Skip to content

Kaksoiskielien määrittäminen Google-kotiin on yhtä helppoa kuin Uno, Dos, Tres

19 de maaliskuu de 2021

Google Home -älykaiuttimet vastaavat kysymyksiin, toistavat musiikkia ja hallitsevat kodin osia. Google Assistant on Google Homen liikkeellepaneva voima, aivan kuten Alexa Amazon-laitteille ja Siri Apple-laitteille.

Google Assistant ei rajoitu englanninkielisiin komentoihin. Voit lisätä minkä tahansa kaksi tuettua kieltä ja puhua laitteellesi jommallakummalla. Tässä on katsaus toisen kielen lisäämiseen Google Assistantiin Google Home -laitteiden hallitsemiseksi.

Google Homen kanssa toimivat kielet ovat englanti, ranska, saksa, kiina, italia, japani, venäjä ja espanja sekä monia kieliä.

Toisen kielen lisääminen Google Homeen

Lisää toinen kieli kaiuttimeesi Google Home -sovelluksella iOS: lle tai Androidille. Olemme sisällyttäneet iOS-kuvakaappauksia, mutta ohjeet molemmille sovellusversioille ovat samanlaisia.

  1. Avaa Google Home sovellus älypuhelimellasi.

  2. Valitse profiilikuvake oikeassa yläkulmassa.

  3. Valitse iOS-laitteessa Assistantin asetukset > Avustaja > Kieli (kielet.

  4. Valitse Lisää kieli Valitse toinen kieli, jonka Google Home tunnistaa, ja valitse sitten kieli.

    Jos et ole vielä asettanut kieliä, napauta Lisää kieli molemmilla riveillä valitaksesi kaksi kieltä.

  5. Napauta takaisin-nuoli nähdäksesi nyt asettamasi kaksi kieltä.

    Jos haluat poistaa toisen kielen, palaa kieliasetuksiin, valitse kieli, jota et enää halua tukea, ja napauta sitten Ei mitään.

  6. Sanoa OK, Google Google Home -laitteeseen jommallakummalla valitsemallasi kielellä, ja Google Assistant vastaa käyttämälläsi kielellä.

Lisätietoja useista kielistä Google Homen avulla

Et voi käyttää kielien yhdistelmää ohjeissasi. Jos esimerkiksi asetat kieleksi englannin ja espanjan, Google Home ei ymmärrä: ”Hei Google, aseta ajastin suosikkiin”.

Jos muut puhujaa käyttävät perheenjäsenet haluavat käyttää toista kieltä, jokaisen käyttäjän on määritettävä Voice Match laitteen kanssa kaikilla kielillä. Tällä tavalla Google Assistant tunnistaa ja vastaa jokaiselle käyttäjälle heidän haluamallaan kielellä.