Skip to content

Kuinka katsella Emmy-suoratoistoa

20 de maaliskuu de 2021

Voit katsella koko Primetime Emmys -esitystä ilmaiseksi, jos sinulla on antenni tai kaapeliyhteys. Johtoleikkurit voivat katsella koko Emmy Awards -livestriimaa tietokoneelta, tabletilta, älypuhelimelta tai televisiosta yhteensopivalla suoratoistolaitteella ja kaikilla ABC-palveluilla.

Tapahtuman Yksityiskohdat

Päivämäärä: TBD
Aika: 17.00 PT / 20.00 ET (näyttelyä edeltävä punainen matto alkaa näkyä kello 15:30 PT / 18:30 ET, ja voit katsoa Foxin suoratoistona)
Sijainti: Los Angeles, Kalifornia
Isäntä: TBD
Kanava: ABC
Suoratoista se: ABC.com tai ABC-sovellus; Hulu + Live TV, Sling TV, AT&T TV Now tai YouTube TV

Kuinka katsella Emmy-palkintojen suoratoistoa ABC: n kanssa

ABC omistaa oikeudet Primetime Emmy -sovellusten lähettämiseen, mutta se ei tarkoita, että tarvitset katseluun antennia tai kaapelitilausta. Johtoleikkureilla on useita vaihtoehtoja suoratoistaa koko seremonia verkossa.

ABC.com

Jos olet jumissa tietokoneesi kanssa tai sinulla on kannettava tietokone kätevä, mutta televisiota ei näy, voit siirtyä ABC.com -sivustolle suoratoistamaan Emmyä. Tämä vaihtoehto vaatii kaapeli- tai satelliittitilauksen, mutta se on loistava vaihtoehto, jos et voi istua television edessä koko palkintojenjakotilaisuuden ajan.

Suoratoista Primetime Emmys ABC.com -sivustolla siirtymällä haluamasi selaimen sivustolle ja valitsemalla Katso suorana. Vahvista satelliitti- tai kaapeliliittymäsi pyydettäessä, ja sinun pitäisi olla hyvä mennä. Palaa seremoniapäivänä ja saat livestriimin.

ABC-sovellus

Jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus, voit suoratoistaa Primetime Emmy -sovelluksen puhelimeesi, tablet-laitteeseesi tai jopa television suoratoistolaitteeseen ABC-sovelluksella. ABC-sovellus on saatavana iOS-, Android-, Amazon Fire-, Apple TV-, Android TV-, Roku- ja muille.

Kun laitteellasi on ABC-sovellus, sinun on annettava kaapeli- tai satelliittitunnuksesi, jotta pääset käsiksi nykyisen ABC-ohjelmoinnin suoratoistoon. Käynnistä sovellus seremoniapäivänä ja voit suoratoistaa sen suorana lähetyksenä.

Muita tapoja suoratoistaa Emmyä

Virallisen ABC.com-sivuston lisäksi voit myös suoratoistaa paikallista ABC-kanavaa ja Primetime Emmy -palkintoja useiden suosittujen suoratoistopalvelujen kautta. Nämä suorat televisiolähetykset toimivat tekemällä sopimuksia paikallisten asemien kanssa, joten tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos paikallisella ABC-asemallasi on yksi tai useampi näistä palveluista.

Suurimmalla osalla näistä palveluista on jonkinlainen ilmainen kokeiluversio, joten varmista, että kirjaudut vähän varhaisessa vaiheessa ja varmista, että ABC todella toimii alueellasi. Jos palvelussa ei ole ABC: tä, et voi suoratoistaa Emmy-tiedostoja.

AT&T TV NYT

AT&T TV Now tunnettiin aiemmin nimellä DirecTV Now, ja sillä on kaikki samat kanavat. He pystyvät tarjoamaan ABC: tä, CBS: ää, Foxia, NBC: tä ja monia muita useimmilla alueilla.

HULU + LIVE-TV

Hulu + Live TV yhdistää yhden suosituimmista suoratoistopalveluista suoran television kanssa. Se tarjoaa paikallisia ABC-, CBS-, Fox- ja NBC-kanavia useimmilla alueilla ja tarjoaa myös kaapelikanavia, kuten ESPN ja paljon muuta. Heillä on 30 päivän ilmainen kokeilu.

YOUTUBE-TV

YouTube TV on Googlen suora televisio-suoratoistopalvelu, joka tarjoaa myös on-demand-sisältöä ja pilvipohjaisen DVR: n. Ne tarjoavat ABC: tä, CBS: ää, Foxia, NBC: tä ja muuta useimmilla alueilla. Ne tarjoavat myös ilmaisen kokeiluversion.

SLING-TV

Sling TV tarjoaa NBC: tä ja Foxia vain rajoitetulla markkina-alueella, joten tämä ei ole hyvä valinta Emmyille. Ilmainen kokeiluversio on saatavana, mutta tallenna se jotain, joka näkyy NBC: ssä tai Foxissa.

ABC: n suoratoisto-tv on saatavana vain näiltä palveluntarjoajilta osallistuvilla markkinoilla. Varmista, että alueesi saatavuus on hyvissä ajoin ennen Emmyä.

Jos virallinen Emmy Awards -livestriimi ei ole käytettävissä

Jos asut alueella, jossa ABC ei ole käytettävissä ABC.com-sivuston tai minkä tahansa saatavilla olevan suoratoistopalvelun kautta, Emmy-palkintojen suoratoistoon ei ole virallista tapaa. Siinä tapauksessa sinun on ehkä käytettävä vähemmän virallisia keinoja katsellaksesi palkintoja.

Epäviralliset virrat ovat vähemmän luotettavia ja yleensä huonolaatuisempia, mutta niitä on kuitenkin olemassa. Ace Streamin kaltaisten lähteiden avulla voit suoratoistaa Emmy-kaltaisia ​​tapahtumia suoraan muilta katsojilta, ja muut sivustot tarjoavat samanlaisia ​​suoratoistoja, joita voit katsella lataamatta mitään. Jos haluat käyttää tätä menetelmää, odota Emmy Awards -päivään saakka ja etsi Internetistä Emmys Ace Stream -sisällöntunnuksia tai epävirallisia Emmys-livestriimejä.

Pidä kiinni luotetuista lähteistä Ace Stream -sisällöntunnuksille ja epävirallisille livestriimeille aina kun mahdollista. Ennen kuin vierailet tuntemattomilla sivustoilla hakiessasi tämän tyyppistä sisältöä, asenna hyvä mainosten esto ja virustentorjuntaohjelma. Varo haitallisia ponnahdusikkunoita, älä koskaan anna sähköpostiosoitettasi tai luottokorttisi numeroa. Käytä tällaisia ​​palveluja omalla vastuullasi.

Emmy Awards Red Carpet Pre-Show -livestriimi

Emmy-esityksiä edeltävä punainen matto alkaa näkyä kello 15.30 PT / 18.30 ET, ja voit katsoa Foxin suoratoistona. Aiemmin EW ja E! On tarjonnut lisää kattavuutta, joten pidä silmäsi auki, kun seremonia lähestyy.

Voit tarkistaa Emmys Where to Watch -sivun lisätietoja, mutta ohjelmaa ei ole mahdollista suoratoistaa kyseisellä sivustolla.