Skip to content

Inspiroidu näistä lainauksista suosikkielokuvistasi

5 de huhtikuu de 2021

Tarvitsetko inspiroivan elokuvan lainauksen, jotta voit lähettää sen peiliin tai seuraavaan selfie-kuvatekstiin Instagramissa? Älä enää etsi! Meillä on 20 inspiroivinta elokuvalainausta, joista voit valita kaikkien suosikkielokuvalajiesi joukosta. Suosittujen inspiroivien urheiluelokuviesi lainausten lisäksi olemme sisällyttäneet elokuvaesitteitä elämästä biopiireistä, Disney-elokuvista, vanhoista ja uusista elokuvista sekä jopa muutamasta tiede- ja teknologiaaiheisesta elokuvasta.

Unelmiesi suojaaminen: onnellisuuden tavoittelu

Hei. Älä koskaan anna jonkun kertoa sinulle … Et voi tehdä jotain. Ei edes minä. Selvä?
Sinulla on unelma … Sinun on suojeltava sitä. Ihmiset eivät voi tehdä jotain itse, he haluavat kertoa, ettet voi tehdä sitä. Jos haluat jotain, mene hakemaan. Aika. – Christopher Gardner

Tämä lainaus on peräisin tilanteesta, jossa päähenkilö Christopher Gardner antaa vähän isällisiä neuvoja nuorelle pojalleen, Christopher Jr.

Neuvo on elokuvan ydin, koska se on tarina miehestä, joka työskentelee huolehtiakseen pojastaan ja suojella omia unelmiaan monien esteiden ja kamppailujen keskellä.

Löydä valo: Harry Potter ja Azkabanin vanki

Mutta tiedät, että onnea voi löytää jopa pimeimpinä aikoina, jolloin vain muistaa sytyttää valo. – Professori Albus Dumbledore

Voi olla vaikeaa yrittää nähdä pimeän tilanteen kevyempi, positiivisempi puoli, mutta on tärkeää yrittää etsiä sitä joka tapauksessa. Onnellesi riippuu siitä.

Kauneus vastoinkäymisissä: Mulan

Kukka, joka kukkii vastoinkäymisissä, on kaikista harvinaisin ja kaunein. – Kiinan keisari

Mulan kamppailee sovittamalla perheensä ja yhteiskunnan odotuksiin hänestä. Ja silti hän löysi itsensä ja löytää itseluottamuksensa pilkkaamalla näitä odotuksia ja asettamalla itsensä oikeaksi keskelle vastoinkäymisiä. Ja siinä todellisessa itsetunnossa kukkii hänen todellinen kauneutensa.

Pahojen aikojen tarkoitus: hyvän tahdon metsästys

Sinulla on huonoja aikoja, mutta se herättää sinut aina hyviin asioihin, joihin et kiinnittänyt huomiota. – Sean

Se on totta. Joskus huonoina aikoina, jolloin kamppailet, ovat juuri hetket, jotka pakottavat sinut johonkin parempaan tai pakottavat ainakin näkemään elämäsi eri tavalla.

On aina toivoa: kaiken teoria

Ihmisen pyrkimyksillä ei saisi olla rajoja. Olemme kaikki erilaisia. Vaikka paha elämä saattaakin tuntua, voit aina tehdä jotain ja onnistua siinä. Vaikka on elämää, on toivoa. – Stephen Hawking

Tämä on yksi parhaista elokuvalainauksista elämästä. Itse elämän olemassaolossa on kyse toivosta ja mahdollisuudesta, ja Stephen Hawkingin elämä on osoitus siitä. Huolimatta siitä, kuinka vaikeat asiat hänelle tulivat, hän löysi tapoja saavuttaa tavoitteensa ja unelmansa.

Hyvän löytäminen elämän yllätyksistä: Doryn löytäminen

Pietarinkala: Mikä on niin hienoa suunnitelmissa? Minulla ei koskaan ollut suunnitelmaa! Suunnittelin menettää vanhempani? En. Suunnittelin löytää Marlinin? Ei. Aiotko sinä ja minä tavata? Odota. Teimmekö me?
Vyyhti: Oletko melkein valmis?
Pietarinkala: En usko, että teimme. Ja siksi, että parhaat asiat tapahtuvat sattumalta. Koska se on elämää. Ja sinä olet kanssani meressä, et ole turvassa jossakin tyhmässä lasilaatikossa.

Elämä on myös yllätyksiä. Et voi suunnitella kaikkea. Eikä myöskään yritä pysyä turvassa koko ajan.

