Skip to content

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Outlookin Yhteystietojen lisäosasta

20 de maaliskuu de 2021

Microsoft Outlook -sähköpostiohjelman apuohjelmat ovat Microsoftin kolmansien osapuolien apuohjelmia, jotka auttavat sinua automatisoimaan viestitehtäviä. Yksi hyödyllinen apuohjelma on Lisää yhteystietoja MAPILabista, joka lisää sähköpostiosoitteet automaattisesti kontaktikansioon, kun vastaat viestiin tai lähetät uuden viestin.

Tässä on katsaus siihen, miten Lisää yhteystietoja toimii.

Lisää yhteystietoja on yhteensopiva Microsoft Outlook 2019: n, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003 ja 2002 / XP sekä Microsoft 365: n Outlookin kanssa.

Kuinka yhteystietojen lisääminen toimii

Yhteystietojen lisääminen Outlookiin on yksinkertainen prosessi, mutta on helppo ohittaa joitakin kontakteja tai menettää yhteystietoja kokonaan, jos saat paljon sähköpostiviestejä postilaatikkoosi.

Lisää yhteystiedot automatisoi tämän prosessin kokonaan. Aina kun vastaat viestiin tai lähetät uuden viestin, Lisää yhteyshenkilöt lisää kyseisen sähköpostiosoitteen automaattisesti Outlook-yhteystietokansioon tai mihin tahansa yhteystietokohteeksi valitsemaasi kansioon joko henkilökohtaiseen postilaatikkoon tai Microsoft Exchange -palvelimen julkisiin kansioihin.

Lisää yhteystietoja -toiminnolla on automaattinen nimen tunnistusominaisuus. Se yrittää selvittää yhteyshenkilön nimen sähköpostiosoitteesta ja etsimällä viestirungosta yhteystietomahdollisuuksia. Se voi automaattisesti määrittää yhteystietosi luokkiin tai määrittää ne määrittelemiisi luokkiin. Apuohjelma tarkistaa jopa kaksoiskappaleet ennen yhteystiedon lisäämistä.

Ohjaa ohjelma skannaamaan lähetetyt viestit uusien osoitteiden keräämiseksi. Se ei kuitenkaan voi skannata muita kansioita tällä tavalla.

Outlook 2000: ssa oli ominaisuus, joka rakensi osoitekirjan automaattisesti. Kun käyttäjät vastasivat viestiin, vastaanottaja lisättiin yhteystietoluetteloon. Tämä ominaisuus poistettiin myöhemmissä versioissa, mutta Lisää kontakteja elvyttää tämän ominaisuuden.

Lisää yhteystietojen tilaustiedot

Lataa ilmainen yhteyshenkilöiden kokeiluversio kokeilemaan sitä. Myöhemmin yhden käyttäjän lisenssi Lisää yhteystietoja maksaa 15 dollaria. Yritys sanoo, että tämä on kertaluonteinen maksu, joka sisältää yhden vuoden teknisen tuen ja vuoden päivitykset vuodelle, mutta vuoden kuluttua joudut maksamaan lisämaksun teknisen tuen uusimiseksi ja version päivitysten saamiseksi.

Suuremmille organisaatioille viiden käyttäjän lisenssi on 70 dollaria, 10 käyttäjän lisenssi 120 dollaria, 25 käyttäjän lisenssi 280 dollaria, 50 käyttäjän lisenssi 500 dollaria ja 100 käyttäjän lisenssi 750 dollaria.

Kokeile ohjelmaa, jos haluat säästää aikaa ja vaivaa kontaktien lisäämisessä tai jos et halua enää koskaan menettää yhteystietoa.