen päivitys ilmaiseen Notepad-ohjelmistoon on Notepad ++. Tämä ohjelmisto on ilmainen lataus, joten jos yrität kirjoittaa HTML-koodia ostamatta kalliita ohjelmistoja, Notepad ++ sisältää sinut edelleen. Vaikka Notepad on hyvin yksinkertainen ohjelmistopaketti, Notepad ++: lla on lisäominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan HTML: n koodaamiseen. Ensinnäkin, kun tallennat sivun .html-tiedostotunnisteella (sanomalla siten ohjelmistolle, että kirjoitat itse asiassa HTML-tiedostoa), ohjelmisto lisää rivinumerot ja värikoodit kirjoittamaasi. Tämä helpottaa HTML: n kirjoittamista paljon helpommin, koska se kopioi ominaisuudet, jotka löydät kalliimmista, web-suunnitteluun liittyvistä ohjelmista. Tämä helpottaa uusien verkkosivujen koodaamista. Voit myös avata olemassa olevia verkkosivuja tässä ohjelmassa (ja Muistiossa) ja muokata niitä. Jälleen kerran Notepad ++: n lisäominaisuudet helpottavat tätä.

Wordin käyttäminen HTML-muokkaukseen

Vaikka Word ei tule automaattisesti Windows-tietokoneiden kanssa samalla tavalla kuin Muistio, se löytyy silti monista tietokoneista, ja saatat olla kiusaus yrittää käyttää tätä ohjelmistoa HTML: n koodaamiseen. Vaikka HTML: n kirjoittaminen Microsoft Wordilla onkin mahdollista, sitä ei suositella. Wordin avulla et saa mitään Notepad ++: n eduista, mutta sinun on taisteltava ohjelmiston halun kanssa tehdä kaikesta tekstidokumentti. Voitko saada sen toimimaan? Kyllä, mutta se ei ole helppoa, ja realistisesti, olet paljon parempi käyttää Notepadia tai Notepad ++: ta mihin tahansa HTML- tai CSS-koodaukseen.

CSS: n ja Javascriptin kirjoittaminen

Kuten HTML, CSS- ja Javascript-tiedostot ovat oikeastaan ​​vain tekstitiedostoja. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Notepadia tai Notepad ++: ta myös CSS-tyylitaulukoiden tai Javascriptin kirjoittamiseen. Tallennat tiedostot yksinkertaisesti .css- tai .js-tiedostotunnisteilla luomasi tiedoston mukaan. Alkuperäinen artikkeli Jennifer Krynin. Toimittaja Jeremy Girard.

Alusta mla apa chicago Sinun viitteesi

Kyrnin, Jennifer. ”HTML: n kirjoittaminen Muistioon.” ThoughtCo, toukokuu. 14, 2021, thinkco.com/writing-html-in-notepad-3469131.
Kyrnin, Jennifer. (2021, 14. toukokuuta). HTML: n kirjoittaminen Muistioon. Haettu osoitteesta https://www.thoughtco.com/writing-html-in-notepad-3469131
Kyrnin, Jennifer. ”HTML: n kirjoittaminen Muistioon.” ThoughtCo. https://www.thoughtco.com/writing-html-in-notepad-3469131 (käytetty 27. kesäkuuta 2021).