Dory oli suloinen hahmo Nemon löytämisessä ja hän oli vastuussa yhdestä elokuvan parhaista elämänopetuksista: Jatka vain uintia. Ja nyt, jopa omassa elokuvassaan, hän opettaa meille jatkuvasti: parhaat asiat tapahtuvat sattumalta.

Syntynyt käsittelemään elämän haasteita: Gladiaattori

Kenellekään ei tapahdu mitään sellaista, mitä luonto ei sovi kantamaan. – Maximus

Sinulla on tämä. Suurimman osan ajasta kohtaamasi haasteet ovat niitä, jotka olet jo rakennettu käsittelemään.

Vain siksi, että se on vaikeaa, ei tarkoita, että se on väärä: Pocahontas

Nuori mies, joskus oikea polku ei ole helpoin. – Isoäiti Willow

Isoäiti Willow sanoo tämän John Smithille elokuvassa Pocahontas, mutta se soveltuu myös sinulle. Se, että unesi näyttävät mahdottomilta, ei tarkoita, että ne ovat. Ja se, että polkusi on vaikea, ei tarkoita sitä, että olet väärässä.

Älä anna periksi: maksa se eteenpäin

Mielestäni jotkut ihmiset ovat liian peloissaan, tai jotain. Luulen, että on vaikea muuttaa ihmisiä, jotka ovat tottuneet asioihin sellaisina kuin ne ovat – vaikka he olisivatkin huonoja. Koska he tavallaan luopuvat. Ja kun he tekevät, kaikki häviävät. – Trevor McKinney

Älä anna periksi. Kyllä, on todennäköisesti helpompaa pysyä jumissa missä olet. Mutta jos astut ulos mukavuusalueeltasi, vaikka pelkäätkin, olet paljon onnellisempi. Ja onnellisemmat ihmiset auttavat paremmin muita.

Jatka eteenpäin: Rocky Balboa

Sinä, minä tai kukaan ei lyö yhtä kovaa kuin elämä. Mutta kyse ei ole siitä, kuinka kovasti lyöt. Kyse on siitä, kuinka kovasti voit saada osuman ja jatkaa eteenpäin. Kuinka paljon voit ottaa ja jatkaa eteenpäin. Näin voitetaan! – Rocky

Jatka eteenpäin. Jos sinut kaadetaan, älä pysy alhaalla. Palaa ylös ja jatka eteenpäin. Jopa pienet askeleet eteenpäin vastoinkäymisten edessä ovat parempia kuin ei mitään.

Ainoa rakkaus pelastaa maailman: Wonder Woman

Olen koskettanut pimeyttä, joka elää valon välissä. Nähnyt tämän maailman pahin ja paras. Nähneet kauheita asioita, joita miehet tekevät toisilleen vihan nimissä, ja pituudet, joihin he menevät rakkauden puolesta. Nyt tiedän. Vain rakkaus voi pelastaa tämän maailman. Joten pysyn. Taistelen ja annan … maailmalle, jonka tiedän olevan. Tämä on minun tehtäväni nyt. Ikuisesti. – Diana Prince

Elokuva Wonder Woman on loistava alkuperätarina ikoniselle supersankarille. Lisäksi se osoittaa, että mitä pimeyttä Wonder Woman käy läpi, rakkaus toisiaan kohtaan on se, mikä lopulta vetää hänet läpi. Rakkaus pelastaa hänet ja innostaa häntä pelastamaan maailmaa jatkuvasti.

Käytä parasta aikaa sinulle: Sormusten Herra

Meidän on vain päätettävä, mitä tehdä meille annetulla ajalla. – Gandalf

Gandalf sanoo tämän sen jälkeen, kun Frodo valitti ja toivoo, ettei hän olisi koskaan tavannut rengasta. Ja se on hyvä neuvo: Et voi hallita sitä, mitä sinulle tapahtuu. Voit vain pelata jaettuja kortteja.

Toivo ei koskaan kuole: Shawshank-lunastus

Muista, Punainen, toivo on hyvä asia, ehkä paras asia, eikä mikään hyvä asia koskaan kuole. – Andy Dufresne

Toivo on se, mikä pitää Andyn elossa koko vankilassa olonsa. Pelkkä toivo. Hope ja hänen ystävyytensä vankitoverinsa Redin kanssa.

Toivon ylläpitäminen on selviytymistaito.

Epäilyn tarkoitus: Pi: n elämä

Epäily on hyödyllistä, se pitää uskon elävänä olentona. Loppujen lopuksi et voi tietää uskosi voimaa, ennen kuin se on koeteltu. – Pi Patel

Epäily on osa uskoa. Se ei ole uskon vihollinen. Pi Pelin elämässä Pi Patelin usko testataan uudestaan ​​ja uudestaan. Ja hän oppii, että kyky ylläpitää uskoa epäilyjen edessä vain vahvistaa uskoa.

