Skip to content

Ilmaiset verkkotyökalut tutkimuksen järjestämiseen

5 de huhtikuu de 2021

Tutkimuksen järjestäminen on tärkeää paitsi omalle mielenterveydellesi myös siksi, että kun on aika avata tiedot ja käyttää niitä, haluat prosessin sujuvan mahdollisimman sujuvasti. Tähän tulevat tutkimuksen järjestäjät.

On paljon ilmaisia ​​verkkopohjaisia ​​järjestäjiä, joita voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Ehkä keräät haastatteluja uutista varten, kaivaa sanomalehtiarkistoja historiaprojektiin tai kirjoitat tutkimusartikkelia tieteellisestä aiheesta. Tutkimuksen järjestäjät ovat hyödyllisiä myös pysyessään tuotteliaina ja valmistautumalla testeihin.

Aiheesta riippumatta, kun sinulla on useita tietolähteitä ja paljon kammattavia myöhemmin, työnkulun optimointi tutkimuksen järjestäjän kanssa on tärkeää.

Monet näistä työkaluista tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, joten voit päättää käyttää useita resursseja samanaikaisesti millä tahansa tavalla, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Tutkimus ja tutkimus

Tarvitset paikan löytämiesi tietojen keräämiseksi. Voit välttää täynnä tilaa kerätessäsi ja järjestäessäsi tietoja käyttämällä tutkimukseen omistettua työkalua.

 • Pocket: Tallenna verkkosivut online-tilillesi ja viittaa niihin myöhemmin uudelleen. Se on paljon siistimpi kuin kirjanmerkit, ja tallennetut tiedot voidaan hakea verkosta tai Pocket-mobiilisovelluksesta.
 • Mendeley: Järjestä paperit ja viitteet ja luo viitteitä ja bibliografioita.
 • Quizlet: Ilmaiset online-muistikortit sanaston oppimista varten.
 • Wikipedia: Etsi tietoa miljoonista eri aiheista.
 • Yahoo Answers: Kysymys ja vastaus -sivusto, jossa voit pyytää yhteisöltä apua kaikissa kysymyksissä.
 • SparkNotes: Ilmaiset online-opasoppaat monenlaisista aiheista, aina kuuluisista kirjallisuustöistä viime vuosisadalta nykypäivään.
 • Zotero: Kerää, hallinnoi ja mainitse tutkimuslähteesi. Voit järjestää tutkimustiedot kokoelmiksi ja jopa etsiä niitä lisäämällä tunnisteita jokaiseen lähteeseen. Itse ohjelma on tarkoitettu tietokoneellesi, mutta Firefoxille ja Chromelle on olemassa verkkoselaimen laajennus, jonka avulla voit lähettää tietoja työpöytäohjelmaan.
 • Google Scholar: Yksinkertainen tapa etsiä tieteellistä kirjallisuutta mistä tahansa ajattelemastasi aiheesta.
 • Diigo: Kerää, jaa ja ole vuorovaikutuksessa tietojen kanssa missä tahansa verkossa. Siihen pääsee helposti selainlaajennuksen kautta ja tallennetaan verkkotilillesi.
 • OttoBib: Tee bibliografia tutkimuspapereillesi kirjoittamalla kirjan ISBN-numero.

Kirjoitustyökalut

Kirjoittaminen on tutkimuspapereiden toinen puoli, joten tarvitset jotain hyödyllistä, jotta voit kirjoittaa muistiinpanoja, tallentaa tietoja, joita saatat käyttää lopputyössä, luoda luonnoksia, seurata lähteitä ja viimeistellä paperi.

 • Verkkosivun muistilaput: Chrome-käyttäjille tämän laajennuksen avulla voit sijoittaa keltaisia ​​muistilappuja mille tahansa verkkosivulle, kun teet tutkimusta. Voit muokata monia asetuksia, ne varmuuskopioidaan Google Drive -tiliisi ja ne näkyvät paitsi jokaisella sivulla, jolla olet luonut ne, myös yhdellä sivulla laajennuksen asetuksista.
 • Google Docs tai Word Online: Nämä ovat online-tekstinkäsittelyohjelmia, joihin voit kirjoittaa koko tutkimuspaperin, järjestää luetteloita, liittää URL-osoitteita, tallentaa muistiinpanoja ja paljon muuta.
 • Google Keep: Luettelomerkinnät tarroissa, jotka ovat hyödyllisiä tutkimuksellesi, ja voit käyttää niitä millä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteellasi. Se tukee yhteistyötä, mukautettuja värejä, kuvia, piirustuksia ja muistutuksia.
 • Yahoo Notepad: Jos käytät Yahoo Mailia, tilisi muistiinpanoalue on hyvä paikka tallentaa tekstipohjaisia ​​muistiinpanoja, jotta ne voidaan helposti kutsua tarvittaessa.