Skip to content

Kuinka katsella nyrkkeilyn suoratoistoa ilmaiseksi

20 de maaliskuu de 2021

Nyrkkeily on maailmanlaajuisesti erittäin suosittu urheilulaji, jossa on neljä suurta seuraamuslaitosta ja kymmeniä alaikäisiä, joten nyrkkeilyotteluiden lähetys- ja suoratoisto-oikeuksia ei ole helppo selvittää. Ei ole yhden luukun paikkaa, josta voit saada jokaisen ottelun, ja ilmaiset nyrkkeilyn live-suoratoistot ovat melkein tuntemattomia vedonlyöntisivustojen ulkopuolella, mutta suurin osa taisteluista on suoratoistettavissa tavalla tai toisella.

Kun olet tutustunut alla oleviin ohjeisiin ja osaa löytää nyrkkeilyvirrat, voit käyttää tätä täydellistä nyrkkeilyaikataulua tuleviin otteluihin, mukaan lukien taistelijat, sijainnit ja suoratoistopalvelut, kun ne ovat käytettävissä.

Missä on paras paikka suoratoistaa nyrkkeilyotteluita?

Nyrkkeily ei ole monoliittinen asia, koska monet seuraamuksista vastaavat elimet ja ylennykset ovat vuorovaikutuksessa eri tasoilla. Tämän urheilun suoratoistokuvaa voi olla vaikea kietoa pään ympärille tämän monimutkaisuuden vuoksi.

HBO oli menneisyydessä tärkein nyrkkeilyn suoratoistojen lähde, mutta niiden poistuminen kentältä aiheutti vielä enemmän monimutkaisuutta ja sekaannusta.

Tässä ovat tärkeimmät lähetystoiminnan harjoittajat, jotka suoratoistavat live-nyrkkeilyotteluja:

 • ESPN: Tämä lähetystoiminnan harjoittaja on tehnyt yhteistyötä Top Rankin, nyrkkeilyä edistävän yrityksen kanssa, lähettämään yli 50 ottelua vuodessa. Suurimman osan näistä otteluista tarvitset kaapelitilauksen, joka sisältää ESPN: n. Jotkut ottelut ovat saatavana vain Internetin kautta käytettävän ESPN +-suoratoistopalvelun kautta. Jotkut ESPN + -ottelut ovat pay-per-view, eli sinun on maksettava yksittäisestä ottelusta ja tilauksesta.
 • Fox Sports: Tällä verkostolla on sopimus Premier Boxing Champions -kampanjasta, joka ilmoittaa useita otteluja joka vuosi Foxilla, Fox Sports 1: llä ja Fox Deportesilla.
 • DAZN: Tämä palvelu eroaa hieman muista lähetystoiminnan harjoittajista, joilla on nyrkkeilyoikeudet. Sen sijaan, että DAZN olisi perinteinen yleisradioyhtiö, joka myös suoratoistaa, se on tilauspohjainen palvelu, joka on erikoistunut kokonaan suoratoistoon. Sillä on sopimus muun muassa Matchroom Sport -kampanjan kanssa.
 • Esitysaika: Tämä premium-kaapeliverkko sisältää ottelut Premier Boxing Champions -kampanjasta ja muista. Monet heidän tapahtumista ovat pay-per-view, mikä tarkoittaa, että sinun on tilattava Showtime ja maksettava ottelu sen suoratoistamiseksi.

Pitkäaikaisella Top Rank -sopimuksella ESPN suoratoistaa todennäköisesti enemmän nyrkkeilyotteluita kuin kukaan muu, mutta luvut vaihtelevat kuukausittain. DAZN on kuitenkin mielenkiintoinen vaihtoehto, koska se perii kuukausimaksun eikä maksa katselukertaa yksittäisistä otteluista.

Fox Sportsilla ja Showtimeilla on myös oikeudet moniin upeisiin otteluihin, varsinkin kun HBO käveli pois nyrkkeilystä.

Suoratoisto nyrkkeily ESPN: llä ja ESPN +: lla

Jos haluat katsella upeita nyrkkeilyn suoratoistoja, etkä välitä tietyistä otteluista tai todella tarvitset pääsyä jokaiseen otteluun, ESPN: llä on tyypillisesti enemmän nyrkkeilyn suoratoistoja tiettynä kuukautena kuin millään sen kilpailijoilla.

Kaapeli- ja satelliittitelevisiotilaajat voivat suoratoistaa nyrkkeilyotteluita WatchESPN-verkkosivustolla maksamatta mitään normaalin laskunsa lisäksi ja maksamatta lukuun ottamatta pay-per-view-otteluja. Johtoleikkurit voivat myös käyttää ESPN: ää monien suoratoistopalvelujen kautta.

ESPN + on erillinen palvelu, jota ei ole kytketty ESPN-kaapelikanavaan. Vaikka siihen pääsee WatchESPN: n kautta, et pääse automaattisesti käyttämään kaapelitilaustasi. Jotkut ESPN + -ottelut ovat pay-per-view, eli sinun on maksettava ottelusta tilauksen lisäksi.

Näin voit suoratoistaa nyrkkeilyä WatchESPN: n kautta:

 1. Navigoida johonkin WatchESPN.com.

 2. Etsi nyrkkeilyottelu ja napsauta pelata -painiketta.

 3. Valitse televisiopalveluntarjoajasi ja anna pyydettäessä kirjautumistunnuksesi.

 4. Jos videosi toisto ei ala automaattisesti, palaa WatchESPN: ään ja napsauta pelata uudelleen.

 5. Jos katsomasi ottelu on ESPN + -video, siinä sanotaan ESPN + kortin vasemmassa yläkulmassa. Voit katsella yhtä näistä otteluista aloittamalla napsauttamalla pelata -painiketta.

