Skip to content

Kuinka katsella Australian avointa suoratoistoa

19 de maaliskuu de 2021

Australian Open on vuoden ensimmäinen Grand Slam -tennisturnaus. Voit tarttua juhannuksen kovakentän joka hetkeen eteläiseltä pallonpuoliskolta kytkemättä televisiota.

Aikataulun yleiskatsaus

Ensimmäinen kierros: 17. tammikuuta 2022

Finaalit: 27. tammikuuta 2022

Sijainti: Melbourne Park, Melbourne, Australia

Suoratoisto: WatchESPN

Kuinka katsella Australian avointa peliä

ESPN: llä on Australian Openin lähetysoikeudet, joten kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat suoratoistaa virallisen ESPN-sivuston kautta. Jos olet katkaissut johdon, voit suoratoistaa otteluita sellaisten palvelujen kautta kuin Hulu With Live TV ja YouTube TV.

Australian Openin suoratoistoon tarvitaan tietokone, oma suoratoistolaite tai puhelin, nopea internetyhteys ja oikea television suoratoistosovellus.

Kuinka suoratoistaa Australian Open ESPN: stä

Kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat suoratoistaa Australian Openia ESPN-verkkosivuston tai WatchESPN-sovelluksen kautta television katselun sijaan. Virallisella ESPN-sivustolla tilaajat voivat katsella ilmaisia ​​suoratoistoja ja aiemmin tallennettua sisältöä ESPN: stä.

Jos haluat käyttää WatchESPN: ää Windows-, macOS- tai Linux-tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, tarvitset verkkoselaimen, kuten Chrome tai Firefox. Tarvitset myös nopean Internet-yhteyden ja pääsyn kaapeli- tai satelliittitelevisiotilauksen kirjautumistietoihin.

Näin suoratoistat Australian Openia WatchESPN: n kautta:

 1. Mene osoitteeseen WatchESPN.com, kun Australian avoimet kanavat ovat esillä. Etsi soitin, jolla on Australian Open -merkintä, ja valitse pelata -painiketta.

 2. Valitse kaapeli- tai satelliittitoimittajasi.

 3. Kirjaudu kaapeli- tai satelliittitilillesi ja valitse sitten Kirjaudu sisään, Kirjaudu sisääntai Jatkaa.

  Näkemäsi kirjautumissivu vaihtelee palveluntarjoajasi mukaan, mutta sinun on aina syötettävä kaapeli- tai satelliittitilisi sähköpostiosoite ja salasana sisäänkirjautumiseen.

 4. Jos Australian Open -video ei avaudu automaattisesti kirjautumisen jälkeen, yritä palata ESPN-verkkosivustolle ja napsauttaa Toista-painiketta uudelleen.

Mitä suoratoistopalveluja Australian Open sisältää?

Vaikka kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat vapaasti striimata koko Australian Openin WatchESPN: n kautta, johdinleikkureilla on muita vaihtoehtoja. Jos olet katkaissut johdon, paras tapa saada Australian Open on kokeilla television suoratoistopalvelua, joka sisältää ESPN: n.

ESPN + -tilaajat voivat saada rajoitetun määrän toimintaa ESPN +: n kautta.

Television suoratoistopalvelut toimivat samoin kuin kaapelipalvelut, koska niiden avulla voit katsella televisiolähetyksiä. Ainoa ero on, että suoratoistat sitä Internetiin liitetyllä tietokoneella, puhelimella tai muulla yhteensopivalla suoratoistolaitteella. Joten jos sinulla on ESPN: ää sisältävä televisio-suoratoistopalvelu, voit käyttää sitä Australian Openin suoratoistoon.

Koska Australian Openin suoratoistoon tarvitaan ESPN, on tärkeää valita suoratoistopalvelu, joka sisältää sen. Nämä ovat suosituimmat suoratoistopalvelut, jotka antavat sinulle pääsyn Australian Open:

 • Sling TV: Valitse Sling Orange -suunnitelma, jos kaikki, mitä välität, on Australian Open, koska se sisältää ESPN: n, ESPN2: n ja ESPN3: n. Tutustu oranssi ja sininen -ohjelmaan, jos haluat vielä enemmän kanavia.
 • YouTube TV: Tämä palvelu sisältää sekä ESPN: n että ESPN2: n perussuunnitelmassa.
 • Hulu Live TV: n kanssa: Tämä palvelu sisältää ESPN: n ja ESPN2: n, eikä käsitellä ole sekavia suunnitelmia tai lisäosia.
 • DirecTV Now: ESPN ja ESPN2 sisältyvät molempiin suunnitelmiin, mutta tämä on melko kallis vaihtoehto.

Kaikki nämä palvelut tarjoavat ilmaisen kokeiluversion, joten valitse suosikkisi ja voit alkaa katsella Australian Openia ilmaiseksi. Kokeile esimerkiksi yhden kuukauden ilmaista Hulu-kokeilua.

Suoratoista Australian Open mobiililaitteilla, suoratoistolaitteilla ja -konsoleilla

WatchESPN-verkkosivusto toimii parhaiten kannettavissa tietokoneissa ja pöytätietokoneissa, mutta palvelua voi silti käyttää puhelimella, tabletilla, pelikonsolilla ja suoratoistolaitteilla, kuten Roku ja Apple TV. Jotta se toimisi, sinun on ladattava ja asennettava ESPN-sovellus laitteellesi.

Tämä vaihtoehto toimii vain, jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus. Jos et, mutta haluat silti suoratoistaa Australian Openia tien päällä, sinun on tilattava suoratoistopalvelu ja tarkistettava heidän mobiilisovelluksensa.

Tässä ovat sovellukset, jotka sinun on suoratoistettava Australian Openista WatchESPN: n kautta:

 • Android: ESPN Google Playssa
 • iOS: ESPN App Storessa
 • Amazon-laitteet: ESPN Amazon App Storessa
 • Roku: ESPN-kanava Rokulla
 • PS4: ESPN PlayStation Storessa
 • Xbox One: ESPN Microsoft Storessa