Skip to content

Kuinka katsella Discovery Plus -sovellusta

21 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Siirry Discovery + -sivustolle ja napsauta Aloita ilmainen kokeilu saada 7 päivää ilmaiseksi. Suunnitelmat alkavat 4,99 dollaria kuukaudessa.
  • Discovery + on suoratoistoalusta, jossa on yli 55000 jaksoa 2500 näyttelystä.
  • Voit katsella melkein mitä tahansa valitsemaasi tapaa: älytelevisiossa, verkossa, älypuhelimessa tai tablet-laitteessa.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Discovery +-suoratoistopalvelusta.

Mitä sisältöä Discovery Plus tarjoaa?

Discovery-ohjelmoinnin lisäksi Discovery Plus sisältää sisältöä useista verkoista, mukaan lukien HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Animal Planet, History, Lifetime, A&E ja paljon muuta. Tunnettujen ohjelmien, kuten The Property Brothers, The Pioneer Woman ja Pawn Stars, ohella Discovery Plus sisältää myös ainutlaatuisen alkuperäisen ohjelmoinnin.

Discovery +: lla on myös yksinoikeudet suoratoistoon useille BBC: n luontodokumentaatioille, mukaan lukien Planet Earth, Blue Planet ja Frozen Planet.

Suoratoistopalvelu aikoo käynnistää uuden ohjelmoinnin Chipiltä ja Joanna Gainesilta, entisen Fixer Upperin, koomikko Kevin Hartin, kokkien Bobby Flayn ja Giada De Laurentiisin sekä kirjailijan ja luontodokumenttiohjelman isännän David Attenborough’n toimesta.

Discovery + on myös ensi-iltana sisältöä Magnolia Networkista, joka on Discoveryn, Chipin ja Joanna Gainesin yhteisyritys. Siihen kuuluu Fixer Upper: Welcome Home, Magnolia Table, ruoanlaittosarja, jossa Joanna jakaa suosikkireseptinsä, dokumenttielokuva Chipin matkasta ensimmäiseen maratoniinsa ja paljon muuta. Magnolia Network käynnistyy myöhemmin vuonna 2021. Kaiken kaikkiaan esikatselu sisältää kymmenen tulevan alkuperäisen Magnolia Network -sarjan ensimmäiset jaksot.

Kuinka rekisteröityä Discovery Plus -palveluun

Discovery +: lla on kaksi suunnitelmaa valita: 4,99 dollaria kuukaudessa mainosten kanssa tai 6,99 dollaria kuukaudessa ilman mainoksia, samanlainen kuin kilpailevat palvelut, kuten Disney +.

Discovery + teki yhteistyötä Verizonin kanssa tarjoten joillekin asiakkaille jopa vuoden maksuttoman. Uudet ja nykyiset langattomat asiakkaat, joilla on tietyt rajoittamattomat suunnitelmat, saavat 12 kuukautta Discovery + ilmaiseksi, kun taas ne, joilla on halvemmat rajoittamattomat suunnitelmat, saavat kuusi kuukautta. Asiakkaat, jotka ovat liittyneet 5G- tai Fios Gigabit Connection -palveluun, saavat 12 kuukautta ilmaiseksi, kun taas uudet Fios-asiakkaat (ei-gigabitin) saavat talosta 3–6 kuukautta.

  1. Valitse Discovery + ja napsauta Aloita ilmainen kokeilu. Voit käyttää suoratoistopalvelua ilmaiseksi seitsemän päivän ajan.

  2. Valitse suunnitelma. Voit maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa, jos mainoksesi ovat kunnossa tai voit maksaa 6,99 dollaria kuukaudessa mainoksettomasta kokemuksesta. Klikkaus Jatkaa.

  3. Luo käyttäjätunnus ja salasana ja napsauta Hyväksy ja jatka.

  4. Syötä maksutiedot ja napsauta Hyväksy ja jatka. Ilmainen kokeilujakso muuntuu maksetuksi tilaukseksi, jos et peruuta ensin.

  5. Sinut ohjataan automaattisesti Discovery Plus -sivulle, jolla voit aloittaa sisällön selaamisen.

  6. Kotisivulta voit selata luokan, Discovery Plus -sovelluksen suositusten ja verkon mukaan.

Jos muutat mieltäsi, voit peruuttaa Discovery Plus -tilauksesi.

Olla ongelmia? Näin voit tehdä, jos Discovery Plus jäätyy jatkuvasti tai jos saat 504-virheen tai varavirheen.