Skip to content

Kuinka hallita Androidin automaattisen täytön asetuksia

19 de maaliskuu de 2021

Android-automaattinen täyttö tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja, osoitteita, maksutapoja ja salasanoja. Se muodostaa yhteyden Google-sovelluksiin, mukaan lukien Google Maps, Google Pay ja Chrome-salasananhallinta. Jos käytät eri salasananhallintaa, voit myös lisätä sen, mutta sinulla voi olla vain yksi automaattisen täytön palvelu kerrallaan. Näin voit ottaa automaattisen täytön käyttöön, säätää automaattisen täytön asetuksia Androidissa ja muokata Googlen tallentamia tietoja.

Nämä ohjeet koskevat Android 10, 9.0 (Nougat) ja 8.0 (Oreo). Kuvakaappaukset ovat Android 10: stä; käyttöjärjestelmän vanhemmat versiot saattavat näyttää erilaisilta.

Android-automaattisen täytön ottaminen käyttöön ja mukauttaminen

Android-automaattisen täytön ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä, avainasetusten säätäminen ja tallennettujen tietojen muokkaaminen on helppoa. Voit sallia automaattisen täytön Googlelta tai kolmansien osapuolten salasanojen hallintaohjelmilta.

 1. Avaa asetukset sovellus.

 2. Selaa alaspäin ja napauta Järjestelmä > Kieli ja syöttötapa.

 3. Napauta Pitkälle kehittynyt laajentaaksesi osiota.

 4. Napauta Automaattinen täyttöpalvelu.

 5. Napauta Automaattinen täyttöpalvelu uudelleen.

  Näytöllä näkyy joko Ei mitään tai sovelluksen nimi, jos käytät sitä. Näet luettelon sovelluksista, jotka voivat täyttää automaattisesti. Google on oletuksena luettelossa; Voit myös lisätä salasananhallintaohjelmia.

 6. Napauta Lisää palvelu.

  Jos valitset Ei mitään, se poistaa automaattisen täytön palvelun käytöstä.

 7. Valitse salasananhallinta ja sitten Google kehottaa sinua vahvistamaan, että luotat sovellukseen. Napauta OK jos sinä teet.

Hallinnoi Googlen automaattisen täytön asetuksia

Jos valitsit kolmannen osapuolen salasananhallinnan yllä olevissa vaiheissa, säätöjä ei ole käytettävissä. jos valitsit Googlen yllä olevissa vaiheissa, sen vieressä näkyy asetushammas. Näin voit lisätä ja muokata automaattisen täytön tietoja.

 1. Napauta asetukset hammaspyörä. Se näyttää puhelimeesi liittyvän ensisijaisen sähköpostiosoitteen.

 2. Napauta Tili. Jos oikea sähköpostiosoite näkyy, napauta Jatkaa.

  Jos ei, napauta alanuoli ja valitse toinen osoite. Jos et näe sitä, sinun on lisättävä se; Android tukee useita Gmail-tilejä.

 3. Automaattisen täytön Google-näytöllä näet Googlen automaattisen täytön asetukset, mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot, osoitteet, maksutavat ja salasanat. Voit muokata henkilökohtaisia ​​tietoja, osoitteita ja maksutapoja.

 4. Napauta Henkilökohtaisia ​​tietoja muokata nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, koulutustasi, työhistoriaasi, sivustoja, profiileja (YouTube, Twitter jne.), sukupuolta, syntymäpäivää ja muuta. Napauta lyijykynä -kuvaketta, jos haluat muokata näitä tietoja.

 5. Napauta Osoitteet tuo esiin Google Maps ja tallentamasi paikat.

 6. Napauta Maksutavat yhteyden muodostamiseksi Google Payhin. (Sovellus estää kuvakaappaukset.)

 7. Napauta Salasanat yhteyden muodostaminen Googlen salasananhallintaan – voit ottaa Offerin käyttöön tallentaa salasanat, automaattisen kirjautumisen ja kaikki hylätyt sivustot tai sovellukset, jotka olet estänyt salasanan tallennuksessa. Voit napauttaa Lisää enemmän lisätä salasanoja manuaalisesti.

Kuinka poistaa Androidin automaattisen täytön tiedot

Voit muokata Androidin automaattisen täytön tietoja edellä esitetyllä tavalla ja voit myös poistaa virheellisiä tietoja. Jos käytät kolmannen osapuolen salasanojen hallintaa, voit poistaa salasanat suoraan kyseisestä sovelluksesta. Jos käytät Googlea, voit käyttää ja poistaa tietojasi Asetuksissa.

 1. Avaa asetukset sovellus.

 2. Selaa alaspäin ja napauta Järjestelmä > Kieli ja syöttötapa.

 3. Napauta Pitkälle kehittynyt laajentaaksesi osiota.

 4. Napauta Automaattinen täyttöpalvelu.

 5. Napauta asetukset hampaat Googlen vieressä.

 6. Napauta Henkilökohtaiset tiedot, Osoitteet, Maksutavat tai Salasanat.

 7. Sen Henkilökohtaisia ​​tietoja -näyttö, napauta kynäkuvake. Poista poistettavat tiedot ja napauta sitten OK.

 8. Sen Osoitteet , napauta luetteloa, napauta kynäkuvake, sitten X sijainnin vieressä.

 9. Sen Maksutavat napauta Poista luottokortin tai tilin vieressä.

 10. Sen Salasanat -näyttö, napauta poistettavaa verkkosivustoa, napauta Poistaaja napauta sitten Poistaa uudelleen vahvistusviestiin.