Skip to content

Intelli PowerHub tekee kaiken, silti kauhistuttavaa

20 de heinäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Lataa kirjaimellisesti kaiken.
  • Langaton pad on hieman hämmentävä.
  • Nuo takana olevat myyntipisteet kauhistuttivat minua.
Intelli PowerHub ei mahdu taskuun tai voita tyylipalkintoja, mutta se väittää lataavansa kaikki omistamani laitteet. Ja se on oikein; En voi ajatella yhtä omistamaani elektronista laitetta, joka ei voisi vetää voimaa tästä asiasta. Mutta muutaman oudon suunnitteluvaihtoehdon ansiosta saan PowerHubin sivusilmän. Yritykset lähettävät minulle paljon sähköposteja, ja ne koskevat enimmäkseen tuotteita, jotka lataavat laitteitani. Itse asiassa virtalatauslaitteet ovat yhtä yleisiä kuin kissat; jokainen PR-henkilö vakuuttaa minulle tuotteensa yleismaailmallisuudesta. Joillakin latureilla on tyyli, joillakin teho, ja harvoissa tapauksissa joillakin molemmat. Päätin viedä PowerHubin koeajoille nähdäksesi, mihin se putoaa. Tämän sain selville. ”Pistokkeiden ja porttien runsas määrä tarkoittaa, että voit vain heittää sen työpöydällesi äläkä murehdi kaapeleiden tai USB-lohkojen metsästyksestä, koska kaikki on juuri siellä.”

Enemmän satamia kuin Lissabonin viinikellari

Tässä on lataus, jonka kanssa PowerHub työskentelee: Siinä on kaksi USB-A-porttia, yksi USB-C, pari täyteen kytkettyä virtalähdettä ja etuosa, jossa on sisäänrakennettu 10 W: n langaton lataus. Tämä asia lataa kaiken talo, vaikka jotkut vaihtoehdot ovat parempia kuin toiset. Se lataa teknisesti MacBook Pron USB-C-portin kautta, mutta se kestää kaksi kertaa niin kauan kuin kytket sen johonkin pistorasiaan. Enkä löytänyt langatonta vaihtoehtoa kovin nopeasti. Pitkällä aikavälillä ”pidä se siellä työskennellessäsi” -ratkaisu, se toimii tietenkin hyvin. Mutta jos sinulla on vähän virtaa, olet todennäköisesti parempi kytkeä se verkkovirtaan, joka käyttää vain eri osaa PowerHubia. Toinen asia, jonka näin, liittyi sijoittamiseen magneettiseen lataustelineeseen. Yritin kolmella puhelimella, ja minun piti ehdottomasti sijoittaa ne täsmälleen oikeaan paikkaan varmistaakseni, että he muodostivat yhteyden.

Sivunäkymä Intelli Powerhubista.

Tämä paikka on tietysti keskellä, mutta senttimetri mihin tahansa suuntaan voi estää latauksen käynnistymisen. Minulla oli sama ongelma yrittäessäni ladata puhelimia vaakasuoraan. Voisin tehdä sen, mutta oli vielä vaikeampaa mitata ”keskiosaa” siinä suunnassa. Jos puhelimesi on sivuttain, kannattaa kuitenkin vain käyttää kaapelia, jossa on yksi kätevistä USB-porteista, varmistaaksesi, että virta kulkee, tai jos olet kuin minä ja löydät aina tapoja pudottaa puhelin , vaikka et pidä sitä.

Katso sormesi ja tippasi

Yksi tärkeimmistä käyttötapauksista, joita näet mainosmateriaaleissa asioissa, jotka pitävät puhelinta pystyssä, on joku, joka viittaa puhelimeensa puhelun, reseptin tai videon valmistamisen aikana. Teen niin joskus, kunnes käteni likaantuvat koskettamaan näyttöäni, joten saan sen. Mutta en käyttäisi PowerHubia keittiössäni ilman mitään muutoksia kahden päätekijän takia: Takana olevat pistorasiat. PowerHubin kaksi pistorasiaa osoittavat suoraan ylöspäin, mikä voi tehdä niistä helpompaa käyttää, mutta jos ruoanlaittoa tekisin tämän kanssa lähistöllä, olisin aina huolissani pudottamalla jotain sinne. Vettä, öljyä, pannukakku taikinaa … ei ole pistorasiaystävällistä nestettä, ja nämä asiat ovat auki.

Lähikuva Intelli Powerhubista.

Jos sinulla on sama huolenaihe, voit todennäköisesti hengittää helpommin, jos juutut turva-aukkojen korkkiin. Pistorasioita on kätevä käyttää missä ne ovat, mutta ne eivät tunnu kovin turvallisilta. Uhraisin mielelläni osan siitä mukavuudesta, jos he olisivat puolella. Estäen, että Intelli voisi myös heittää pari korkkia laatikkoon ja kannustaa ihmisiä käyttämään niitä.

Yleensä melko aika

Paitsi magneettisen latauksen hämmennystä ja sähköisen kuoleman pelkoa, PowerHub on loistava laite. Pistokkeiden ja porttien runsaus tarkoittaa, että voit vain heittää sen työpöydällesi äläkä murehdi kaapeleiden tai USB-lohkojen metsästyksestä, koska kaikki on juuri siellä. Se näyttää myös melko liukkaalta ja pitää puhelimesi optimaalisessa 60 asteen kulmassa, joten jalusta on hyödyllinen, vaikka et löydä latauslevyä joka kerta. Se sopii erinomaisesti työpöydälle tai yöpöydälle, vaikka olisitkin epämiellyttävä viemällä sen keittiöön, jossa vesi elää.