Skip to content

Katso ilmaisia ​​elokuvia Roku-laitteellasi nyt

20 de maaliskuu de 2021

Jos sinulla on Roku-laite, tiedät, että se on loistava työkalu viihteen suoratoistoon. Se on myös hyvä tapa katsella ilmaisia ​​elokuvia, sekä klassikoita että viimeaikaisia ​​julkaisuja, palvelun oman Roku-kanavan tai muun ilmaisen suoratoistokanavan avulla.

Rokussa sovelluksia kutsutaan nimellä kanavia, koska ne toimivat paljon kuin perinteiset kanavat. Valitse kanava ja katso sitten käytettävissä olevaa ohjelmaa. Suosittuja Roku-kanavia ovat suosikit, kuten Netflix, Hulu ja Sling TV.

Kanavat, kuten Android- tai Apple-alustan sovellukset, tarjoavat suoran pääsyn palveluntarjoajan sisältöön.

Roku-kanava

Kun etsit ilmaisia ​​elokuvia Rokulta, Roku-kanava on hyvä paikka aloittaa. Roku on ponnistellut huomattavan paljon rakentaakseen erinomaisen vakiokanavan Roku-käyttäjille, johon kuuluu ilmainen elokuvakirjasto. Nämä ovat todellisia Hollywood-elokuvia, mutta valinta suuntautuu vanhempiin elokuviin.

Roku-kanavan elokuvakirjasto kasvaa jatkuvasti ja tarjoaa uusia vaihtoehtoja. Vaikka sinun ei pitäisi odottaa uusimpia menestystuotteita, sinulla ei ole vaikeuksia löytää jotain hyvää katsottavaa.

Rätinä

Crackle on Sonyn ilmainen suoratoistopalvelu. Se tarjoaa melko suuren määrän kirjastoa streaming-elokuvia Sony Pictures -palvelusta, mikä tarkoittaa, että nämä ovat todellisia, suurikokoisia elokuvia, jotka ovat saatavana Roku-laitteellasi ilmaiseksi.

Crackle on yksi parhaista ilmaisten elokuvien lähteistä, jotka löydät Rokultasi tai mistä tahansa. Elokuvat eivät ole uusimpia julkaisuja, mutta löydät tuntemasi otsikot ja näyttelijät, ja Sony lisää säännöllisesti luetteloaan.

Popcornflix

Popcornflix on toinen ilmainen suoratoistopalvelu, joka on omistettu tarjoamaan elokuvia ilmaiseksi. Popcornflixissä on helppo navigoida, mutta se ei ole suuren elokuvastudion projekti, joten suurin osa elokuvista eivät ole huippuluokan Hollywood-elokuvia, joita löydät joillakin muilla kanavilla. Sen sijaan löydät paljon pienemmän budjetin tuotantoja ja B-luokan scifi ja kauhua.

Crunchyroll

Anime-fanit, iloitse! Myös sinulle on upea ilmainen vaihtoehto. Crunchyroll on yksi suurimmista anime-suoratoistopalveluista, ja sillä on suuri kirjasto ilmaisia ​​anime-elokuvia ja -esityksiä, joita voit käyttää Rokusi kautta.

Kaikki Crunchyrollissa ei ole ilmaista, ja mainoksia on, mutta älä anna sen estää sinua. Sen luettelo on massiivinen, ja löydät varmasti jotain hienoa katsella.

Keskiyön massa

Vaikka Popcornflix nousee tuohon B-elokuvan alueeseen kirjastollaan, Midnight Pulp kaksinkertaistuu ja omaksuu sen.

Keskiyön sellussa on kaikkea juustoa, massaa ja täysin hullua. Valtavan sci-fi-, kauhu-, taistelulaji- ja anime-kirjastojen avulla lähes kaikilta elokuvien aikakausilta et voi mennä pieleen. Huomaa, että Midnight Pulpilla on korkealaatuista sisältöä.

Tubi TV

Tubi TV tekee yhteistyötä suurten elokuvastudioiden kanssa tuodakseen sinulle erilaisia ​​ilmaisia ​​elokuvia. Se on melko samanlainen kuin Crackle ja Roku Channel, mitä se tarjoaa. Saatavilla olevat elokuvat ovat olleet ulkona jo jonkin aikaa, eikä nimiä ole paljon.

Siitä huolimatta he ovat edelleen todellisia Hollywood-elokuvia, ja Tubi TV: n kirjasto muuttuu jatkuvasti ja kehittyy. Hyvällä kokoelmalla ja ilman mainoksia ei ole mitään syytä olla kokeilematta Tubi TV: tä.

Pluto-TV

Pluto TV on ilmainen suoratoistopalvelu, joka lupaaa täysin ilmaista televisiota, ja se todella tuottaa. Elokuvat ovat myös saatavilla, koska jotkut Pluto-kanavat tarjoavat ilmaelokuvia, aivan kuten maksamasi kaapelikanavat.

Pluto on aidosti ilmainen eikä vaadi tilausta. Se toimii paljon kuin maksetut suoratoistopalvelut, kuten Sling, samanlaisella opasliittymällä. Voit selata kanavia, nähdä, mikä on, ja ehkä löytää upean elokuvan.

Prime Video

Amazon Prime Video ei ole teknisesti ilmainen, mutta monet ihmiset maksavat jo Amazon Prime -palvelusta eivätkä hyödynnä sen mukana tulevia ilmaisia ​​videoita.

Prime Video -kanava antaa sinulle pääsyn lukuisiin elokuviin, jotka tulevat Amazon Prime -tilauksesi mukana ilman lisämaksua. Voit jopa selata nimenomaan ilmaisia ​​elokuvia.

Amazon laajentaa aina kirjastoa, ja siihen sisältyy melko äskettäisiä julkaisuja ja suuria elokuvia. Jos maksat jo Prime-palvelusta, tämä on ilmainen, ja se tarjoaa helposti parhaan valinnan.