Skip to content

Katso Vudu-elokuviasi Apple TV: ssä

20 de maaliskuu de 2021

Jos olet Vudu-fani, voit katsella kyseiseltä alustalta ostamiasi elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV: lläsi. Itse asiassa Vudun katselu Apple TV: ssä on hieno kokemus, koska se tukee Apple TV: n äänitoimintoja, kuten pikakelaus eteen- tai taaksepäin käyttämällä Sirin kaukosäädintä yhdistettynä englanninkielisiin komentoihin, kuten: ”Varmuuskopioi kolme minuuttia” tai ”Ohita kolmekymmentä minuuttia eteenpäin” ”

Näin voit aloittaa Vudon käytön Apple TV: ssä.

Tämän artikkelin ohjeet koskevat Apple TV: n 4. ja uudempaa sukupolvea.

Kuinka alkaa katsella Vudu Apple TV: ssä

Vudu-sovelluksen käytön aloittaminen edellyttää ensin alustan lataamista App Storesta.

 1. Avaa ensin App Store Apple TV: ssä; se on sininen kuvake, jossa on A.

 2. Kun avaat App Storen ensimmäisen kerran, olet Löydä -sivu (tai Esittelyssä -sivua, jos käytät vanhempaa versiota tvOS: sta). Pyyhkäise oikealle ylävalikossa ja valitse Hae (merkitty suurennuslasilla).

  Jos et näe ylävalikkoa, tuo se näkyviin pyyhkäisemällä alas kaukosäätimellä.

 3. Tyyppi Vudu hakukenttään.

  Voit myös etsiä äänellä pitämällä -näppäintä alhaalla Siri kaukosäätimen painiketta (siinä on mikrofonikuvake) ja sanotaan ”Vudu”.

 4. Valita Vudu hakutulosten sovellusten luettelosta.

 5. Valitse Vudu-sivulla Saada -painiketta Vudu-sovelluksen lataamiseksi; se on ilmainen lataus.

  Jos olet aiemmin ladannut Vudu, Hae-painikkeessa on kuvake, joka näyttää pilveltä ja nuoli osoittaa alaspäin.

 6. Kun sovellus on ladattu, Saada -painike muuttuu Avata -painiketta. Valitse se käynnistääksesi sovelluksen.

Kuinka kirjautua Vudoon Apple TV: ssä

Nyt kun Vudu on ladattu Apple TV: hen, sinun on kirjauduttava sisään Vudu-tilillesi aloittaaksesi katselun. Tarvitset olemassa olevan tilin, jotta voit käyttää Vudua Apple TV: n kanssa.

Valitettavasti et voi luoda uutta tiliä sovelluksen sisällä, joten jos et ole vielä aloittanut Vudun käyttöä, sinun on luotava tili toisella laitteella, kuten kannettavalla tietokoneella, työpöydällä, älypuhelimella tai tabletilla.

 1. Kun olet käynnistänyt Vudu, siirry kohtaan asetukset valikko yläosassa.

 2. Aloitat Tili välilehti. Klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta.

 3. Kirjaudu sisään Walmart-tililläsi tai Vudu-tililläsi.

  Jos sinulla on Vudu asennettuna iPhoneen tai iPadiin, voit kirjautua sisään laitteellasi käynnistämällä sovelluksen. Navigoida johonkin asetukset > Tili synkronoida tunnistetiedot laitteiden välillä ilman, että sinun tarvitsee syöttää salasanaa manuaalisesti.

Kuinka vuokrata ja ostaa elokuvia Vuduista Apple TV: lle

Vaikka voit katsella ostettuja tai vuokrattuja elokuvia tai TV-ohjelmia Vudu-sovelluksen avulla ja sinulla on pääsy elokuvien kokonaisuudessaan ilmaiseen elokuvaluetteloon, et voi vuokrata tai ostaa elokuvia Apple TV Vudu -sovelluksella. Voit lisätä toivelistallesi, mutta sinun on mentävä verkkosivustolle ostoksesi tekemiseen.

Apple veloittaa 30%: n palkkion kaikista sovelluksen sisäisistä ostoista, mukaan lukien digitaalinen media, kuten musiikki, kirjat ja elokuvat. Sen sijaan, että välittäisimme tämän asiakkaalle, palveluntarjoajat, kuten Vudu ja Amazon, kieltäytyvät ostamasta tai vuokraamasta sovelluksessa. Sen sijaan sinun on tehtävä ostoksia muilla laitteilla suoraan Vudu-verkkosivustolta.

Kun ostat tai vuokraat Vudu-elokuvan toisella laitteella, sen pitäisi näkyä Apple TV: ssä muutamassa sekunnissa.