Hämmästyttäviä asioita voi tulla keneltä tahansa: Jäljitelmäpeli

Joskus juuri ihmiset, joita kukaan ei kuvittele, tekevät sellaisia ​​asioita, joita kukaan ei voi kuvitella. – Christopher Morcom

Älä laske itseäsi. Vaikka et tuntisikaan hämmästyttävää (tai edes hyväksyttyä), pystyt silti hämmästyttäviin asioihin.

Yhtenäisyyden merkitys: Musta pantteri

Pyrimme olemaan esimerkki siitä, kuinka meidän veljinä ja sisarina maan päällä tulisi kohdella toisiaan. Nyt enemmän kuin koskaan, jakautumisen illuusiot uhkaavat olemassaoloamme. Me kaikki tiedämme totuuden: enemmän yhdistää meitä kuin erottaa meidät. Mutta kriisitilanteessa viisaat rakentavat siltoja, kun taas tyhmät rakentavat esteitä. Meidän on löydettävä tapa huolehtia toisistamme, ikään kuin olisimme yksi heimo. – T’Challa

Yhtenäisyys on paljon voimakkaampaa kuin jakautuminen. Tämä pätee erityisesti kriisitilanteissa. Tämä T’Challan lainaus on tärkeä muistutus arvosta, jonka avulla voimme voittaa erimielisyytemme työskennelläksemme yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Sen oletetaan olevan kova: omien liigansa

Sen pitäisi olla vaikeaa. Jos se ei ollut vaikeaa, kaikki tekisivät sen. Kova … tekee siitä suuren. – Jimmy Dugan

Jimmy Dugan on vähiten inspiroiva hahmo tässä luettelossa, mutta se ei tee hänen sanoistaan ​​vähemmän totta. Parhaat tavoitteet ja unelmat, joihin pyrkiä, ovat vaikeita, vaikeita. Ja he ovat tyydyttävimpiä, kun saavut niihin.

Kokeile kunniaa: sokea puoli

Mutta kunnia, se on todellinen syy joko tehdä jotain tai et. Se kuka olet ja ehkä kuka haluat olla. Jos kuolet yrittäessäsi jotain tärkeää, sinulla on sekä kunnia että rohkeutta, ja se on aika hyvä. Luulen, että kirjailija sanoi niin, että sinun pitäisi toivoa rohkeutta ja yrittää kunniaa. Ja ehkä jopa rukoilla, että ihmisillä, jotka kertovat sinulle mitä tehdä, on myös joitakin. – Michael Oher

Rohkeus on työkalu, mutta kunnia on se, mihin sinun pitäisi pyrkiä. Kunnia on arvo. Rohkeus voi auttaa sinua tavoittelemaan kunniaa.

Rohkeuden määritelmä: Angus

Isoisä: Teräsmies ei ole rohkea.
Angus: Otitko pillereitäsi tänä aamuna?
Isoisä: Et ymmärrä. Hän on älykäs, komea, jopa kunnollinen. Mutta hän ei ole rohkea. Ei, kuuntele minua. Teräsmies on tuhoutumaton, etkä voi olla rohkea, jos olet tuhoutumaton. Se on ihmisiä kuin sinä ja äitisi. Ihmiset, jotka ovat erilaisia, ja jotka voidaan murskata ja tuntea se. Silti he jatkavat siellä aina.

Jos olet Supermanin fani, tämä lainaus ei todennäköisesti ole sinulle. Mutta jos etsit jokapäiväisiä sankareita, tämä on täydellinen. Rohkeat eivät ole suurvaltoja. Rohkeat ihmiset ovat sellaisia ​​kuin Angus, joka huolimatta tiedosta, että häntä kiusataan koulussa painostaan, nousee silti ylös ja käy koulussa.

Päästä menneisyyteen: Forrest Gump

Äitini sanoi aina, että sinun on laitettava menneisyys taakse, ennen kuin voit siirtyä eteenpäin. – Forrest Gump

Elokuva Forrest Gump on täynnä pieniä kaltaisia ​​neuvoja, kuten tämä. Koko elokuva kertoo Forrestin menneisyydestä ja kuinka hän selviytyi kaikista esteistään. Ja hän on selviytynyt osittain siksi, että hän pystyy siirtymään menneisyydestään paremmin kuin useimmat ihmiset omaksumaan täysin nykyisyytensä.