Skip to content

Kuinka katsella NASCAR-suoratoistoa

20 de maaliskuu de 2021

Näin katsot haluamasi NASCAR-suoratoiston tietokoneellasi, puhelimellasi tai jopa televisiossasi, jos sinulla on oikeat laitteet.

Tapahtuman Yksityiskohdat

Kausi 2021 alkoi 9. helmikuuta. Katso täydellinen NASCAR-aikataulu tuleville kilpailuille.

Missä on paras paikka suoratoistaa NASCARia?

NASCARin lähetysoikeudet omistavat Fox ja NBC Yhdysvalloissa.Kilpailuja lähetetään Foxilla, NBC: llä ja useilla kaapelikanavilla. Voit katsella paljon ilmaiseksi, jos sinulla on televisioantenni ja paikalliset Fox- ja NBC-asemat. Tarvitset kaapeli-, satelliitti- tai televisio-suoratoistopalvelun tilauksen, jos haluat käyttää kaikkea.

Tässä on joitain suosituimpia NASCAR-sarjoja ja niiden suoratoisto. Ota huomioon, että :

 • NASCAR Cup -sarja: Se alkaa Foxin ensimmäisillä 16 kilpailulla ja päättyy NBC: llä viimeisellä 20: lla; kaikki ovat saatavilla suoratoistona. Jotkut yksittäiset kilpailevat ilmaa ja virtausta FS1: n kautta.
 • NASCAR Xfinity -sarja: Ensimmäiset 14 kilpailua ilmaa FS1: llä, ja viimeiset 19 ilmaa NBC: n ja NBCSN: n sekoituksella. Jokainen kilpailu on saatavilla suoratoistona.
 • NASCAR Gander RV & Outdoor Truck -sarja: Yksinoikeudet lähetysoikeuksiin kuuluvat Foxille.
 • NASCAR K&N Pro -sarja itään ja länteen: Lähetetään ja suoratoistetaan yksinomaan NBCSN: n kautta.
 • NASCAR Whelenin muokattu kiertue: Lähetetään ja suoratoistetaan yksinomaan NBCSN: n kautta.
 • NASCAR PEAK Mexico -sarja: Lähetetään ja suoratoistetaan yksinomaan NBCSN: n kautta.

NASCAR Live Stream Foxilla ja FS1: llä

Fox tarjoaa suoria lähetyksiä paikallisesta Fox-asemastasi, FS1: stä ja muista Foxin omistamista kanavista verkkosivustonsa kautta, mutta voit käyttää tätä menetelmää vain, jos sinulla on aktiivinen kaapeli- tai satelliittitilaus. Jos sinulla on tilaus tai voit lainata kirjautumistunnuksia ystävältä tai perheenjäseneltä, tämä on helppo tapa suoratoistaa suurta osaa NASCAR-kaudesta.

Näin suoratoistat NASCARia Fox.comin kautta:

 1. Navigoida johonkin Fox.com.

 2. Valitse TV-palveluntarjoajan kirjautuminen oikeassa yläkulmassa.

 3. Valitse televisiopalveluntarjoajasi.

  Jos et näe palveluntarjoajaasi, valitse Katso kaikki palveluntarjoajat. Jotkut palveluntarjoajat eivät toimi Foxin kanssa, mutta useimmat.

 4. Anna pyydettäessä kaapeli- tai satelliittitunnistustietosi ja valitse sitten Jatkaa.

 5. Valitse Suora TV ja aikataulu.

 6. Valitse NASCAR-kilpailu, jonka haluat suoratoistaa.

  NASCAR-kilpailut on lueteltu paikallisella Fox-kanavarivillä tai FS1-rivillä. Jos et näe yhtään, palaa tälle sivulle, kun yksi on suorana.

NASCAR-suoratoistot NBC: llä ja NBCSN: llä

NBC omistaa NASCAR-lähetysoikeudet Foxin kanssa, joten paikallisella NBC-asemallasi ja NBCSN: llä on monia kilpailuja. NBC tarjoaa pääsyn moniin kaapelikanaviin verkkosivustonsa kautta, aivan kuten Fox, mutta NBCSN ei sisällä sitä. Tämä tarkoittaa, että menetelmät NASCAR-suoratoistojen katselemiseksi NBC: llä ja NBCSN: llä ovat hieman erilaiset.

Näin katsot NASCAR-suoratoistoja NBC: ssä:

 1. Navigoida johonkin nbc.com.

 2. Valitse Elää.

 3. Valitse palveluntarjoajasi ja anna tarvittaessa kirjautumistiedot.

 4. Valitse NASCAR-kilpailu suoratoistona.

  Jos et näe NASCAR-kilpailua, palaa tälle sivulle, kun NASCAR-kilpailu on suorana.

Kuinka katsella NASCARia suorana NBCSN: ssä

NBCSport Networkilla on myös suoria virtoja nykyisistä NASCAR-kilpailuista. Voit suoratoistaa suoraan verkkosivustolta näiden ohjeiden avulla.

 1. Siirry osoitteeseen NBCSports.com, etsi NASCAR-tapahtuma ja valitse se.

 2. Jos kaapeli- tai satelliittipalveluntarjoajasi ei todenna automaattisesti, valitse JATKAA.

 3. Valitse televisiopalveluntarjoajasi ja anna kirjautumistietosi pyydettäessä.

 4. Jos NASCAR-tapahtuma on suorana, se toistetaan automaattisesti. Muussa tapauksessa palaa, kun se on käynnissä, ja valitse pelata suoratoista se -painikkeella.

Television suoratoistopalvelut, jotka sisältävät NASCARin

Jos sinulla ei ole kaapeli- tai satelliittitilausta, voit silti suoratoistaa jokaisen NASCAR-sarjan television suoratoistopalvelun kautta, joka sisältää Foxin, NBC: n, FS1: n ja NBCSN: n.

Nämä palvelut toimivat paljon kuin kaapeli- ja satelliittitelevisio, koska niiden avulla voit katsella suoraa televisiota, mutta suoratoistat suoria kanavia nopealla Internet-yhteydellä. Voit käyttää näitä palveluja tietokoneen, kannettavan tietokoneen, puhelimen, tabletin tai television kanssa Rokulla tai muulla suoratoistolaitteella.

Tärkeintä on etsiä palvelua, joka kuljettaa paikallisia Fox- ja NBC-asemiasi kansallisten FS1- ja NBCSN-kanavien lisäksi.

Tässä ovat parhaat vaihtoehdot NASCAR-suoratoistoon:

 • Hulu Live TV: llä: Tämä palvelu tarjoaa laajimman pääsyn NBC: hen, useimmilla alueilla on myös Fox. Se sisältää myös sekä NBCSN: n että FS1: n. Jos NBC tai Fox ei ole käytettävissä alueellasi, kokeile toista palvelua.
 • YouTube TV: NBC on saatavana useimmilla päämarkkinoilla ja monilla pienemmillä markkinoilla, vaikka tämä palvelu onkin. Fox on myös laajalti saatavilla, samoin kuin NBCSN ja FS1.