Skip to content

Kiillota Thunderbird-sähköpostisi ammattimaisella allekirjoituksella

21 de maaliskuu de 2021

Kun lähetät sähköpostia, allekirjoituksen liittäminen tekee siitä näyttävän paljon tehokkaammalta ja ammattimaisemmalta. Thunderbird-sähköpostiohjelmassa voit luoda teksti- tai HTML-sähköpostin allekirjoituksen muutamalla helpolla vaiheella. Prosessi voi poiketa sähköpostin allekirjoitusten luomisesta muissa sähköpostiohjelmissa, mutta perusteet pysyvät vakioina.

Nämä ohjeet luotiin käyttämällä Thunderbirdin päivittäistä koontiversiota (versio 69.0a1), mutta prosessi on sama useimmissa ohjelmiston julkaisuissa.

Mitä sisällyttää sähköpostin allekirjoitukseen

Ennen kuin pääsemme Miten, mitä on puututtava. Saatat olla niin halukas lisäämään tonnia tietoja sähköpostiosoitteeseesi. 2000-luvun alussa tuli suosittua sijoittamaan animoitua grafiikkaa sähköpostin allekirjoituksiin. Tähän suuntaukseen kohdistui paljon vastustusta samasta syystä, jonka vuoksi ihmiset ovat kannattaneet lyhyitä allekirjoituksia koko ajan:

 • Se vie arvokkaan kaistanleveyden.
 • Se lisää huomattavaa kokoa sähköposteihin.

Harkitse tätä: Lähetät sähköpostin allekirjoituksella, joka sisältää tekstiä, HTML-koodia ja suuren animoidun kuvan. Henkilö, jonka lähetit vastaamaan vastaavalla allekirjoituksella. Sitten vastaat samalla säikeellä, ja se jatkuu edestakaisin jonkin aikaa. Kuvittele, kuinka suureksi sähköposti on tullut, ja allekirjoituksia toistetaan yhä uudelleen. Koska se on tehokkaampaa, haluat pitää allekirjoituksesi minimissä. Itse asiassa vanha standardi oli, että sähköpostin allekirjoitus ei saisi ylittää kolmea riviä. Sama ajatus on totta myös tänään, joten pidä tämä mielessä suunniteltaessasi ja kirjoittaessasi sähköpostiosoitettasi.

Tekstin allekirjoituksen lisääminen Thunderbirdiin

Hyvin suunnitellun allekirjoituksen lisääminen Thunderbirdiin on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

 1. Avaa Thunderbird.

 2. Klikkaus Muokata > Tilin asetukset.

 3. vuonna Tilin asetukset ikkunassa, valitse sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat työskennellä.

 4. vuonna Allekirjoitusteksti lohkon tyyppi teksti, jota haluat käyttää allekirjoituksena, yksi rivi kerrallaan.

 5. Kun olet tyytyväinen allekirjoitukseesi, sulje Tiliasetukset välilehti.

HTML-sähköpostin allekirjoituksen lisääminen Thunderbirdiin

Tekstipohjainen allekirjoitus on hieno, ellet halua, että sähköpostisi vastaanottajien on helppo napsauttaa linkkiä, joka vie heidät sinun (tai yrityksesi) verkkosivustolle. Siinä tapauksessa sinun on käytettävä HTML-allekirjoitusta. Oletetaan, että haluat luoda allekirjoituksen, joka sisältää linkin Lifewireen. Näin lisäät tällaisen allekirjoituksen:

Etiketti, kun lisäät URL-osoitteita sähköpostiosoitteeseesi, on käyttää lyhennintä, kuten Bit.ly: n tarjoama, vähentämään minkä tahansa valitsemasi URL-osoitteen kokoa. Pitkät URL-osoitteet voivat näyttää sekavilta ja hämmentäviltä, ​​kun ne näytetään täyspitkinä.

 1. Avaa Thunderbird.

 2. Klikkaus Muokata > Tilin asetukset.

 3. vuonna Tilin asetukset ikkunassa, valitse sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat työskennellä.

 4. Napsauta valintaruutua Käytä HTML-koodia.

 5. vuonna Allekirjoitusteksti kirjoita kenttään teksti, jota haluat käyttää allekirjoituksena, yksi rivi kerrallaan. Muista sisällyttää taukotunniste kahden ensimmäisen rivin loppuun:
  . Kun otat yhteyttä Lifewire-linkkiin, ota huomioon ja muista laittaa loppuosa tag. Tekstin tulisi näyttää tältä:

  <a href=”http://www.lifewire.com”>Lifewire</a>.

 6. Kun olet tyytyväinen allekirjoitukseesi, sulje Tiliasetukset välilehti.

  Voit käyttää allekirjoituksessasi myös muita HTML-perustunnisteita. Esimerkiksi tunniste on lihavoitu kohteita ja on kursivoida. Muista vain, että tarvitset jokaiselle alkutunnisteelle myös sulkutunnisteen. Näissä tapauksissa lopputagit ovat ja .

Kun lähetät sähköpostin tältä tililtä, ​​se sisältää allekirjoituksen, joka sisältää napsautettavan linkin Lifewire-sivustoon tai mihin tahansa sivustoon, jonka haluat lisätä allekirjoitukseesi.

Kuinka lisätä kuva allekirjoitukseesi

Jos haluat lisätä kuvan allekirjoitukseksi, prosessi on myös melko yksinkertainen:

 1. Avaa Thunderbird.

 2. Klikkaus Muokata > Tilin asetukset.

 3. vuonna Tilin asetukset ikkunassa, valitse sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat työskennellä.

 4. Valitse valintaruutu Liitä sen sijaan allekirjoitus tiedostosta.

 5. Klikkaus Valita, siirry kiintolevyn sijaintiin, johon kuva on tallennettu, ja napsauta Avata (tai OK(käyttöjärjestelmästäsi riippuen).

 6. Sulje Tiliasetukset välilehti.

Jatkossa aina kun lähetät sähköpostia, se sisältää kuvan, jonka valitsit allekirjoitukseksi. Pidä kuvat pienikokoisina. Hyvä nyrkkisääntö on pitää tiedostokoko alle 50 kt, jotta se ei vaadi paljon aikaa ladata.

Lisää sekä kuva että HTML Thunderbird-allekirjoitukseesi

Tässä se on hankalaa (ja auttaa tuntemaan hieman HTML: stä). Sen sijaan, että opettaisimme käyttämään HTML: ää, havainnollistamme allekirjoitustiedostoa, joka sisältää tekstiä, kuvan ja linkin Lifewire.com-sivustoon.

 1. Aloita luomalla uusi s[lain-text document in whatever text editor you prefer. Name that file sig.html.

 2. Next you need to create the structure for the signature. It will probably look something like this:

  <img alt=”Jack Wallen” src=”file:/home/jack/Documents/039icon.jpg”><br>
  Jack Wallen<br>
  Writer for <a href=”http://www.lifewire.com”>Lifewire</a>

  You’ll need to link the image file according to how your operating system requires. For instance, if you’re using Windows, that might look like: <img alt=”Jack Wallen” file:///C:/Users/jack/Desktop/039icon.jpg”

 3. Once you’ve finished editing that HTML structure for your signature, save and close the file.

 4. Back in Thunderbird, make sure to walk through the same steps you did to add a basic image to your signature, only this time you’ll select sig.html as the file.

 5. Close the Account Preferences tab and click Write to compose a new email. You should now see your image, text, and link in your signature.

That’s really all there is to adding an email signature to Thunderbird. A few clicks and some basic HTML code can help you carefully craft a signature will serve you well for whatever purpose you choose.