 6. Klikkaus ALOITA 7 PÄIVÄN ILMAINEN KOKEILUja seuraa ilmoittautumisia näytön ohjeiden mukaan.

  Sinun on annettava luottokorttitiedot, mutta sinua ei veloiteta, jos peruutat tilauksesi seitsemän päivän kuluessa.

 7. Palaa WatchESPN-sivustoon, etsi katsottava ESPN + -jalkapallopeli ja napsauta pelata uudelleen.

  Jos kyseessä on pay-per-view-ottelu, sinua pyydetään maksamaan ottelusta, vaikka olisit vielä ilmaisessa kokeilussa.

Kuinka suoratoistaa nyrkkeilyä Foxilla ja FS1: llä

Fox lähettää vähintään 10 huippuaikaista nyrkkeilyottelua vuodessa ja noin tusina lisää ilmaa FS1: llä ja Fox Deportesilla. Jos haluat saada nämä ottelut kiinni ja sinulla on kaapeli- tai satelliittitelevision kirjautumistiedot, voit suoratoistaa Fox-sivuston kautta.

Näin voit suoratoistaa nyrkkeilyotteluita Fox.comin kautta:

 1. Navigoida johonkin Fox.com.

 2. Klikkaus TV-palveluntarjoajan kirjautuminen oikeassa yläkulmassa.

 3. Valitse televisiopalveluntarjoajasi.

  Jos et näe palveluntarjoajaasi, napsauta Katso kaikki palveluntarjoajat. On joitain palveluntarjoajia, jotka eivät toimi Foxin kanssa, mutta useimmat tekevät.

 4. Anna pyydettäessä kaapeli- tai satelliittitunnistetietosi. Napsauta sitten Jatkaa.

 5. Klikkaus Suora TV ja aikataulu.

 6. Napsauta suoratoistettavaa nyrkkeilyottelua.

  Nyrkkeilyottelut luetellaan paikallisella Fox-kanavarivillä, FS1-rivillä tai Fox Deportes -rivillä. Jos et näe nyrkkeilyotteluita, palaa takaisin, kun nyrkkeilyottelu on asetettu ilmaan.

Live-suoratoisto nyrkkeily DAZN: lla

Seuraava paras vaihtoehto nyrkkeilyn suoratoistojen katseluun on DAZN, tilauspohjainen online-suoratoistopalvelu. Tämä on loistava palvelu, jos olet johdonleikkuri, koska se ei vaadi kaapeli- tai satelliittitelevision tilausta. Se tarjoaa myös pääsyn suureen määrään sisältöä, jota et voi saada television suoratoistopalveluista

Kuinka suoratoistaa nyrkkeilyä showtimeen

Showtime tarjoaa suoratoistopalvelun nimeltä Showtime Anytime, joka on saatavana yksinomaan Showtime-tilaajille. Jos sinulla on Showtime-tilaus, voit käyttää sitä päästäksesi Showtime Anytime -palveluun ja suoratoistamaan mitä tahansa Showtime-esitystä.

Television suoratoistopalvelut, joihin sisältyy nyrkkeily

Jos olet johdonleikkuri ilman pääsyä kaapeli- tai satelliittitilaukseen, voit katsella suoraa televisiota television suoratoistopalvelujen kautta. Tämä tarkoittaa, että voit suoratoistaa mitä tahansa ESPN: llä, Foxilla, Showtimella tai millä tahansa muulla kanavalla lähetettyä nyrkkeilyottelua, kunhan valitset kyseisen kanavan sisältävän suoratoistopalvelun. Nämä palvelut toimivat tietokoneellasi verkkoselaimella, mutta niillä on myös puhelinsovelluksia, ja monet niistä toimivat myös pelikonsoleissa ja suoratoistolaitteissa.

Tässä on kaksi parasta vaihtoehtoa nyrkkeilyn suoratoistoon:

 • Hulu Live TV: llä: Tämä palvelu tarjoaa laajimman pääsyn Foxiin, ja sillä on myös FS1 ja ESPN. Jos Foxia ei ole saatavana alueellasi, kokeile toista palvelua.
 • YouTube TV: Fox on laajalti saatavilla tämän palvelun kautta, ja mukana ovat sekä FS1 että ESPN.

Muut suoratoistopalvelut toimivat myös, mutta Hulu ja YouTube tarjoavat Foxille laajimman kattavuuden, ja jotkut palvelut, kuten fuboTV, eivät sisällä ESPN: ää. Suurin osa suoratoistopalveluista sisältää myös mahdollisuuden lisätä Showtime kuukausimaksua vastaan.

Kuinka katsella ilmaisia ​​nyrkkeilyn suoria lähetyksiä

Ainoa laillinen tapa katsella ilmaisia ​​nyrkkeilyn live-suoratoistoja on vedonlyöntisivustot, joissa he ansaitsevat rahaa ensisijaisesti vetojen tekemisen kautta. Silloinkin joillakin vedonlyöntisivustoilla on maksullinen katselumaksu suosituista otteluista.

Vedonlyöntisivustot estetään yleensä alueilla, joilla niillä ei ole käyttöoikeutta, joten sinun on ehkä asennettava virtuaalinen yksityisverkko (VPN)