Skip to content

HTML-sähköpostin lähettäminen

21 de maaliskuu de 2021

Suurin osa nykyaikaisista sähköpostiohjelmista lähettää HTML-sähköpostin oletuksena, kun viesti koostuu itse asiakkaasta. Esimerkiksi Gmail ja Yahoo! Molemmissa postissa on sisäänrakennetut WYSIWYG-editorit, joita voit käyttää HTML-viestien kirjoittamiseen. Jos kuitenkin haluat kirjoittaa HTML-koodisi ulkoiseen editoriin ja käyttää sitä sitten sähköpostiohjelmassasi, se voi olla hieman hankalampi.

HTML-viestin luomiseen voi käyttää monia muokkaajia, jotka ovat niin yksinkertaisia ​​kuin Windowsin Muistio, ja täysin varustellun sovelluksen, kuten Dreamweaver, kanssa. Muita hyviä (ja ilmaisia) vaihtoehtoja ovat Notepad ++, NetBeans, CoffeeCup ja Komodo Edit.

HTML-koodin kirjoittamisen vaiheet

Jos aiot kirjoittaa HTML-viestejä toiseen editoriin, sinun on muistettava muutama asia, jotta viestisi toimivat.

  • Kuvasi on isännöitävä julkisella verkkosivustolla. Heidän ei tarvitse olla verkkosivulla, mutta heidän on oltava julkisesti saatavilla Internetissä.
  • Käytä kuvan täydellistä URL-osoitetta -attribuutissa ja testaa varmistaaksesi, että kuvasi näkyy oikein ennen viestin lähettämistä.
  • Älä käytä suhteellisia polkuja linkeissä. Kaikissa linkeissä tulisi käyttää täysin hyväksyttyjä URL-osoitteita, aivan kuten kuvienkin kohdalla.
  • Jos käytät CSS: ää, sinun on joko upotettava ne HTML-koodiin käyttämällä