Skip to content

Kuinka avata Gmail-viesti omassa ikkunassaan

20 de heinäkuu de 2021

Jos haluat tarkastella Gmail-viestiä ilman ympäröiviä elementtejä Gmail-käyttöliittymässä, voit tehdä sen avaamalla viestin omassa ikkunassaan. Voit avata niin monta viestiä uusissa ikkunoissa tai välilehdissä kuin selaimesi sallii, ja voit jatkaa sähköpostiviestien lukemista, vaikka olet poistanut ne tai arkistoinut ne postilaatikkoosi. Jos ponnahdusikkunoiden estotoiminto on käytössä, sinun on ehkä poistettava se käytöstä, jotta tämä Gmail-ominaisuus toimisi oikein.

Avaa sähköposti omassa Gmail-ikkunassa

Voit avata Gmail-viestin erillisessä selainikkunassa pitämällä -näppäintä alhaalla Siirtää -näppäintä samalla kun napsautat viestiä. Voit järjestää ikkunat ja tarkastella niitä samanaikaisesti. Jos käytät Keskustelunäkymää, näet koko keskustelun uudessa ikkunassa. Jos haluat nähdä vain yhden viestin eikä koko keskustelua, poista keskustelunäkymä käytöstä tai käytä Tulostusnäkymää alla olevien ohjeiden avulla.

Poista keskustelunäkymä käytöstä

Jos haluat avata yksittäisiä viestejä erillisissä ikkunoissa keskustelujen sijaan, poista keskustelunäkymä käytöstä. Näin:

 1. Valitse Gmailin oikeassa yläkulmassa asetukset vaihde -kuvaketta.

  Asetukset-vaihde Gmailissa

 2. Valitse avattavasta valikosta Katso kaikki asetukset.

  Näytä kaikki asetukset -painike Gmailissa

 3. vuonna Kenraali välilehti, vieritä alaspäin Keskustelunäkymä ja valitse Keskustelunäkymä pois päältä.

  Gmail-asetukset, joissa Keskustelunäkymä pois päältä on korostettu

 4. Valitse näytön alareunasta Tallenna muutokset.

  Gmail-asetukset Tallenna muutokset -painikkeella korostettuna

Käytä Tulostusnäkymää avataksesi yksittäiset sähköpostit keskusteluista

Jos haluat tarkastella yksittäisiä viestejä poistamatta keskustelunäkymää käytöstä, voit avata yksittäisiä sähköposteja erillisissä selainikkunoissa tai välilehdissä Tulostusnäkymän avulla.

 1. Avaa keskustelu, joka sisältää viestin. Valitse keskustelun alareunasta Näytä leikattu sisältö (ellipsis) -kuvake näyttää kaikki keskustelun viestit.

  Gmail-viesti, jossa Näytä leikattu sisältö -kuvake on korostettu

 2. Valitse laajennettava sähköpostiosoite sitten Vastaa nuoli, valitse Lisää (kolme pystysuoraan pinottua pistettä) -kuvaketta. Älä valitse Tulosta kaikki -painiketta keskusteluikkunassa, koska näin tulostetaan koko ketju.

  Gmail-viesti, jossa Lisää-valikkokuvake on korostettu

 3. Valitse avattavasta valikosta Tulosta.

  Gmail-viesti, jossa Tulosta-vaihtoehto on korostettu

 4. Kun selaimen tulostusvalintaikkuna tulee näkyviin, peruuta se. Sähköpostin tulisi pysyä erillisessä ikkunassa tai välilehdessä.