Skip to content

Ilmainen ohjelmisto äänen poistamiseksi kappaleista

19 de maaliskuu de 2021

Oletko koskaan kuunnellut kappaletta ja toivonut, että voisit poistaa laulun? Taidetta poistaa ihmisen ääni musiikkikappaleista on tunnetusti vaikea tehdä, mutta se voidaan tehdä.

Laulupesu ei ole koskaan täydellinen. Koska prosessi toimii yleensä kääntämällä stereokuvan ja muuntamalla se monoksi ja monoksi, siellä on aina joitain lauluesineitä. Ja vaikka pystytkin poistamaan suurimman osan laulusta, instrumentaalikappale kuulostaa silti muuttuneelta. Joitakin kokeiluja, hyvälaatuista ääntä ja vähän onnea käyttämällä voit kuitenkin saavuttaa kunnollisia tuloksia.

Ohjelmisto, joka voi poistaa äänen kappaleesta, voi maksaa paljon rahaa. Tässä oppaassa tarkastelemme joitain ilmaisia ​​ohjelmistoja, joita voit käyttää oman digitaalisen musiikkikirjastosi kanssa.

Audacity

Mitä pidämme
 • Tehokas ja suosittu äänen muokkausohjelma.

 • Säädä aaltomuotoja, vaikka tietyt laajennukset eivät olekaan täysin onnistuneita.

Mitä emme pidä
 • Edellyttää aaltomuodon muokkaamisen ymmärtämistä; jyrkkä oppimiskäyrä.

 • Lähdön renderöinti MP3-tiedostona vaatii lisäasetukset ja asennuksen.

Suositussa Audacity-äänieditorissa on sisäänrakennettu tuki äänen poistolle. Tästä voi olla hyötyä eri tilanteissa. Yksi on, jos laulu on stereokuvan keskellä ja niiden ympärillä levitetyt instrumentit. Toinen on, jos laulu on yhdessä kanavassa ja kaikki muu toisessa.

Voit lukea lisää näistä vaihtoehdoista online-Audacity-käsikirjasta.

Mahdollisuus äänen poistamiseen Audacityssä on Vaikutus valikossa. Yksi on nimeltään Laulun poistaja ja toinen on Laulun vähentäminen ja eristäminen.

Lataa:

Wavosaur

Mitä pidämme
 • Automaattinen käsittely.

 • Paljon tehokkaita aaltomuotojen muokkaustyökaluja.

Mitä emme pidä
 • Vanhentunut käyttöliittymä.

 • Rajoitettu aaltomuodon muokkaus.

Sen lisäksi, että Wavosaur on erinomainen ilmainen äänieditori, joka tukee VST-laajennuksia, eräkonversioita, silmukoita, äänitystä ja muita ominaisuuksia, sitä voidaan käyttää laulun poistamiseen kappaleista. Kun olet tuonut äänitiedoston Wavosauriin, voit käyttää äänen poisto -työkalua käsittelemään tiedoston automaattisesti.

Kuten kaikkien äänipoisto-ohjelmistojen kohdalla, Wavosaurin kanssa saadut tulokset vaihtelevat. Tämä johtuu useista tekijöistä, kuten musiikkityypistä, sen pakatusta ja äänilähteen laadusta.

Lataa:

AnalogX Vocal Remover (Winamp-laajennus)

Mitä pidämme
 • Algoritminen lähestymistapa äänen peruuttamiseen.

 • Tekee yhden asian ja tekee sen puhtaasti.

Mitä emme pidä
 • Edellyttää Winampia.

 • Onnistunut rajoitetuissa tapauksissa.

Jos käytät Winamp-mediasoitinta musiikkikokoelmasi kanssa, AnalogX Vocal Remover voidaan asentaa laajennuskansioon laulujen poistamiseksi.

Asennuksen jälkeen sillä on yksinkertainen käyttöliittymä laulujen poistamiseen. Voit käyttää joko Poista laulu -painiketta aktiiviseen käsittelyyn tai ohituspainiketta kuunnellaksesi kappaleen normaalisti. Siellä on myös hyödyllinen liukusäädin, jotta voit hallita äänenkäsittelyn määrää.

Lataa:

Voit käyttää AnalogX Vocal Removeria Winampissa siirtymällä kohtaan Vaihtoehdot > Asetukset > DSP / vaikutus.

Karaoke kaikki

Mitä pidämme
 • Yksinkertaistaa laulun eristämisen ja poistamisen.

 • Ei monimutkaisia ​​kelloja ja pilliä.

Mitä emme pidä
 • Huonot käyttäjäarvostelut.

 • Kappaletta ei voi tallentaa.

Karaoke Anything on ohjelmistosoitin, joka tekee kunnollisen työn poistamalla laulu musiikkikappaleilta. Sitä voidaan käyttää MP3-tiedostoihin tai kokonaisiin ääni-CD-levyihin.

Käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen. Voit työskennellä MP3-tiedoston kanssa valitsemalla kyseisen tilan. Audiosoitin on hyvin yksinkertainen, mutta sen avulla voit esikatsella musiikkia ennen niiden parissa työskentelyä. Kuten voit odottaa, siellä on toisto-, tauko- ja pysäytyspainike.

Liukusäädintä käytetään äänen käsittelyn määrän säätämiseen laulujen vähentämisessä. Valitettavasti Karaoke Anything ei pysty tallentamaan kuuloasi.

Siitä huolimatta, jos haluat MP3-tiedostoille ja ääni-CD-levyille perustason äänisoittimen, joka voi suodattaa laulun, Karaoke Anything on kunnollinen työkalu, jota voit pitää digitaalisessa äänityökaluryhmässäsi.

Lataa: