Skip to content

iOS 7: n usein kysytyt kysymykset: Mistä AirPlay-kuvake on kadonnut?

14 de heinäkuu de 2021

Jos olet jo käyttänyt AirPlayta iOS: n aiemmissa versioissa kuunnellaksesi digitaalista musiikkikirjastoasi, tiedät kuinka hienoa on (kuten Bluetooth) pystyä suoratoistamaan kappaleita langattomasti kotisi ympärillä – yhteensopivien laitteiden, kuten AirPlay-kaiuttimien, kautta esimerkiksi. Olitpa uusi AirPlay- ja iOS 7 -käyttöjärjestelmä tai oletko käyttänyt sitä jonkin aikaa ja sinulla on nyt ongelmia, kokeile tämän oppaan vaiheita yrittääksesi selvittää ongelmasi.

Oletko äskettäin päivittänyt iOS 7: een?

Jos näin on, mietit todennäköisesti missä AirPlay-välilehti on iTunesissa – ja jos jokin meni pieleen päivitettäessä iOS 7: een. AirPlay on nyt käytettävissä Ohjauskeskuksen kautta, joka voidaan näyttää pyyhkäisemällä sormeasi alhaalta. näytön.

Onko AirPlay-kuvake hävinnyt ja et voi nyt suoratoistaa kappaleita?

Langattomat verkot voivat olla arvaamattomia petoja. AirPlay-laitteet eivät ole poikkeus. Joskus saatat huomata, että AirPlay-verkossa on häiriö jossain ilman ilmeisiä merkkejä. Jos näin on tapahtunut, käytä seuraavaa tarkistusluetteloa palautuaksesi tästä:

  1. Tarkista Airplay-laitteisto: Varmista, että toistolaitteet (kuten kaiuttimet jne.) Toimivat edelleen. Jos ei ole mitään ilmeistä, on silti järkevää sammuttaa ne 10 sekunniksi ja käynnistää uudelleen uudelleen alustamalla uudelleen (odota noin 30 sekuntia nähdäksesi, voitko suoratoistaa kappaleita).
  2. Tarkista iOS-laitteesi: Varmista, että Wi-Fi toimii edelleen (asetukset > Wi-Fi). Tarkista myös, että iOS-laitteesi on kytketty oikeaan verkkoon (ei vierasverkkoon). Tämän on oltava sama kaikille AirPlay-laitteillesi. Jos epäilet, että iOS-laitteesi on viallinen, käynnistä se uudelleen.
  3. Käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen: Sammuta reititin 10 sekunniksi ja sitten uudelleen. Odota muutama minuutti ja katso sitten, voitko nyt suoratoistaa kappaleita iOS-laitteestasi.