Skip to content

Jos olet hämmentynyt Snapcodeista Snapchatissa, tässä on ohjeet niiden käyttämiseen

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Ota kuvakaappaus Snapcode-koodista lisätäksesi ystäväsi tai napsauta kaverisi koodia, joka näkyy hänen laitteessaan tai viestissä tai sähköpostissa.
 • Voit jakaa Snapcode-koodisi siirtymällä kohtaan Kamera-välilehti, Valitse aave -kuvaketta ja ota sitten kuvakaappaus, jossa koodi näkyy.
 • Voit lisätä animoitavan selfien Snapcode-koodiin. Napauta aave kuvake> sulkija -painiketta. Sovellus ottaa viisi selfietä ja yhdistää ne.

Snapchod-koodien (Snapcodes) avulla voit lisätä uusia ystäviä helposti ja nopeasti etsimättä heidän käyttäjätunnuksiaan manuaalisesti. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä ihmisiä ystäväluetteloon skannaamalla heidän Snapcode-koodinsa.

Lisää ystäviä Snapcode-koodien avulla

Voit lisätä ystäviä Snapcodeilla useilla tavoilla:

 • Ota kuvakaappaus Snapcodesta Snapchat-sovelluksessa lisätäksesi siihen liittyvän ystävän.
 • Ota hetkessä kaverisi Snapcode, kun se näkyy heidän laitteessaan.
 • Ota napsautus ystäväsi Snapcode-koodista viestissä tai sähköpostissa, jonka he ovat lähettäneet sinulle ja joka sisältää sen.

Pieni välilehti ilmestyy ruudun yläosaan vahvistamaan, että ystäväsi on lisätty.

Jaa pikakoodisi ystävän kanssa

Samoin ystäväsi voivat lisätä sinut Snapchatsiinsa Snapcode-koodisi avulla. Näin löydät ja jaat koodisi.

 1. Siirry kameran välilehteen, jossa sinun pitäisi nähdä pieni haamukuvake ruudun yläosassa.

 2. Napauta haamukuvaketta nähdäksesi uuden välilehden avattavan valikon, jossa on Snapcode ja muutama muu vaihtoehto. Voit jakaa sen ottamalla kuvakaappauksen ja lähettämällä sen ystävälle, joka haluaa lisätä sinut.

  Ota kuvakaappaus painamalla samanaikaisesti virtapainikkeita ja kotipainikkeita (iPhonessa) tai virtapainikkeita ja äänenvoimakkuuspainikkeita (Android). Laitteesi antaa todennäköisesti valokuvan napsautusäänen ja näyttösi saattaa vilkkua, mikä osoittaa, että kuvakaappaus otettiin onnistuneesti. Se tallennetaan automaattisesti kamerarullalle, kuvakaappauskansioon tai mihin tahansa muuhun oletuskuvakansioon.

 3. Ystäväsi voi sitten ottaa hetkessä koodisi lisätäksesi sinut Snapchat-ystäväluetteloonsa.

Bonusvinkki: Lisää animoitu selfie

Jos et ole koskaan käyttänyt Snapcode-koodia aiemmin, huomaat todennäköisesti sen alapuolella olevan pienen muistiinpanon, jossa kerrotaan, että voit lisätä animoitavan selfien sen mukauttamiseksi. Napauta vain haamua nostaaksesi kameran ja napauta kameran painiketta alaosassa, jotta Snapchat voi ottaa sinusta automaattisesti viisi selfieä animaatiosi luomiseksi. Animoidut selfietäsi täyttävät haamun keskialueen Snapcode-koodissasi.

Jos et halua lisätä selfieä, voit jättää sen tyhjäksi. Snapcode toimii edelleen.