Skip to content

Korjaa Mac Mailin ongelmat Mailin sisäisten vianmääritystyökalujen avulla

19 de maaliskuu de 2021

Kun Apple Mail – Macin oletussähköpostisovellus – ei toimi odotetulla tavalla, ongelma on yleensä helppo korjata. Näin voit tehdä, jotta sähköpostisi tulee ja menee uudestaan ​​kuten pitäisi.

Mac Mailin ei-syitä

Tyypillisesti Mailin ongelmat johtuvat virheellisistä määrityksistä ja tarpeesta päivittää äskettäinen päivitys sovellukseen. Epäyhtenäiset Internet-yhteydet ja sähköpostipalvelujen tarjoajien seisokit voivat myös Mailin lakata toimimasta.

Kuinka korjata Mac Mail ei toimi

Paras paikka aloittaa diagnosoimalla ja korjaamalla Mailin ongelmia ovat Applen toimittamat työkalut. Sieltä tarkastelemme muutamia tarkempia korjauksia joihinkin ongelmiin, joita saatat kohdata.

  1. Käytä sähköpostipalveluntarjoajan oikeita asetuksia. Mail yleensä noutaa oikeat asetukset automaattisesti, kun syötät sähköpostitilisi tiedot, mutta joskus näitä asetuksia on mukautettava. Virheelliset asetukset voivat aiheuttaa ongelmia postin lähettämisen ja vastaanottamisen epäonnistumisesta outoon, kuten himmennetty Lähetä-painike. (SMTP-asetusten säätäminen voi korjata jälkimmäisen ongelman.) Mail-palveluntarjoajat, kuten Gmail ja Yahoo, ovat saattaneet muuttaa asetuksiaan tai olet määrittänyt asetukset väärin.

  2. Käytä sähköpostin vianmääritystyökaluja. Mail on helppo asentaa ja käyttää. Apple tarjoaa käteviä oppaita, jotka opastavat sinut vaiheiden avulla tilin määrittämisessä Mailissa. Apple tarjoaa myös muutaman vianmääritysoppaan, jotka on suunniteltu auttamaan, kun jokin ei toimi.

    Kolme tärkeintä avustajaa ongelmien diagnosoinnissa ovat Toiminta-ikkuna, Yhteyslääkäri ja Postilokit. Kaikkien näiden vianmääritystukien käytön oppiminen voi auttaa sinua ratkaisemaan sähköpostiongelmat nopeasti.

  3. Korjaa Macin avaimenperä ja rakenna postilaatikko uudelleen. Tämä opas sähköpostin siirtämiseen uuteen Maciin sisältää ohjeet näille toimenpiteille, jotka voivat auttaa unohtuneiden salasanojen, virheellisten viestien määrän ja viesteissä, joita ei näytetä. Se voi auttaa myös sähköpostisi siirtämisessä, jos sinun on koskaan tehtävä niin.

  4. Varmuuskopioi tai siirrä yhteystietoja. Jos Mail ei täytä sähköpostiosoitteita automaattisesti, kun kirjoitat niitä, varmuuskopioi tai siirrä yhteystietojasi. Saatat kohdata tämän ongelman, jos käytät sähköpostiisi ja kalentereihisi muita Google Drive-, Dropbox- tai pilvipalveluja kuin iCloudia.

  5. Suodata roskaposti. Jos saat liikaa roskapostia, hienosäädä roskapostisuodattimet. Mail roskapostisuodattimet toimivat melko hyvin laatikosta, mutta saat paremman roskapostin tunnistuksen tekemällä muutamia säätöjä ja kertomalla roskapostijärjestelmälle, mitkä viestit on oikein tunnistettu roskapostiksi ja mitkä eivät.

  6. Saada iCloud Mail toimimaan Macissa. iCloud tarjoaa valikoiman pilvipohjaisia ​​palveluita macOS- ja iOS-laitteille. Näihin kuuluu selaimen kirjanmerkkien ja kirjautumistietojen sekä iCloud-pohjaisen sähköpostijärjestelmän synkronointi. Asennus on helppoa. Mail tietää suurimman osan asetuksista, joita iCloud-sähköpostitili tarvitsee, joten sinun ei tarvitse etsiä palvelimen nimiä saadaksesi iCloud-sähköpostin käyttöön.

  7. Tarkista internetyhteytesi. Laitteesi on saattanut menettää yhteyden Internetiin tai Internet-palveluntarjoajasi saattaa olla katkennut.