Skip to content

Korjausversio 1.7 Call of Duty: World at War -pelissä

20 de maaliskuu de 2021

Call of Duty: Maailma sodassa 1.7-korjaus korjaa useita pieniä moninpelivirheiden korjauksia. Ennen kuin korjaustiedosto on 1.7, sinun on päivitettävä pelisi World at War -versioon 1.6. Korjaustiedosto on saatavana englanniksi, saksaksi ja erillisenä palvelinkorjauksena Linuxille.

Laastarin tiedot

Kaikki Call of Duty: Maailma sodassa korjaustiedostoja voi ladata ilmaiseksi miltä tahansa alla luetelluista isännöintisivustoista. Jos omistat pelin digitaalisen julkaisun online-digitaalisen latauspalvelun, kuten Steamin, kautta, sinun ei todennäköisesti tarvitse käyttää tätä korjaustiedostoa manuaalisesti. Vastaavasti, jos omistat fyysisen kopion yhdistelmäpaketissa tai vuoden pelityypin paketissa, suurin osa korjaustiedostoista on jo lisätty pelikoodiin. Eri versioiden latauslinkit ovat:

  • Englanti: Gamershell ja Worthplaying
  • Saksan kieli: AusGamers
  • Linux-palvelin v1.7: Gamershell ja AusGamers

Virallinen Call of Duty: World at War -päivitys 1.7 Huomautuksia

1.7-korjaustiedosto koski seuraavaa:

  • MP-palvelimen kaatumisen hyödyntäminen
  • Äänikeskustelu kaatuu järjestelmissä, joissa ei ole valittu oletustallennuslaitetta
  • Ongelma, joka aiheuttaa virheellisiä kaksoiskoodivirheitä.
  • Palvelimen järjestelmänvalvojat voivat poistaa tiiminvaihdon käytöstä asettamalla g_allow_teamchange arvoksi 0. Pelaajat ovat rajoitettuja automaattiseen määritykseen tiimipohjaisissa pelityypeissä.

Tietoja Call of Duty: World at War -tapahtumasta

Call of Duty: Maailma sodassa julkaistiin vuonna 2008 ja merkitsee paluuta alkuperäisen toisen maailmansodan teemaan Velvollisuuden kutsu ja Call of Duty 2. Peli sisältää kaksi yhden pelaajan kampanjaa: yhden, joka seuraa Yhdysvaltain merijalkaväen taisteluja Tyynenmeren teatterissa japanilaisia ​​vastaan ​​ja toisen, joka seuraa Neuvostoliiton armeijan sotilasta sodan viimeisinä viikkoina ja Berliinin kaatumisen aikana.

Fanit ja kriitikot ottivat pelin hyvin vastaan, ja sillä on edelleen oma seuraaja. Call of Duty: Maailma sodassa on myös ensimmäinen Call of Duty -peli, joka sisältää suositun Zombies-pelitilan. Tämä pelitila siirtyi mukavasta lisäosasta osaan franchising-ohjelmaa, joka odotetaan jokaisen julkaisun yhteydessä. Alkuperäisessä Zombies-tilassa World at War -mallissa on tornipuolustustyyppinen pelimekaanikko, jossa pelaajat taistelevat zombi-aallon jälkeen yrittäen selviytyä niin kauan kuin mahdollista. Se ei sisällä loppua eikä mitään voittotiloja: se on kuinka kauan voit selviytyä.

Zombies-tila seuraavista Call of Duty -julkaisuista on tullut tarinavetoisemmaksi ja monimutkaisemmaksi kilpailukykyisen ja yhteistyöhön perustuvan pelattavuuden kanssa. Kaikkiaan nyt on yli 20 Call of Duty Zombies -karttaa, jotka kaikki on kuvattu tässä Call of Duty Zombies -kartoissa ja tilaluettelossa.

Zombies-tilan ja yhden pelaajan pelitilojen lisäksi Call of Duty: Maailma sodassa sisältää kilpailukykyisen moninpelimoodin, joka asettaa kaksi joukkuetta toisiaan vastaan ​​pelaamalla yhden pelaajan kampanjoiden eri kartoilla. Kaikki neljä ryhmää – Yhdysvallat, Japani, Saksa ja Neuvostoliitto – ovat saatavilla moninpelikomponentissa, ja se sisältää etuja, erilaisia ​​sotilasluokkia ja muuta.