Skip to content

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää World of Tanksista

27 de kesäkuu de 2021

”World of Tanks” on Wargaming.netin freemium-moninpeli, joka keskittyy tiimipohjaiseen taisteluun. Julkaisunsa jälkeen vuonna 2010 ”World of Tanks” on inspiroinut mobiilin spinoffia nimeltä ”World of Tanks Blitz” ja massiivisen päivityksen nimeltä ”World of Tanks: Mercenaries”. julkaistiin kesäkuussa 2018. Pelin kaikissa franchising-versioissa pelaajat hallitsevat tosielämän historiallisia säiliöitä ja muita panssaroituja ajoneuvoja Ranskasta, Saksasta, Neuvostoliitosta, Yhdysvalloista, Kiinasta, Iso-Britanniasta, Japanista ja jatkuvasti kasvavasta luettelosta muista maista virtuaalisesti sodankäynti. Tarkista pelin ominaisuudet, järjestelmävaatimukset ja ”World of Tanks” -latauskoko, jotta voit päättää, haluatko pelata.

Kuinka ladata ’World of Tanks’

Jos pelaat Windowsissa, on parasta ladata ”World of Tanks” -pelitiedostot viralliselta ”World of Tanks” -sivustolta, mutta se on saatavana myös muilla peli- ja tiedostopalvelusivustoilla, kuten File Planet ja Joystiq. Jos pelaat PS4: llä tai Xbox Onella, voit ladata pelin helposti niiden verkkokaupoista. Pakatun ”World of Tanks” -tiedoston latauskoko on noin 2,7 Gt; Pakkaamaton tiedosto voi kuitenkin kasvaa yli 40 Gt: iin kaikkien päivitysten asentamisen jälkeen.

Mac-käyttäjät voivat nyt pelata ”World of Tanks” -ohjelmaa CodeWeaversin kehittämän ratkaisun ansiosta, mutta se vaatii pelaajia ensin lataamaan ja asentamaan Codeweavers Mac Wrapper.

Ominaisuudet ja pelattavuus

Peli toimii freemium-jakelumallilla, mikä tarkoittaa, että ”World of Tanks” on ladattavissa ja pelattavissa ilmaiseksi. Muita freemium-nimikkeitä ovat ”Battlefield Heroes” ja ”Age of Empires Online”. Pelaajat ansaitsevat krediittejä tai ”kultaa”, jota voidaan käyttää tankkien, miehistön ja muun päivittämiseen. Kuten monilla freemium-moninpeleillä, pelaajilla on mahdollisuus tehdä mikromaksuja, jotka voidaan siirtää pelin sisäiseen kultaan kokemuspisteissä, nopeammissa säiliöpäivityksissä ja premium-säiliöissä, jotka eivät ole osa normaaleja säiliöpuita. Näillä premium-tankeilla ei ole erityisiä kykyjä eikä etuja taistelussa ”ilmaisiin” tankkeihin verrattuna, mutta ne ansaitsevat entistä enemmän kultaa ja kokemusta nopeamman päivityksen ansiosta. ”World of Tanks” sallii jopa kahden 15-säiliöisen joukkueen panssaritaistelut yhteensä 30 säiliölle yhdellä taistelukentällä. Karttojen koko on alle 1 neliökilometri kaupunkikartoille ja 25 neliökilometriä taisteluille, jotka käydään avoimemmissa paikoissa, kuten Pohjois-Afrikan autiomaassa. Kaikki säiliöt renderoidaan historiallisella tarkkuudella, mukaan lukien kaikki aseen yksityiskohdat, ohjailu, ajoneuvon ominaisuudet ja paljon muuta. Säiliöt ja ajoneuvot luokitellaan viiteen luokkaan: kevyet säiliöt, keskisäiliöt, raskaat säiliöt, säiliöiden hävittäjät ja SPG: t. Wargaming.net on jatkanut uusien pelielementtien, kuten uusien jalkaväkiyksiköiden, panssarintorjunta-aseiden ja paljon muuta, käyttöönottoa. Neljä erityyppistä taistelua käytetään ensisijaisesti joukkueiden määrittämiseen: satunnaiset taistelut, klaanitaistelut, joukkueharjoittelu- ja säiliötaistelut. Joukkueen deathmatch ja lipun sieppaaminen ovat oletus pelitiloja, joita käytetään voittavan joukkueen määrittämiseen. Suosituin tila on klaanisodat, joka on jatkuva, jatkuva kampanja maailmankartalla, joka on jaettu erillisiin osioihin tai alueisiin. Klaanit taistelevat näiden alueiden tai maiden puolesta toivoen maailmanlaajuisen valloituksen. Viimeisimmän ”World of Tanks: Mercenaries” -päivityksen avulla klaanisotien jatkuva kampanja antaa sinun nyt toteuttaa diplomatiaa, kuten hyökkäämättömyyssopimuksia ja klaanien välisiä sopimuksia.

World of Tanks -version julkaisupäivät

World of Tanks -sarja aloitettiin vuonna 2010:

 • ”World of Tanks”: elokuu 2010
 • ”World of Tanks Blitz”: joulukuu 2014
 • ”World of Tanks: Mercenaries”: kesäkuu 2018

Genre ja teema

”World of Tanks” on monen pelaajan säiliötaistelupeli. Suurin osa säiliöistä on toisen maailmansodan aikakaudelta, mutta uusia tankkeja lisätään säännöllisesti, jotka eivät ole yksinomaan toisen maailmansodan aikaisia.

