Skip to content

Kaksivaiheisen vahvistuksen (2FA) käyttö WhatsAppissa

19 de maaliskuu de 2021

Kun olet määrittänyt WhatsApp-tilisi ja alkanut lähettää viestejä muutamalle ystävälle, sinun kannattaa pitää se suojattuna ja mahdollisesti vaarallisilta lähteiltä. Se saattaa tuntua turvalliselta, koska se on sidottu puhelinnumeroosi, mutta puhelinnumerot voidaan varastaa. Paras ylimääräinen suojaustaso, joka sinulla voi olla, on tietää, miten kaksivaiheista vahvistusta käytetään WhatsAppissa. Se on helppo tehdä, kun tiedät miten.

Miksi minun pitäisi käyttää WhatsApp Two Factor -todennusta?

Kaksivaiheinen todennus (tunnetaan myös nimellä 2FA tai kaksivaiheinen vahvistus) on tärkeä tapa lisätä ylimääräinen suojaustaso verkkotileihisi.

WhatsAppin tapauksessa se tarkoittaa, että kaikki puhelinnumerosi vahvistamisyritykset edellyttävät myös 6-numeroisen PIN-koodin antamista, jonka olet määrittänyt tilille. Jos sinä (tai henkilö, joka yrittää käyttää tiliäsi), et tiedä PIN-koodia, hän ei saa vahvistaa tiliä uudelleen ja käyttää sitä. Se on erittäin turvallinen ja turvallinen.

Se on paras tapa varmistaa, että vain sinä saat käyttää WhatsApp-tiliäsi mitä tahansa. Myös asennus on helppoa, ja sovellus pyytää sinua vain ajoittain vahvistamaan PIN-koodisi.

Kaksivaiheisen vahvistuksen ottaminen käyttöön WhatsAppissa

WhatsApp 2-vaiheisen vahvistuksen käyttöönotto kestää vain muutaman minuutin, jos tiedät miten, mutta on tärkeää tehdä se. Tässä on mitä tehdä.

Ohjeet ovat hyvin samanlaisia ​​riippumatta siitä, käytätkö Android- tai iOS-laitetta. Ne toimivat kaikissa Android- ja iOS-laitteissa, joihin WhatsApp on asennettu.

 1. Avaa WhatsApp.

 2. Napauta asetukset.

  Android-puhelimessa saatat joutua napauttamaan kolme pistettä -kuvaketta ja napauta sitten asetukset.

 3. Napauta Tili.

 4. Napauta Kaksivaiheinen vahvistus.

 5. Napauta ota käyttöön.

 6. Syötä kuusinumeroinen PIN-koodi, jota haluat käyttää.

  Varmista, että muistat sen!

 7. Napauta Seuraavaja kirjoita se sitten toisen kerran vahvistaaksesi sen.

 8. Napauta Seuraava.

 9. Lisää sähköpostiosoite turvallisuuden lisäämiseksi.

  Tämä vaihe on valinnainen ja voit napauttaa Ohita ohittaa sen, mutta on hyödyllistä saada ylimääräinen tapa noutaa tilisi, jos unohdat PIN-koodisi.

 10. Napauta Seuraava.

Kuinka vaihtaa WhatsApp-PIN-koodisi tai sähköpostiosoitteesi

Jos haluat vaihtaa WhatsApp-PIN-koodisi tai sähköpostiosoitteesi, se on helppo tehdä. Tässä on mitä tehdä.

Haluat ehkä tehdä tämän säännöllisesti, jos olet huolissasi siitä, että PIN-koodisi on helppo arvata tai joku muu on saattanut selvittää sen. Varmista, että aktiivista sähköpostiosoitetta käytetään aina, jotta et pääse lukkoon.

 1. Napauta asetukset > Kaksivaiheinen vahvistus.

 2. Napauta Vaihda PIN-koodi tai Vaihda sähköpostiosoite.

 3. Syötä uusi PIN-koodi tai sähköpostiosoite ja napauta sitten Seuraava.

 4. PIN-koodisi tai sähköpostiosoitteesi on nyt vaihdettu.

  Haluatko poistaa kaksivaiheisen vahvistuksen käytöstä? Napauta Poista käytöstäja napauta sitten Poista käytöstä toisen kerran hyväksyä se.