Skip to content

Kuinka järjestää Disney Plus -katsojuhlat

30 de huhtikuu de 2021
 • Luo kutsulinkki kirjautumalla Disney Plus -palveluun, valitsemalla elokuva tai TV-ohjelma> GroupWatch -kuvake> plusmerkki> Kopioi linkki.
 • Jos haluat liittyä katselujuhliin, sinulla on oltava Disney + -tili.
 • Jopa 7 henkilöä, isäntä mukaan lukien, voi olla GroupWatch-juhlissa. Jopa 4 tilin profiilia voi suoratoistaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit isännöidä ja liittyä Disney Plus -tapahtumaan GroupWatch-ominaisuuden avulla.

Kuinka järjestää Disney Plus -katselujuhlat

Näin katsot Disney Plus -palvelua ystävien kanssa muutamalla lyhyellä napautuksella tai napsautuksella. Jos käytät älytelevisiota tai suoratoistolaatikkoa, kuten Apple TV, sinä tapa pystyä aloittamaan GroupWatch. Voit silti osallistua, mutta toisen osapuolen, jonka kanssa katsot, on käytettävä verkkoselainta tai mobiilisovellusta aloittaakseen GroupWatch.

 1. Kirjaudu Disney Plus -palveluun omalla laitteellasi. Jos teet niin selaimella, siirry Disney + -sivustolle.

 2. Valitse elokuva tai TV-ohjelma, jonka haluat katsoa ystävien ja perheen kanssa.

  Disney Plus

 3. Valitse pieni GroupWatch -kuvake – näyttää siltä kuin kolme amorfista sarjakuvahahmoa.

  Groupwatch-kuvake Disney +: ssa.

 4. Valitse GroupWatch-näytössä + -kuvake profiilikuvasi vieressä. Sitten sinulle annetaan linkki, jonka jakamisen jälkeen muut voivat antaa heidän liittyä GroupWatch-istuntoosi.

 5. Valitse Kopioi linkki ja jaa linkki ystävien ja perheen kanssa haluamallasi tavalla. GroupWatch-juhlissa voi olla jopa 7 henkilöä, isäntä mukaan lukien. Kun he liittyvät katselujuhlaasi, näet ryhmän numeron näytön oikeassa yläkulmassa kasvavan, ja sinulla on mahdollisuus valita kuka siellä valitsemalla kyseisen numeron.

Liity ja katsele Disney Plus -tapahtumaa

Liittyminen GroupWatch-juhliin on jopa helpompaa kuin sen isännöinti. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla on Disney Plus -tili, ja jos olet mobiililaitteessa tai konsolissa, asenna sovellus. Jos käytät tietokonetta, voit sen sijaan käyttää selainta GroupWatchiin ystävien ja perheen kanssa. Kun katselujuhlien isäntä lähettää sinulle linkin, valitse se ja sen pitäisi joko avata sovellus tai lähettää sinut selaimesi Disney Plus -kotisivulle. Kirjaudu sisään ja sinut pitäisi heti ottaa mukaan GroupWatch-juhliin. Näet kuka muu on valitsemalla katsojan kuvakkeen oikeassa yläkulmassa.

Kuinka Disney + Watch Party (GroupWatch) toimii

Isäntänä voit kutsua enintään kuusi muuta katsojaa. Disney Plus mahdollistaa jopa neljän tilin profiilin suoratoiston. Katsot kaikki elokuvaa tai TV-ohjelmaa samanaikaisesti, ja voit keskeyttää, kelata taaksepäin tai toistaa uudelleen yhdessä jakaaksesi suosikkihetkesi paremmin. Voit käyttää hymiöitä jopa vuorovaikutuksessa katsellessasi. Tämä on hieman erilainen kuin Disney Plus -tilin jakaminen, jossa molemmat käyttävät samoja kirjautumistietoja. Molemmat tarvitsevat omat tilisi, jotta voit katsoa samaa sisältöä samanaikaisesti ja nauttia kaikista Disney GroupWatch -juhlien interaktiivisista lisäelementeistä.

Voiko kukaan isännöidä Disney Plus Watch -juhlia?

Niin kattavia kuin Disney Plus -kellojuhlatkin ovat, kaikki eivät voi järjestää tai osallistua niihin. Tällä hetkellä GroupWatch-ominaisuus on käytettävissä vain Yhdysvalloissa, eikä lasten profiileja voi osallistua niihin lainkaan. Jos sinulla on useita ihmisiä samassa kodissa tai katsella osallistua katselujuhliin yhdessä, heidän on käytettävä samaa laitetta. Vaikka Disney Plus -tilillä on neljä laiterajaa, GroupWatch-tapahtumat rajoittavat GroupWatch-jäsenet yhteen laitteeseen tiliä kohden, vaikka voit tehdä sen millä tahansa yhteensopivalla kannettavalla tietokoneella, pöytätietokoneella, puhelimella tai konsolilla.