Skip to content

Ilmaiset paperitavaramallit, jotka voit ladata sähköposteihisi

19 de maaliskuu de 2021

Anna sähköpostiviesteillesi henkilökohtaisempi kosketus ja mukauta niitä ilmaisilla paperitavaroilla. Näillä malleilla on oma grafiikka ja fontit, ja ne on yleensä teemoitettu työ-, loma- tai syntymäpäivien ympärille. Tässä on viisi verkkosivustoa, jotka tarjoavat sähköpostitavaroita ilmaiseksi.

Paperitavara Yahoo Maililta

Online-kutsualusta Paperless Post on yhdessä Yahoon kanssa tarjonnut yli 50 ilmaista sähköpostitavaramallia. Suunnittelu sisältää kausiluonteisia ja juhlallisia teemoja, ja ne näyttävät hyvältä millä tahansa laitteella, kaikilla sähköpostitileillä.

Sähköpostitaustat

Sähköpostitaustat ovat olleet jo pitkään, ja se tarjoaa erilaisia ​​teemoitettuja paperitavaroita. Siellä on syntymäpäivän tervehdyksiä, rakkauden viestejä, joulun iloa ja paljon muuta. Kaikki sivuston taustat ovat yhteensopivia Gmailin, Yahoo Mailin, Outlookin ja muiden verkkopostiohjelmien kanssa.

Gmail-sähköpostimallit

Toisin kuin Outlook ja Yahoo, Gmailissa ei ole sisäänrakennettua tukea sähköpostin paperitavaroille. Mutta saat tämän Chrome-laajennuksen, joka tarjoaa erilaisia ​​malleja uutiskirjeisiin, juhlakutsuihin ja muuhun. Se on täysin integroitu Gmailiin ja sisältää yli 50 ennalta suunniteltua mallia.

EStationery

Aivan kuten sähköpostitaustat, EStationeryn avulla voit kopioida taustan leikepöydälle, jotta voit liittää sen sähköpostiin. Sivusto väittää, että sillä on tuhansia malleja sähköpostiohjelmaa, sähköpostilomakkeita ja e-kortteja varten joka kerta.

Cloudeight Paperitavara

Cloudeight Stationery tarjoaa sähköpostitaustat Mozilla Thunderbirdille ja Outlookille. Vaikka muut sivustot tarjoavat yleensä kausiteemoja, Cloudeightilla on fantasiapapereita, merimaisemia, eläimiä ja paljon muuta. Paperi ladataan .zip-tiedostona.