Skip to content
iOS

iPhone Personal Hotspot ei toimi? Korjaa se!

19 de maaliskuu de 2021

Tässä on yleisimpiä syitä ja tapoja korjata iPhone Personal Hotspot, joka ei toimi.

Syitä siihen, että iPhone Personal Hotspot ei toimi

Ei vain yksi asia voi aiheuttaa iPhonen henkilökohtaisen hotspotin lakkaavan toimimasta. Lisäämme myös joitain tietoja siitä, miksi Personal Hotspotilla saattaa olla ongelmia jokaisessa alla olevassa ratkaisussa.

Kuinka korjata se, kun iPhonen henkilökohtainen hotspot ei toimi

Seuraa näitä ehdotuksia tässä järjestyksessä saadaksesi sen toimimaan uudelleen.

Tämän artikkelin ohjeet koskevat kaikkia iPhone-malleja, joissa on iOS 13 tai uudempi. Vanhemmissa iOS-versioissa perusajatukset ovat samat, mutta tarkat vaiheet voivat poiketa hieman.

 1. Kytke henkilökohtainen hotspot pois päältä ja päälle. Joskus sinun on nollattava henkilökohtainen hotspot, jotta se toimii uudelleen. Tee se kytkemällä se päälle ja pois tällä tavalla: Napauta asetukset > Henkilökohtainen hotspot > siirrä Salli muiden liittyä liukusäädin luonnonvalkoiseksi ja takaisin päälle / vihreäksi.

 2. Kytke mobiilidata päälle ja pois päältä. Henkilökohtaisen hotspotin ongelma ei välttämättä ole itse ominaisuus, vaan pikemminkin yhteytesi matkapuhelinverkkoon. Jos puhelimellasi on vaikeuksia muodostaa yhteys näihin verkkoihin, myös henkilökohtainen hotspot ei ehkä toimi. Nollaa matkapuhelinyhteys kytkemällä se päälle ja pois napauttamalla asetukset > Matkapuhelindata > siirrä Matkapuhelindata liukusäädin luonnonvalkoiseksi ja takaisin päälle / vihreäksi.

 3. Korjaa henkilökohtainen hotspot uudelleen käynnistämällä iPhone uudelleen. Olisit yllättynyt siitä, kuinka usein yksinkertainen iPhonen uudelleenkäynnistys korjaa kaikenlaisia ​​ongelmia, joita saatat kohdata. Katso ohjeemme kaikkien iPhone-mallien uudelleenkäynnistämisestä ensimmäisestä sukupolvesta uusimpaan versioon yllä olevassa linkissä.

 4. Vahvista, että puhelinohjelma sisältää henkilökohtaisen hotspotin. Oletko muuttanut puhelintasuunnitelmaasi äskettäin tai vaihtanut puhelinyhtiötä? Henkilökohtainen hotspot ei ehkä toimi, koska suunnitelmasi ei välttämättä sisällä sitä. Useimmissa puhelinyhtiöiden tietosuunnitelmissa on näinä päivinä Personal Hotspot, mutta jotkut eivät, ja voit myös poistaa ominaisuuden. Joten, ennen kuin teet mitään muuta, kirjaudu puhelinyhtiötilillesi ja varmista, että suunnitelmasi sisältää henkilökohtaisen hotspotin. Jos ei, lisää se.

 5. Päivitä iOS. Jokainen uusi iOS-versio – iPhone-käyttöjärjestelmä – sisältää virhekorjauksia. IPhonen henkilökohtainen hotspot ei ehkä toimi iOS-päivityksen korjaaman virheen vuoksi. Asenna iOS: n uusin versio nähdäksesi, korjaako se ongelmasi.

 6. Päivitä operaattorin asetukset korjataksesi henkilökohtaisen hotspotin. Jokaisella iPhonella on piilotettu joukko operaattorin asetuksia. Nämä asetukset auttavat iPhonea työskentelemään käyttämäsi puhelinyrityksen kanssa. Liikenteenharjoittajat julkaisevat ajoittain päivityksiä, mutta eivät niin usein kuin iOS-päivitykset. Jos Personal Hotspot ei toimi, tarkista ja asenna käytettävissä olevat operaattorin asetusten päivitykset.

 7. Nollaa verkkoasetukset. IPhone tallentaa verkkoasetukset, jotka auttavat hallitsemaan yhteyden muodostamista Wi-Fi-, matkapuhelin-, Bluetooth- ja muihin verkkoihin. Jos ongelma ilmenee verkkoasetuksissa, se voi aiheuttaa sen, että henkilökohtainen hotspot lakkaa toimimasta. Nollaa verkkoasetukset ongelman ratkaisemiseksi.

  Tämän jälkeen sinun on muodostettava pariliitos uudelleen Bluetooth-laitteista ja annettava Wi-Fi-salasanat uudelleen.

 8. Varmista, että puhelinyrityksen tililläsi ei ole ongelmia. Henkilökohtainen hotspot ei toimi, mikä voi johtua puhelinyhtiötilisi ongelmasta (ajattele myöhässä olevaa laskua tai yrityksen virheitä). Jos mikään muu luettelossa oleva ei ole tähän mennessä auttanut, tarkista online-puhelinyritystilisi tai soita puhelinyhtiöösi ja tarkista, voivatko he auttaa.

 9. Palauta iPhone DFU-tilassa. Jos olet päässyt niin pitkälle ilman korjausta henkilökohtaiseen hotspotiin, joka on lakannut toimimasta, on aika ryhtyä voimakkaampiin vaiheisiin. Yksi näistä vaiheista on palauttaa iPhone käyttämällä DFU-tilaa. DFU tai Disk Firmware Update, Mode antaa iPhonen käynnistää, mutta ei käynnistä iOS: ää. Tämän vuoksi sen avulla voit korjata iOS: n alemmalla tasolla, joka voi joskus ratkaista hyvin hankalia asioita. Aloita tekemällä varmuuskopio iPhonesta, jotta et menetä mitään tietoja. Laita sitten iPhone DFU-tilaan ja palauta se nähdäksesi, korjaaako uusi aloitus ongelman.

Tietenkin nämä vinkit toimivat vain, jos henkilökohtainen hotspot on näkyvissä. Joissakin tapauksissa vaihtoehto voi kadota kokonaan iPhonesta. Voimme myös näyttää, kuinka korjata puuttuva henkilökohtainen hotspot.

Mitä tehdä, jos henkilökohtainen hotspot ei vieläkään toimi

Jos henkilökohtainen hotspot ei vieläkään toimi, on aika tuoda asiantuntijat mukaan. Voit ottaa yhteyttä Appleen tekniseen tukeen puhelimitse tai varata ajanvarauksen henkilökohtaiseen tukeen paikallisessa Apple Storessa. Jos joku voi auttaa tämän itsepäinen ongelma, se on Apple.