Kehittäjä

Eurooppalainen kehitysyhtiö Wargaming.net on kehittänyt ”World of Tanks”. Yhtiön aiempiin peleihin kuuluvat ”Order of War” ja ”Massive Assault” -sarjat. Menestyvän ”World of Tanks” -sarjan jatkuvan kehittämisen lisäksi Wargaming.net on julkaissut samanlaisia ​​moninpelitaistelu pelejä, kuten ”World of Warplanes” ja ”World of Battleships”.

’World of Tanks’ – järjestelmävaatimukset

Vähimmäisvaatimukset
Spec Vaatimus
Käyttöjärjestelmä Windows XP / Vista / 7/8/10
prosessori SSE2: ta tukeva Intel tai AMD 2,2 GHz
Näytönohjain NVIDIA GeForce 6800 tai AMD ATI HD X2400 XT
Näytönohjaimen muisti 256 Mt.
Muisti 1,5 Gt Windows XP: lle, 2 Gt Windows Vistalle / 7/8/10
Levytila 16 Gt vapaata kiintolevytilaa
DirectX-versio DirectX 9.0c
Äänikortti DirectX-yhteensopiva äänikortti
Muut Vaaditaan Internet-yhteys (256 Kbps)
Vähimmäisvaatimukset
Spec Vaatimus
Käyttöjärjestelmä Windows XP / Vista / 7/8/10 (64-bittinen)
prosessori Intel Core i5-3330 tai uudempi
Näytönohjain NVIDIA GeForce GTX660 tai AMD Radeon HD 7850
Näytönohjaimen muisti 2 Gt
Muisti 4 GIGATAVUA
Levytila 30 Gt vapaata kiintolevytilaa
DirectX-versio DirectX 9.0c
Äänikortti DirectX-yhteensopiva äänikortti
Muut Vaaditaan Internet-yhteys (1024 Kbps)

Lisää Lifewirelta

 • Kaikkien aikojen parhaat iPad-pelit

 • Plants vs.Zombies: Taistelu Neighborville

  Plants vs.Zombies: Battle for Neighborville Review

 • Kaksi pelaajaa istuu pöydässä toisiaan vastapäätä ja taustalla joukko piristäviä faneja.

  Mikä on MMO?

 • Kuva ihmisistä, jotka käyttävät älypuhelimia 5G: n päällä

  5G langaton tekniikka

 • Xbox One X- ja Xbox One S -konsolit, Xbox-ohjaimet, Xbox 1, XB1

  Mikä on Xbox One? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

 • Lapsi Xbox 360: tä pelaamassa

  Xboxin ostajan opas

 • Näyttökuva Minecraftilta

  10 parasta Xbox 360 -peliä

 • Super Mario Odyssey

  10 parasta Nintendo Switch -lastepeliä vuonna 2021

 • Lara Croft GO Vuoden Apple-peli

  Jokainen vuoden Apple-peli, ikinä

 • Henkilö, joka pelaa lentosimulaattoripeliä tietokoneella

  Parhaat ilmaiset lentosimulaattorit

 • Näyttökuva The Witcher 3: sta

  8 parasta PlayStation 4 -roolipeliä

 • World of WarCraft

  Viisi parasta massiivisesti moninpelissä olevaa online-roolipeliä

 • Lähikuva kädestä videopeliohjain

  Suosituimmat toisen maailmansodan ensimmäisen persoonan ammuntapelit

 • Epic Games Store

  Parhaat pelit Epic Games Storessa

 • Cyberpunk 2077

  Vuoden 2021 8 parasta tietokonepeliä

 • juliste vuoden 1983 laserdisc-videopelistä 'Dragon's Lair'

  IPadin parhaat klassiset arcade-pelit

Lifewire

Seuraa meitä

 • Facebook

 • Meistä
 • Mainostaa
 • Tietosuojakäytäntö
 • Evästekäytäntö
 • Ura
 • Toimitukselliset ohjeet
 • Ottaa yhteyttä
 • Käyttöehdot
 • EU: n yksityisyys
 • Kalifornian tietosuojailmoitus
 • Luota

Yksityisyydensuojasi

Lifewire ja kolmannen osapuolen kumppanimme käyttävät evästeitä ja käsittelevät henkilötietoja, kuten yksilöllisiä tunnisteita, suostumuksesi perusteella tallentaa ja / tai käyttää tietoja laitteeseen, näyttää räätälöityjä mainoksia ja sisällön mittaamiseen, yleisön näkemykseen ja tuotekehitykseen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa Lifewire.com-sivustosi suostumusvalinnat, mukaan lukien oikeuden vastustaa oikeutettua etua, napsauta alla. Voit milloin tahansa päivittää asetuksesi minkä tahansa sivun alaosassa olevan EU-tietosuoja-linkin kautta. Nämä valinnat ilmoitetaan globaalisti kumppaneillemme, eivätkä ne vaikuta selaustietoihin. Luettelo kumppaneista (toimittajat)

Me ja kumppanimme käsittelemme tietoja:

Skannaa laitteen ominaisuudet aktiivisesti tunnistamista varten. Käytä tarkkoja sijaintitietoja. Tallenna ja / tai käytä tietoja laitteessa. Valitse räätälöity sisältö. Luo henkilökohtainen sisältöprofiili. Mittaa mainoksen tehokkuutta. Valitse perusmainokset. Luo räätälöity mainosprofiili. Valitse räätälöidyt mainokset. Luo markkinatutkimuksia yleisötietojen luomiseen. Mittaa sisällön suorituskykyä. Kehittää ja parantaa tuotteita. Luettelo kumppaneista (toimittajat)