Skip to content

Keltaisten sivujen käyttäminen jonkun löytämiseksi verkossa

22 de kesäkuu de 2021

YP.com, jota kutsutaan myös todellisiksi keltaisiksi sivuiksi, on ”perinteinen” puhelinluettelo Keltaiset sivut, jotka on asetettu verkkoon helppoa käyttöä varten. Siinä on ilmainen ihmisten hakutyökalu, jossa voit suorittaa haun nimen mukaan tai tehdä käänteisen keltaisten sivujen haun osoitteen tai puhelinnumeron perusteella. Verkkosivusto sisältää myös asuin- ja yritystiedot, karttoja ja reittiohjeita, paikallista nähtävyyttä koskevia tietoja, kysymyksiä ja vastauksia sekä kuponkeja. Voit käyttää YP.com-sivua verkkoselaimen kautta tai Android- ja iOS-laitteille saatavan mobiilisovelluksen kanssa. YP.com keskittyy yksinomaan Yhdysvaltoihin, kun taas YP.ca tarjoaa kanadalaisia ​​listoja.

Käytä Keltaiset sivut -hakutyökalua

 1. Avaa Keltaisten sivujen verkkosivuston Henkilöhaku-sivu. Tämä vie sinut hakukoneeseen, jonka avulla voit etsiä sivuston koko hakemistosta.

 2. Valitse, miten haluat etsiä henkilöä:

  • NIMELTÄ: Sukunimi vaaditaan, mutta voit myös lisätä etunimen, kaupungin tai postinumeron ja ilmoittaa, jos tiedät nämä tiedot.
  • OSOITE: Osoite vaaditaan käänteisen osoitteen etsimiseksi.
  • PUHELINNUMEROITA: Puhelinnumeron käänteisen haun avulla voit syöttää vain numeron nähdäksesi, mitä keltaiset sivut voivat kertoa kenelle se kuuluu.
 3. Tarkista tulokset, jotka näkyvät tuloksissa, ja valitse vaihtoehtoisesti NÄYTÄ TÄYSIN PROFIILI Lisätietoja.

  Keltaiset sivut -hakutulokset

  Tämän painikkeen seuraaminen vie sinut pois YP.com-sivustolta ja vie sinut toiseen sivustoon nimeltä Intelius.

 4. Voit jatkaa henkilöhakua Intelius-verkkosivustolla.

  Intelius-ihmisten hakutyökalu

  Huomaa, että kaikkia Intelius-tietoja ei voi tarkastella vapaasti. Saatat löytää muutamia yksityiskohtia, joita ei ollut keltaisilla sivuilla, kuten koulut, joissa henkilö kävi, sukulaiset, muut asuneet sijainnit sekä heidän nykyisten ja / tai aiempien puhelinnumeroidensa ensimmäiset numerot. Täydellisen raportin jatkaminen ei kuitenkaan ole ilmaista.

Löydä yritys YP.com-sivustolta

Jos et tiedä henkilön nimeä, puhelinnumeroa tai osoitetta, mutta tiedät missä hän työskentelee, keltaisilla sivuilla voidaan löytää yrityksen osoite ja puhelinnumero, joiden avulla voit sitten ottaa yhteyttä henkilöön.

 1. Avaa YP.com-kotisivu ja kirjoita yrityksen nimi ja sijainti.

  Yellow Pages -sivuston kotisivu

 2. Valitse oikea kohde tulossivulta.

  YP.com-liiketoiminnan tulosluettelo

 3. Tarkista profiilisivulta yrityksen yhteystiedot.

  Keltaiset sivut haulle Boudreux's