Skip to content

Katso kaikki moninpelikartat Call of Duty Ghosts -sivustolle

20 de maaliskuu de 2021

Call of Duty: Ghosts – Chasm-moninpelikartta

Chasm-kartan yleiskatsaus

Call of Duty: Ghostsin moninpelikartta Chasm on asetettu lähitulevaisuuden Los Angelesiin, joka on raunioina Yhdysvalloissa tuhoa aiheuttaneen massatapahtuman jälkeen. Kartta on melko suuri ja siinä on pilalla oleva rakennus ja kaupunkikatuja, joten pelaajien tulisi kohdata sekä pitkät että suljetut taistelut.

Call of Duty: Ghosts – tulva moninpelikartta

Tulvan kartan yleiskatsaus

Call of Duty: Ghosts – Tulva moninpelikartta tapahtuu osittain tulvatussa kaupungissa paton puhkeamisen jälkeen. Pelaajien on huolehdittava siitä, että ne eivät hukku tälle kartalle. Dynaamisiin elementteihin kuuluu kaksi alustaa veden keskellä, jotka uppoavat, jos pelaajat seisovat niiden päällä.

Call of Duty: Ghosts – rahti-moninpelikartta

Rahtikartan yleiskatsaus

Call of Duty: Ghosts -yrityksen moninpelikartta tapahtuu tehtaan rautatiepihalla, jossa on useita varastoja / tehtaita, joita pelaajat taistelevat sisään ja läpi. Kartta on jaettu useilla junanvaunuilla, jotka kulkevat kartan keskiosan läpi. Dynaamisiin elementteihin tavaraliikenteen moninpelikartassa kuuluu ovet, jotka avataan / suljetaan painamalla painiketta, ja tikkaat, jotka laskevat, kun ammutaan, jotta pelaajat voivat kiivetä.

Call of Duty: Ghosts – oktaaninen moninpelikartta

Oktaanikartan yleiskatsaus

Call of Duty: Ghostsin Octane-moninpelikartta tapahtuu autio Las Vegasin huoltoaseman ympärillä, ja se esiteltiin ensimmäisen kerran Call of Duty: Ghosts – moninpeli paljastaa. Tämän kartan tärkein dynaaminen piirre on pelaajien kyky räjäyttää huoltoasema, mikä tappaa sekä joukkuetovereita että vihollisia.

Call of Duty: Ghosts – Overlord-moninpelikartta

Overlord-kartan yleiskatsaus

Call of Duty: Ghosts -sivuston Overlord-moninpelikartta on asetettu armeijan etuvartioon, joka sijaitsee autiomaassa ja päätoiminta tapahtuu keskeisessä monikerroksisessa rakennuksessa. Rakennuksessa on suljinportit, jotka voidaan avata ja sulkea vihollisten ohjaamiseksi rakennuksen keskustan läpi, joka on täynnä kulmiin leiriytyviä sotilaita. Tämän kartan eri korkeudet tekevät siitä hyvän ampujille.

Call of Duty: Ghosts – Prison Break -moninpelikartta

Vankilakatkaisukartan yleiskatsaus

Prison Break on Call of Duty: Ghostsin moninpelikartta, joka sijoittuu viidakon vankilaan, jossa kartta erotetaan pienestä purosta. Dynaamisiin elementteihin kuuluu puita, joihin voidaan ampua uusien polkujen aikaansaamiseksi, ja pino tukkeja, jotka voivat tappaa pelaajia, jotka sattuvat olemaan räjähdyksen alla.

Call of Duty: Ghosts – Siege-moninpelikartta

Piirikartan yleiskatsaus

Siege on Call of Duty: Ghostsin moninpelikartta, joka on asetettu tyhjään rannikkoöljykompleksiin. Se sisältää suuremman määrän rakennuksia, jotka voivat tehdä nippaamisesta melko haastavaa tällä kartalla. Tämän kartan dynaamisiin elementteihin kuuluu junakontti, joka liikkuu edestakaisin radalla, joka tarjoaa peitteen. Piirustuskartta sisältää myös ohjusiskun, erityisen Field Order -palkinnon, joka ampuu useita ohjuksia vihollisia vastaan.

