Skip to content

Kuinka estää vieraita seuraamasta sinua Twitterissä

21 de heinäkuu de 2021

Twitter on suosittu sosiaalisen verkostoitumisen ja mikroblogin foorumi, jonka avulla voit jakaa ajatuksiasi, seurata kiinnostuksen kohteitasi, lähettää viestejä ja muuta. Voit nauttia vuorovaikutuksesta monenlaisten ihmisten kanssa tai haluat mieluummin jakaa ajatuksesi vain tuntemiesi ihmisten kanssa. Jos sinulla on julkinen Twitter-tili, jotkut seuraajat saattavat olla täysin tuntemattomia. Tässä on katsaus siihen, miksi muukalaiset saattavat seurata sinua Twitterissä, miten päästä eroon tuntemattomista seuraajista ja miten estää vieraita seuraamasta sinua ensisijaisesti. Twitter-seuraajat ovat ihmisiä, jotka saavat twiittejäsi. Jos joku seuraa sinua, he näkyvät seuraajiesi luettelossa, he näkevät twiitit aikajanallaan, kun he kirjautuvat sisään Twitteriin, ja voit aloittaa yksityinen keskustelu heidän kanssaan.

Miksi muukalaiset seuraavat sinua?

On monia syitä sille, että joku, jota et tiedä, seuraa sinua Twitterissä. He voivat ihailla ja olla yhteydessä älykkyyteen, näkökulmaan ja huumoriin, tai he saattavat saada sinut sekoittumaan jonkun muun kanssa. Joskus satunnainen henkilö saattaa seurata sinua saadakseen seuran vastineeksi. Tämä on yleinen käytäntö ihmisille, jotka haluavat rakentaa seuraajiaan. Lisää seuraajia tarkoittaa enemmän näkyvyyttä riippumatta siitä, haluatko vain huomiota vai onko sinulla todella jotain mainostettavaa. Mutta kaikilla satunnaisilla ihmisillä ei ole vaarattomia syitä seurata sinua Twitterissä. Hakkerit ja Internet-rikolliset voivat lähettää haitallisia Twitter-botteja seuraamaan sinua. Haitalliset robotit levittävät linkkejä haittaohjelmiin. Nämä linkit naamioidaan usein lyhennetyiksi linkeiksi siten, että vaarallinen linkki peitetään näkyvistä. Ennen kuin napsautat satunnaista lyhyttä linkkiä Twitterissä, tarkista se linkkien laajennuspalvelun avulla, jotta voit päättää, onko sen kohde jonnekin, johon todella haluat mennä. Satunnaiset seuraajat voivat olla myös roskapostittajia, jotka käyttävät kaikkia mahdollisia keinoja, mukaan lukien Twitter-syötteet, viestien levittämiseen. Roskapostittajat seuraavat valtavaa määrää tilejä toivomalla jälkikäteen, mikä lisää heidän yleisöään. Kun ilmoitat twiitin roskapostiksi, Twitter estää käyttäjää seuraamasta sinua tai vastaamasta sinulle, mutta ei jäädytä tiliä automaattisesti. Roskapostittajista on helppo ilmoittaa Twitterille. Valitse Seuraajat Twitter-kotisivultasi ja valitse sitten -kuvakkeen vasemmalla puolella oleva painike Seuraa -painiketta ja valitse Raportti.

Estä muukalaisia ​​seuraamasta sinua Twitterissä

Kun kirjaudut Twitteriin, twiittisi ovat oletusarvoisesti julkisia, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi seurata sinua, tarkastella twiittejäsi ja olla vuorovaikutuksessa kanssasi. Jos haluat estää vieraita seuraamasta sinua, sinun on määritettävä Twitter-tilisi yksityiseksi. Kun se on asetettu yksityiseksi, saat pyynnön, kun uudet ihmiset haluavat seurata sinua, ja voit sitten hyväksyä tai hylätä pyynnön. Näin määrität Twitter-tilisi yksityiseksi julkisen sijasta:

  1. Avaa Twitter ja valitse asetukset (vaihde) -kuvake.

  2. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus.

  3. Vaihda päälle Suojaa twiittejäsi.

  4. Valitse Tehty.

  5. Twiitit näkyvät vain ihmisille, jotka seuraavat sinua, ja jos joku haluaa seurata sinua, sinun on hyväksyttävä ne. Hyväksy tai hylkää seuraajapyynnöt siirtymällä Twitter-profiiliisi. Valitse Seuraajat> Odottavat seuraajapyynnöt nähdäksesi ihmiset, jotka ovat pyytäneet sinua seuraamaan sinua. Valitse Hyväksyä tai Hylkää.

Estä Twitter-seuraaja

Jos muukalainen (tai joku tuntemastasi) seuraa sinua Twitterissä ja haluat estää heidät:

  1. Valitse alanuoli -kuvake, joka sijaitsee estettävän tilin twiitin yläosassa.

  2. Valitse Lohko.

    estetty tili Twitterissä

  3. Valitse Estä uudelleen vahvistaaksesi. Estetty tili ei voi nyt seurata sinua tai tarkastella twiittejäsi.

Käytä palvelua, kuten StatusPeople’s Fake Follower Check, nähdäksesi, kuinka suuri osa seuraajistasi on väärennettyjä, todellisia tai passiivisia.