Skip to content

iPhone-soittoäänet: ilmaisia ​​vaihtoehtoja niiden ostamiseen iTunesista

21 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Helpoin tapa lisätä soittoääniä on ostaa ne iTunes Storesta.
 • Voit tehdä soittoäänen valitsemalla iTunes > Asetukset > Kenraali > Tuo asetukset > Asetus > Korkealaatuinen > OK.
 • Muunna kappale, Kappaleen tiedot -vaihtoehdot > OK > Tiedosto > Muuntaa > Luo AAC-versio > Näytä Finderissa > Nimeä uudelleen > vaihda m4r > Tulla sisään.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda tai löytää ilmaisia ​​iPhone-soittoääniä iTunesin avulla. Ohjeet koskevat mitä tahansa iPhonea.

Luo soittoääniä omistamistasi kappaleista iTunesin avulla

Vaikka se vie jonkin verran vaivaa, on mahdollista luoda uusi soittoääni kappaleesta, jonka omistat jo iTunes-kirjastossasi. Voit tehdä tämän valitsemalla omistamasi kappaleen, joka on tallennettu paikalliselle kiintolevylle. kappaleesi ei voi olla pilvessä tai suoratoistaa Internetistä.

Soittoääniä ei ole mahdollista luoda kirjastosi kappaleista, jotka on ladattu Apple Musicin kanssa. kappale on ostettava iTunesista tai tuotava omistamaltasi CD: ltä.

 1. Päätä kappale iTunes-kirjastossasi.

  Soittoäänen enimmäispituus on 40 sekuntia; tekstiviestiäänien enimmäispituus on 30 sekuntia.

 2. Mac-käyttäjät: Valitse iTunes > Asetukset > Kenraali.

  Windows-käyttäjät: Valitse Muokata > Asetukset > Kenraali.

  Napsauta ikkunan alaosassa Tuo asetukset.

 3. vuonna Tuo asetukset -ikkunassa, siirry Asetus pudota alas. (Huomaa, mikä asetus on valittuna, jotta voit palata tämän prosessin lopussa ja palauttaa sen alkuperäiseen valintasi.)

  Valitse Korkea laatu (128 kbps) valikosta ja valitse sitten OK.

  Varmista, että tuontiformaatiksi on valittu myös AAC, jos se ei vielä ole.

 4. Etsi kappaleesi iTunes-kirjastosta. Kuuntele sitä ja huomioi leikkeen aloitus- ja lopetusajat soittoääneksi.

 5. Napsauta kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kappaleen tiedot.

 6. Valitse Vaihtoehdot välilehti. Syötä alkaa ja lopettaa kertaa, jonka merkitsit käytettävissä oleviin kenttiin. Valitse OK.

 7. Valitse iTunes-valikosta Tiedosto > Muuntaa > Luo AAC-versio. Tämä luo uuden tiedoston, jossa on vain leike asettamiesi aloitus- ja lopetusaikojen välillä.

 8. Etsi äskettäin luotu musiikkileiketiedosto iTunesista (sillä on sama nimi kuin alkuperäisellä kappaleella, mutta lyhyellä aikavälillä). Napsauta hiiren kakkospainikkeella uutta tiedostoa ja valitse Näytä Finderissa.

 9. vuonna Finder napsauta hiiren kakkospainikkeella uutta tiedostoa ja valitse Nimeä uudelleen. Vaihda laajennus m4a että m4r (m4r on soittoäänien tiedostotunniste) ja paina Tulla sisään.

 10. Olet nyt luonut uuden soittoäänen!

Et tarvitse leikettä iTunes-kirjastossasi, joten voit poistaa sen. Napsauta iTunesissa hiiren kakkospainikkeella uutta tiedostonimeä ja valitse Poista kirjastosta. Kun sinulta kysytään, haluatko poistaa tämän kappaleen iTunes-kirjastostasi, valitse Poista kappale. Kun sinulta kysytään, haluatko siirtää kappaleen Roskakori, klikkaus Säilytä tiedosto.

