Skip to content

Ilmaiset DJ-sovellukset iPadille: Muunna laitteesi DJ-mikseriksi

19 de maaliskuu de 2021

Suuren näyttöalueensa ansiosta iPad on epäilemättä paras iOS-laite digitaalisen musiikin sekoittamiseen. DJ-sovellukset ovat suosittu tapa luoda ammattimaisia ​​ääniyhdistelmiä, jotka voidaan jakaa verkossa tai ystävien kanssa.

Useimmat iPadin DJ-ohjelmistot pystyvät käyttämään iTunes-kirjastosi kappaleita. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa mitään aloittaaksesi DJ-maailmassa.

Lisäksi jotkut sovellukset pystyvät myös käyttämään musiikkikappaleita musiikin suoratoistopalveluiden, kuten Spotify, Deezer, SoundCloud ja muiden, online-resursseista.

Joten kaiken tämän ilmaiseksi, mitä odotat? Hanki ilmainen DJ-sovellus iPadillesi tänään ja alkoi sekoittaa kuin ammattilainen.

DJ Player Pro

Mitä pidämme
 • Riittävän tehokas, jotta DJ: t voivat käyttää niitä ammattimaisissa olosuhteissa.

 • Puhdas käyttöliittymä.

 • Intuitiivinen beatmatching.

Mitä emme pidä
 • Ei ihmisille, jotka haluavat kaksisuuntaisen levysoittimen.

 • Ladattavissa ilmaiseksi, mutta kuukausitilausta mainostetaan voimakkaasti.

Jos etsit sovellusta, joka tarjoaa ammattitason työkaluja, DJ Player on vakavan tarkastelun arvoinen. Sen lisäksi, että se on MIDI-yhteensopiva, se tarjoaa ammattilaisominaisuuksia, kuten beat-sovitus, tempo-synkronointi, piki taivutus, liukastustila ja useita tehosteita per kannen.

Sen avulla voit käyttää joko iTunes-kappale kirjastoa tai muodostaa yhteyden Dropboxiin ja Deezeriin. Molemmissa tapauksissa tarvitset tilin, johon DJ Player voi muodostaa yhteyden – Deezerille tarvitaan premium-tilaus.

Sovelluksella ei ole perinteistä kaksilevyistä käyttöliittymää, joka saattaa aluksi viettää sinut, mutta älä anna sen. Kun olet tottunut DJ Playerin ainutlaatuiseen käyttöliittymään, sitä on ilo käyttää.

Siinä on erinomaiset ohjausominaisuudet DJ: lle, ja siellä on myös hyvä valikoima tehosteita. Voit tallentaa miksauksesi ilmaisella versiolla, mutta ääni keskeytyy noin viideksi sekunniksi joka kerta, kun päivitysmuistutus ilmestyy näytölle.

DJ Player on kuitenkin maksamisen arvoinen, jos haluat ammattitason DJ-sekoitusohjelman iPadillesi.

Edjing-sekoitus

Mitä pidämme
 • Ilmainen versio sisältää miksin perusteet.

 • Lisää useita äänitehosteita samanaikaisesti.

 • Crossfader tarjoaa ammattimaisesti kuulostavia siirtymiä.

Mitä emme pidä
 • Ilmainen sovellus on rajoitettu. Monet ominaisuudet edellyttävät tilausta.

 • Seitsemän päivän ilmainen kokeilu muuttuu viikkotilaukseksi, ellei sitä peruuteta ennen kokeilun päättymistä.

Edjing Mixin ilmaisessa versiossa on kunnollinen joukko vaihtoehtoja sekoittamiseen. Saat tutun kaksinkertaisen levysoittimen, johon voit sekoittaa iTunes-kappaleitasi. Sovellus on myös yhteensopiva Deezerin, SoundCloudin ja Vimeon kanssa.

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen eikä vaadi jyrkää oppimiskäyrää. Jos olet jo perehtynyt tavalliseen DJ-sekoitusympäristöön, se on heti käyttökelpoinen.

Edjing Mixin ilmaisella versiolla on rajoitettu määrä vaikutuksia maksettuun versioon verrattuna, mutta sillä on silti vaihtoehtoja taajuuskorjaukseen, synkronointiin, häipymiseen ja tallentamiseen.

Voit jakaa tallennettuja luomuksiasi sosiaalisen verkostoitumisen kautta tai lähettää sähköpostitse.

Cross DJ ilmaiseksi

Mitä pidämme
 • Tyylikäs, ammattimaisen näköinen käyttöliittymä.

 • Realistinen naarmuääni.

 • Kappaleita pidetään vaiheittain vakaan synkronoinnin avulla.

Mitä emme pidä
 • Ilmaisella versiolla on rajoitetut vaikutukset.

 • Mainokset ovat häiritseviä.

 • Tallennus vaatii ostoksen sovelluksessa.

Cross DJ Free -sovelluksen avulla voit käyttää iTunes-kappaleita, jotka ovat jo iPadissasi. Ilmainen versio antaa sinulle myös mahdollisuuden etsiä miljoonia kappaleita SoundCloudista ilman tiliä. Nämä ladataan sovellukseen, jotta voit luoda omia remiksejäsi.

Cross DJ HD: llä on mukava moderni näköinen käyttöliittymä, jota on helppo käyttää. Tärkeimmät säätimet on järjestetty älykkäästi ja sijoitettu hyvin toisistaan.

Kuten voit odottaa, ilmaisella versiolla on vain kaksi vaikutusta, etkä voi tallentaa istuntojasi. Sovellusta voidaan kuitenkin käyttää hyvillä vaihtoehdoilla. Voit esimerkiksi käyttää: liukumoodeja, asettaa useita vihjepisteitä, säätää taajuuskorjainta ja muuttaa rytmiä ja rytmiä.