Skip to content

Kansion pikavalintojen määrittäminen ja järjestäminen iOS Mailissa

5 de huhtikuu de 2021

Sähköpostikansiot ja -tarrat auttavat sinua järjestämään viestisi paremmin, jotta ne olisi helpompi löytää. Mitä enemmän kansioita tai tarroja on, sitä epäjärjestyksellisemmiksi ne muuttuvat ajan myötä, ja vanhojen ja arkistoitujen viestien löytäminen on vaikeampi. Kun on aika saada nämä tarrat ja kansiot järjestykseen, käytä iOS-postin Postilaatikot-luetteloa. Valitse muutama suosikki (tai useita) ja järjestä ne postilaatikkoluettelon yläosaan mieleisekseen.

Tämän artikkelin ohjeet koskevat iPhonea, jossa on iOS 12, iOS 13 ja iPadOS 13.

Lisää postilaatikko tai kansio iOS Mailin pikavalintaluetteloon

Postilaatikon tai kansion lisääminen postilaatikoiden pikavalintaluetteloon iOS Mailissa:

 1. Napauta iPhonen aloitusnäytössä Mail sovellus.

 2. Sipaise vasemmalta oikealle, kunnes Postilaatikot luettelo on näkyvissä.

 3. Napauta Muokata.

 4. Muokkaa muokkausnäytössä napauta ympyröitä niiden postilaatikoiden tai kansioiden vieressä, jotka haluat näkyvän Postilaatikot-luettelon yläosassa, jotta pääset helposti.

 5. Napauta Tehty tallentaa valintasi ja palata Postilaatikot -näyttö. Jokainen valitsemasi kohde näkyy postilaatikkoluettelon yläosassa.

Poista postilaatikko tai kansio pikavalintaluettelosta Postilaatikot > Muokata ja poista pyöreä painike kohteen edessä. Itse postilaatikkoa tai kansiota ei poisteta. Se on edelleen saatavilla sovellettavan tilin osiossa, joka on ruudun alapuolella.

Kaikki Apple Mail -kansiot voidaan lisätä pikavalintaluetteloon. Muiden sähköpostipalvelujen, kuten Gmailin kanssa, vain ensisijainen postilaatikko voidaan lisätä pikakuvakkeena postilaatikkoluettelon yläosaan. Kunkin sähköpostipalveluntarjoajan muut kansiot sijaitsevat näytön alapuolella.

Järjestä merkinnät uudelleen iOS-postin pikavalintaluetteloon

Voit muuttaa järjestystä, jossa kansiot näkyvät Postilaatikot-luettelossa:

 1. Sipaise vasemmalta oikealle, kunnes Postilaatikot -näyttö tulee näkyviin.

 2. Napauta Muokata.

 3. Napauta ja pidä kolmea vaakapalkkia sen postilaatikon tai kansion vieressä, jonka haluat näkyvän muualla luettelossa.

 4. Vedä kansio haluttuun kohtaan.

 5. Vapauta sormi ja kansio.

 6. Napauta Tehty.