Skip to content

Kuinka katsella elokuvia YouTubessa

26 de kesäkuu de 2021

YouTube tunnetaan hyvin videoiden jakamissivustona, jossa on musiikkivideoita ja suoraa lähetystä, mutta se tarjoaa myös ilmaisia ​​online-elokuvia alkuperäisessä täyspitkässään, jotkut jopa suljetuilla tekstityksillä. Myös TV-ohjelmia on. Ilmaiset elokuvat YouTubessa tulevat monista paikoista, koska tonnia erilaisia ​​käyttäjiä voi ladata sisältöä, joten uusia elokuvia lisätään usein. Joissakin elokuvissa on mainoksia ennen videota tai sen aikana, mutta tämä on pieni hinta maksettavaksi ilmaisista elokuvista.

YouTuben ilmaiset streaming-elokuvat

Elokuvia on tarjolla eri tyylilajeissa, mukaan lukien komedia, toiminta ja seikkailu, animaatio, rikos, dokumentit, kauhu ja klassikot. Vaikka näissä tyylilajeissa on paljon videoita, et voi itse asiassa selata elokuvia minkään tietyn tyylilajin sisällä. Ne ovat sen sijaan vain osa muuta YouTuben massiivista videokokoelmaa.

Siellä on kuitenkin osa ”Katso ilmaiseksi” -elokuvia, joita voit käyttää täällä; kaikki ovat mainostuettuja ja toimitetaan virallisesti YouTubesta. Toinen tapa löytää elokuvia on tiettyjen kanavien kautta, kuten Viewster, The Paramount Vault, Maverick Movies, FUNimation, Timeless Classic Movies, Timeless Western Movies ja Popcornflix. Mene VIDEOT välilehti ja lajittele elokuvat suosion tai päivämäärän mukaan löytääksesi ilmaisen suoratoistettavan elokuvan.

Maverick Movies ilmaisia ​​elokuvia YouTubessa

Haku on vielä yksi menetelmä. Löydä täyspitkä elokuvia YouTubesta SUODATTAA vaihtoehto hakiessa. Voit suodattaa tulokset näyttämään vain elokuvia ja / tai muuttaa keston näyttämään vain pitkiä videoita, mikä auttaa sinua löytämään ilmaisia ​​elokuvia.

Suodatettu YouTube-haku

Myös muut sivustot, kuten Zero Dollar Movies, ovat hyödyllisiä. He ovat luetteloineet tuhansia ilmaisia ​​elokuvia sivustolta, joten voit selata heidän rakentamiaan genrejä tai etsiä otsikkoa. Heillä on elokuvia 1900-luvun alusta vuoteen 2015. Voit myös löytää Bollywood-, Tamil- ja Telugu-elokuvia.

Zero Dollar Movies -sivusto

Täydelliset elokuvat YouTubessa Redditin kautta ovat samanlaisia ​​kuin Zero Dollar -elokuvat, joissa käyttäjät voivat lähettää linkkejä kokonaisiin elokuviin, jotka he ovat löytäneet YouTubessa. Tulokset on lajiteltavissa vuosikymmenien mukaan, joten löydät jopa nykyiset elokuvat sekä tyylilajin ja tarkkuuden, mukaan lukien 1080p.

Ilmaiset suoratoistosarjat YouTubessa

YouTubessa on myös ilmaisia ​​TV-ohjelmia, mutta niitä ei ole helppo hakea. On Show-sivu, mutta kukaan niistä ei ole vapaasti katsottavissa. Voit kokeilla Redditin koko TV-ohjelmia YouTubessa, mutta sen lisäksi paras tapa löytää YouTubesta esityksiä, joita sinun ei tarvitse vuokrata tai ostaa, on tehdä manuaalinen haku samalla tavalla kuin muillekin videoille.

YouTuben videolaatu

YouTube-elokuvan videoiden laatuvaihtoehdot

Videoita YouTubessa on saatavana 144p: stä suuriin tarkkuuksiin, kuten 1080p ja 4K. Pienen asetuskuvakkeen valitseminen videon alaosassa antaa sinun vaihtaa käytettävissä olevien laatuasetusten välillä. Löydät elokuvia 4K-resoluutiolla tai muulla tarkkuudella ”ominaisuus” -suodattimen kautta haettaessa.

YouTubeen rekisteröitymisen edut

Rekisteröityminen on täysin ilmaista, ja kuka tahansa voi liittyä siihen. Jos sinulla on Google-tili, kuten Gmail-sähköpostiosoite, voit kirjautua sisään tällä tavalla. Rekisteröintiä ei kuitenkaan vaadita, joten voit katsella monia ilmaisia ​​elokuvia luomatta tiliä. Jotkut videot on luokiteltu tietylle ikäluokalle, mikä edellyttää, että YouTube vahvistaa ikäsi. Jos näin on, rekisteröinnin avulla voit katsella vielä enemmän elokuvia.

Mistä YouTube saa elokuvansa

Yritykset voivat näyttää ilmaisia ​​elokuvia rekisteröidyillä YouTube-tileillä. Sitten nämä ilmaiset elokuvat kootaan yhteen paikkaan katsomista varten. Jotkut elokuvat ovat Cracklesta, Starzista ja Viewsteristä, mainitakseni vain muutamia lähteitä. Saatat kuitenkin usein löytää elokuvan jonain päivänä ja huomata sen poistaneen pian sen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että kuka tahansa voi ladata videoita, mikä tarkoittaa, että jopa tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia voidaan ladata ajoittain. Tämän tyyppiset elokuvat ja TV-ohjelmat poistetaan kuitenkin säännöllisesti videokokoelman puhdistamiseksi.

YouTube-järjestelmävaatimukset

Videoiden katseluun tarvitaan selain, kuten Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari tai Opera. Ja vaikka on ihanteellista saada päivitetty käyttöjärjestelmä, kuten Windows 10 tai Windows 8, vanhemmat Windows-versiot ja muut käyttöjärjestelmät ovat myös hienoja. Voit myös katsella elokuvia puhelimellasi tai tablet-laitteellasi YouTube-sovelluksen kautta. Se ei ole yhtä elokuvakeskeinen kuin muut elokuvien suoratoistosovellukset, mutta se toimii, jos et halua kaivaa. On myös tärkeää, että sinulla on vähintään 1 Mbps: n internetyhteys tasaisen ja laadukkaan katselun laadun varmistamiseksi (mutta enemmän on parempaa). Osa YouTube-sisällöstä voi aiheuttaa puskurointia videoita katsellessa, mutta se on yleensä ongelma vain hitaammissa yhteyksissä.