Skip to content

Kaikki kysymykset Bitmojista, vastattu

19 de maaliskuu de 2021

Jos vietät aikaa Facebookissa, Slackissä, Snapchatissa, Gmailissa tai lukemattomissa muissa verkossa saatavilla olevissa sovelluksissa ja palveluissa, olet todennäköisesti törmännyt ystäväsi tai kollegasi henkilökohtaiseen sarjakuvahahmoon: Bitmojiin.

Bitmojin perusteet

Bitmoji on Bitstrips-yhtiön tuotemerkki, joka tunnettiin alun perin siitä, että voit luoda omia sarjakuvasi käyttämällä henkilökohtaista sarjakuvahahmosi itseäsi. Snapchat osti yrityksen vuonna 2016.

Bitmojin perusedellytys on, että luot itsestäsi sarjakuvaversion, jota voit käyttää useissa verkkopalveluissa Snapchatista Gmailiin ja muualle. Kyse on hauskanpidon lisäämisestä viestintään. Täältä ei löydy todellisia tuottavuuteen tähtääviä ominaisuuksia.

Tuotemerkki käyttää iskulause ”Henkilökohtainen emoji”. Sen lisäksi, että Bitmoji antaa sinun luoda suloisen, yllättävän tarkan digitaalisen version itsestäsi, se tarjoaa paljon versioita avataristasi, erilaisilla kuvateksteillä ja tunteilla.

Jotkut suosituimmista sovelluksista ja palveluista, jotka tarjoavat integroinnin Bitmoji-palveluun, ovat:

  • Facebook
  • Facebook Messenger
  • Gmail
  • Snapchat
  • Löysä

Tämä luettelo on tuskin tyhjentävä; Bitmoji-näppäimistö toimii minkä tahansa tukevan sovelluksen kanssa kopio ja liitä, joten voit viedä hahmosi melkein mihin tahansa.

Bitmojin käytön aloittaminen

Saatat kohdata vaihtoehdon luoda Bitmoji-avatar Snapchat-sovelluksessa, mutta sinun on ladattava Bitmoji-sovellus aloittaaksesi. Android-sovellus vaatii Android 4.3: n tai uudemman ja iPhone-sovellus: iOS 9.0 tai uudempi. Voit käyttää Bitmojia myös Chrome-selaimen kanssa, ja voit myös lisätä sen laajennuksena. Valitusta vaihtoehdosta riippumatta se on ilmainen.

Kun olet ladannut Bitmoji-sovelluksen älypuhelimen käyttöjärjestelmälle tai Chromelle, luot kirjautumistunnuksen. Voit rekisteröityä sähköpostitse tai Snapchatilla.

Kun olet kirjautunut ja kirjautunut sisään, pääset hauskaan osaan: oman Bitmojin luomiseen. Käydään läpi useita näyttöjä, mukauttamalla hahmosi matkan varrella valitsemalla kampauksen, silmien värin, nenän muodon ja paljon muuta. Voit aina palata takaisin, jos et pidä keksimäsi – ja vaikka olisitkin tyytyväinen tekemäsi, voit silti palata takaisin ja muuttaa asioita myöhemmin.

Bitmoji-näppäimistö

Kun olet tyytyväinen luomasi Bitmoji-versioon, asenna Bitmoji-näppäimistö älypuhelimeesi, jotta voit jakaa hahmosi tekstissä ja yhteensopivissa sovelluksissa. Bitmoji-sovellus tarjoaa ohjeet tämän tekemiseen omalla laitteellasi ensimmäisen Bitmojin tallentamisen jälkeen.

Ohjeet ovat myös asetuksissa, jos päätät asettaa näppäimistön myöhemmin.

Mukauttamalla asioita edelleen

Yksi hienoista Bitmojin asioista on, että avatarin mukautusvaihtoehdot eivät lopu sen jälkeen, kun olet viimeistellyt digitaalisen hahmosi. Voit vaihtaa Bitmoji-vaatteesi siirtymällä kohtaan Pue avatarisi sovelluksen osiosta, josta löydät paljon vaatekaappivaihtoehtoja. Löydät myös kausivaihtoehtoja; Esimerkiksi NBA-pudotuspeleissä sovellus tarjoaa yleensä pelipaidat jokaiselle joukkueelle. Tarjolla on myös paljon teemavaihtoehtoja (kuten työhön liittyvät asut kaikesta kokista palomieheksi).

Snapchat omistaa nyt Bitmojin, joten voit odottaa näkevänne joitain brändin yhteistyötoimia. Voit myös ostaa maksettuja teemapaketteja, jos haluat vielä enemmän Bitmoji-vaihtoehtoja.

Suurin osa vaatepaketeista maksaa 0,99 dollaria, mutta hinnat voivat vaihdella, joten tarkista ennen kuin asetat sydämesi asuun.

Bitmoji Snapchatissa

Sinun on sallittava Bitmoji Snapchatissa, vaikka olisit käynyt läpi Snapchat-sovelluksen ladata Bitmoji. Tehdä tämä:

  1. Avaa Snapchat.
  2. Napauta aave -kuvaketta kameran näytön yläosassa.
  3. Klikkaa rataskuvake avata asetukset.
  4. Napauta Bitmoji > Linkitä Bitmoji.

Sinun ei tarvitse ottaa Bitmojia käyttöön Snapchatissa, jotta se toimii muissa chat-sovelluksissa, mutta haluat ehkä.

Bottom Line

Bitmoji on hauska – ja suurimmaksi osaksi ilmainen – tapa jazzata tekstejäsi ja viestejäsi, ja sen ripustaminen on helppoa. Nyt kun ymmärrät tämän avatarin käytön hienot puolet, siirry eteenpäin ja jaa typeriä versioita itsestäsi.