Call of Duty: Ghosts – Soveregin-moninpelikartta

Suvereeni kartan yleiskatsaus

Sovereign-moninpelikartta Call of Duty: Ghosts -ohjelmassa, joka on asetettu tankkitehtaalle pitkällä näkyvyysalueella, joten se on ihanteellinen ampujille ja pitkälle taistelulle. Se sisältää Sabotage-nimisen kenttätilauspalkinnon, joka laukaistuessa täyttää kartan keltaisella kaasulla, joka vähentää näköyhteyttä kaikille 30 sekunniksi.

Call of Duty: Ghosts – Stonehavenin moninpelikartta

Stonehavenin kartan yleiskatsaus

Call of Duty: Ghostsin Stonehavenin moninpelikartta tapahtuu Skotlannin ylämailla sijaitsevassa hylätyssä ja pilalla olevassa linnassa. Tämä on yksi suurimmista kartoista ja sopii pitkille taisteluille. Linnan sisäänkäynnin portcullis voidaan sulkea pysyvästi, kun pelaaja ampuu sitä kohti, mutta pelaajat voivat sen jälkeen ”avata” räjähdyksen.

Call of Duty: Ghosts – Stormfront-moninpelikartta

Myrskykartan yleiskatsaus

Stormfront on suuri kaupunkien moninpelikartta Call of Duty: Ghosts -sovelluksessa, joka sijaitsee muutaman rakennuksen ja kadun ympärillä, mukaan lukien kirjasto ja vähittäiskaupan ostosalue. Tämä kartta on hyvä aseille, mutta näkyvyys heikkenee ottelun edetessä jatkuvasti lisääntyvän myrskyn myötä.

Call of Duty: Ghosts – Strikezone-moninpelikartta

Strikezone-kartan yleiskatsaus

Strikezone on Call of Duty: Ghostsin pienin moninpelikartta, joka tapahtuu hylätyllä baseball-stadionilla. Pelaajat voivat ansaita KEM Strike -kenttäpalkkion, joka vie koko vihollisjoukkueen ja muuttaa myös kartan asettelua ja ulkonäköä. Jos KEM-lakkoa ei ansaita ottelun loppuun mennessä, yksi laukaistaan ​​automaattisesti ottelun päätyttyä.

Call of Duty: Ghosts – Tremor-moninpelikartta

Vapina kartan yleiskatsaus

Tremor on moninpelikartta Call of Duty: Ghosts -ohjelmassa, joka on asetettu Texasin kaupunkialueelle ja jonka tärkein dynaaminen elementti on maanjäristys, joka saa asetuksen ravistelemaan muutaman minuutin välein ottelun aikana. Maanjäristykset aiheuttavat esimerkiksi kaasuputken paljastumisen ja muiden esineiden työntämisen maasta, mikä antaa lisäkannen.

Call of Duty: Ghosts – Warhawk-moninpelikartta

Warhawk-kartan yleiskatsaus

Warhawk on moninpelikartta Call of Duty Ghostsissa, joka sijaitsee pienen kaupungin pääkadulla. Rakennuksissa on useita kerroksia ja runsaasti ikkunoita, jotta pelaajat voivat nojata ulos tai ankka peittää. Karttaan sisältyy erityinen kenttämääräys nimeltä Mortar Fire, jota edeltävät ilmasireenit, ennen kuin laastipalo sataa ympäri karttaa ja tappaa kaikki, jotka eivät ole rakennuksessa.

Call of Duty: Ghosts – Whiteout-moninpelikartta

Whiteout-kartan yleiskatsaus

Whiteout on suuri moninpelikartta Call of Duty: Ghosts -sovelluksessa, joka on täydellinen ampujille ja niille, jotka pitävät pitkän kantaman taisteluista. Lumaisessa merikylässä sijaitsevassa hotellissa on useita rakennuksia ja erämaa-alueita taistelemaan. Tämän kartan erityinen kenttätilauspalkinto on Satellite Crash, joka saa satelliitin putoamaan maahan ja aiheuttaa EMP-kaltaisen vaikutuksen, kun se kaatuu.