Nollaa aloitus- ja lopetusajat ja palauta muutokset

Kun olet lopettanut soittoäänen luomisen, palaa takaisin ja poista alkuperäisen kappaleen aloitus- ja lopetusajat ja palauta alkuperäiset tuontiasetukset.

 1. Valitse iTunes-kirjastostasi alkuperäinen kappaletiedosto. Napsauta kappaletta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kappaleen tiedot.

 2. Klikkaa Vaihtoehdot välilehti ja poista valintaruudut vieressä alkaa ja lopettaa.

 3. Klikkaus OK.

 4. Palauta seuraavaksi tuontiasetusten muutokset. Valitse iTunes (Macissa) tai Muokata (Windows-tietokoneella)> Asetukset > Kenraali.

 5. Valitse Tuo asetukset.

 6. Valitse Asetus ja valitse alkuperäinen asetus.

Lisää soittoääni iPhoneen

Nyt kun olet luonut soittoäänitiedoston, lisää se iPhoneen.

 1. Liitä iPhone tietokoneeseen. (Avaa iPhonen lukitus pyydettäessä.) Valitse iPhone iTunes-ikkunan yläosasta.

 2. Vasemman sivupalkin alla Omassa laitteessa, valitse Äänet.

  Jos vasen sivupalkki ei ole näkyvissä iTunesissa, valitse Näytä > Näytä sivupalkki.

 3. Vedä uusi m4r-soittoäänitiedosto Finder-ikkunasta iTunesiin ja pudota se Äänet kansio.

 4. Valitse iTunes-ikkunan alaosasta Synkronoi. Kun synkronointi on valmis, uusi soittoääni on kaikkien muiden iPhonen soittoäänien rinnalla.

Sivustot, jotka tarjoavat ilmaisia ​​ja laillisia soittoääniä

Jos haluat mennä iTunesin ulkopuolelle, on verkkosivustoja, jotka tarjoavat soittoääniä ilmaiseksi. Ongelmana on kuitenkin varmistaa, että lähde on todella molemmat vapaa ja laillista (ei ole rajoitettu tekijänoikeuksien käyttöön).

Tässä on muutama sivusto, joka tarjoaa laillisesti ilmaisia ​​soittoääniä. Nämä sivustot tarjoavat myös muuta sisältöä, kuten videoita, pelejä, sovelluksia ja taustakuvia.

Zedge

Zedge-verkkosivusto tarjoaa laajan valikoiman soittoääniä, mukaan lukien kappaleita, ääniä ja muita satunnaisia ​​ääniä ja tehosteita. (Taustakuvat sekoitetaan tarjontaan.)

Google Play -kaupassa on Android-käyttäjille tarkoitettu Zedge-sovellus, joka tarjoaa soittoääniä ja taustakuvia. Zedgen iPhone-sovellus tarjoaa kuitenkin vain taustakuvia.

Äänet 7

Tones7: llä on mukava valikoima soittoäänityyppejä ja huomattava luettelo luokista, jotka helpottavat täydellisen soittoäänen selaamista. Silti nämä eivät tule olemaan Billboardin huippuhittejä.

Ilmoitusäänet

Notification Sounds tarjoaa syntetisaattoreille luotuja soittoääniä. Jos etsit piippauksia, kaksoiskappaleita ja marsilaisia ​​aseita, tämä on oikea paikka sinulle.

Kun lataat tiedostoja miltä tahansa verkkosivustolta, pidä mielessä oikeudelliset näkökohdat. Sisältö itsessään tarjoaa yleensä vihjeitä. Esimerkiksi, jos sivustolla on ilmaisia ​​soittoääniä uusimmista kärkikappaleista, on luultavasti parasta pysyä poissa.

Pidä hauskaa soittoääniäsi

Soittoäänien avulla voit ilmaista itseäsi normaalien piippausten, soittokellojen ja tutkaäänten ulkopuolella. Pienellä vaivalla rakastamasi kappaleet mukauttavat iPhone-kokemuksesi.