Skip to content

Katso Sling-televisio Chromecastilla

20 de maaliskuu de 2021

Sling TV: n katselu tietokoneella, puhelimella tai tabletilla on mukavaa, mutta Sling TV: n katselu Chromecastilla isossa televisiossa on vielä parempi. Televisiosi on suurin näyttösi ja se on todennäköisesti liitetty parhaisiin kaiuttimiin, joten saat parhaan Sling TV -kokemuksen siellä. Chromecastin avulla Sling TV-suoratoistopalvelun katselu televisiosta on vain muutaman napautuksen asia.

Sling TV: n asentaminen Chromecastiin

Jos haluat katsella Sling TV: tä Chromecastissa, määritä asetukset noudattamalla näitä ensimmäisiä vaiheita:

 1. Liitä Chromecast televisiosi HDMI-portteihin ja liitä Chromecast virtalähteeseen.

 2. Määritä Chromecastisi nyt, jos sitä ei ole vielä määritetty.

  Chromecast tukee iOS-laitteita, joissa on iOS 11 tai uudempi, ja Android-laitteita, joissa on Android 5.0 tai uudempi. Käytä Mac- ja PC-tietokoneissa Google Chromea, eikä sinun tarvitse asentaa muita ohjelmistoja. Siinä on sisäänrakennettu Chromecast-tuki.

 3. Varmista, että laite, josta haluat lähettää Sling TV: n Chomecastiin, on kytketty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Chromecast.

 4. Jos sinulla ei vielä ole aktiivista Sling TV -tilausta, hanki tilaus.

 5. Asenna Sling TV -sovellus älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja kirjaudu tilillesi. Macissa tai PC: ssä sinun ei tarvitse asentaa mitään.

  Lataa:

Kuinka katsella Sling TV: tä Chromecastilla iOS: llä ja Androidilla

Aloita Sling TV: n katselu Chromecastin kautta matkapuhelimestasi seuraavasti:

 1. Varmista, että sekä Chromecast että TV ovat päällä ja että television tuloksi on asetettu sama HDMI, johon Chromecast on kytketty.

 2. Avaa Sling TV -sovellus älypuhelimella tai tabletilla.

 3. Napauta älypuhelimessa Heittää -kuvaketta ja napauta sitten Chromecastisi nimeä lähettääksesi Sling TV: n siihen.

 4. Kun tämä on tehty, kaiken, mitä katsot Sling TV: ssä, pitäisi nyt näkyä televisiossa.

  Jos se ei toimi, kokeile Chromecastin ja yhteyden vianmääritystä, jotta kaikki toimii oikein, ja voit sitten yrittää uudelleen.

Kuinka katsella Sling-televisiota Chromecastilla selaimen avulla

 1. Varmista, että sekä Chromecast että TV ovat päällä ja että television tuloksi on asetettu sama HDMI, johon Chromecast on kytketty.

 2. Mene tietokoneellasi Sling TV: n verkkosivustolle ja aloita elokuvan tai TV-ohjelman toisto.

 3. Klikkaa kolme pystysuoraa pistettä -kuvake Chromen oikeassa yläkulmassa.

 4. Klikkaus Heittää.

 5. Napsauta Chromecastisi nimeä. Kun tämä on tehty, kaiken, mitä katsot Sling TV: ssä, pitäisi nyt näkyä televisiossa.

Kuinka käyttää Sling TV: tä Chromecastissa

Chromecastin Sling TV: n avulla voit katsella Sling TV: tä tavalliseen tapaan. Tässä on joitain yleisiä toimintoja, joita haluat ehkä käyttää:

 • Selaa suoraa televisiota: Pyyhkäise läpi tällä hetkellä suorana lähetettävien ohjelmien valikoima, jotka on lajiteltu luokkiin. Jos haluat katsoa yhtä, napauta sitä siirtyäksesi esityksen tietosivulle. Napauta Katsella.
 • Kanavaopas: Voit selata kaikkia tilauksesi käytettävissä olevien kanavien kaikkia ohjelmia napauttamalla yläkulmassa olevaa valikkoa ja napauttamalla sitten Opas. Pyyhkäise ylös ja alas kanavien läpi ja sivulta toiselle aikavälien läpi. Kun löydät ohjelman, jonka haluat katsoa, ​​napauta sitä.
 • Urheilu: Haluatko katsella peliä? Napauta yläkulmassa olevaa valikkoa ja napauta sitten Urheilu. Selaa parhaillaan lähetettäviä pelejä ja napauta sitä, jonka haluat katsoa.
 • Hae: Voit etsiä ohjelmia, kanavia tai elokuvia napauttamalla valikkoa ja napauttamalla Haeja kirjoita sitten etsimäsi asia.