Skip to content

Kuinka katsella SAG-palkintojen suoratoistoa

20 de maaliskuu de 2021

Näytön näyttelijöiden kiltapalkinnot, jotka tunnetaan myös nimellä SAG-palkinnot, pidetään yleensä kunkin vuoden tammikuussa. Jos et halua hukata minuutin toimintaa Los Angelesin pyhäkön auditoriosta, mutta sinulla ei ole helppoa pääsyä televisio- tai kaapelitilaukseen, on monia tapoja nähdä koko SAG-palkintojen suoratoisto suorana. puhelin, tabletti, tietokone tai muu yhteensopiva suoratoistolaite.

Tapahtuman Yksityiskohdat

Päivämäärä: 4. huhtikuuta 2021
Aika: 17.00 PT / 20.00 ET
Sijainti: Shrine Auditorium (Los Angeles, Kalifornia)
Kanava: TBS, TNT
Suoratoisto: TBS.com, TNTDrama.com

Vieraile osoitteessa sagawards.com saadaksesi viimeisimmät ehdokkaat.

Kuinka katsella SAG-palkintojen suoratoistoa

WarnerMedia omistaa Screen Actors Guild Awards -lähetysoikeudet, ja koko seremonia lähetetään samanaikaisesti sekä TBS: ssä että TNT: ssä. Tämä tarkoittaa, että voit katsella ohjelmaa televisiossasi, jos sinulla on kaapelitilaus, joka tarjoaa pääsyn joko TBS: ään tai TNT: hen.

TBS.com

Jos sinulla on kätevä tietokone tai kannettava tietokone ja pääset käyttämään kaapelitilauksen kirjautumistietoja, voit suoratoistaa SAG-palkintoja virallisen TBS-verkkosivuston kautta.

Siirry vain osoitteeseen TBS.com, valitse valikossa -kuvake vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten Suora lähetys. Valitse itä- tai länsirannikon syöttö, valitse KIRJOITA TÄYDELLINEN PÄÄSYja kirjoita tietosi. Seremonian päivänä olet valmis suoratoistamaan esitystä.

TBS-sovellus

Jos sinulla on pääsy kaapeli- tai satelliittitilaukseen, voit suoratoistaa SAG-palkintoja TBS-sovelluksen kautta. Mene vain osoitteeseen TBS.com/apps saadaksesi täydellisen luettelon vaihtoehdoista, tai TBS.com/activate, jos sovellus on jo asennettu suoratoistolaitteeseesi.

TNTDrama.com

Koska SAG-palkinnot lähetetään samanaikaisesti TNT: llä, voit suoratoistaa myös TNTDrama.com -sivustolla. Tämä vaihtoehto vaatii kaapeli- tai satelliittitilauksen, aivan kuten TBS.com.

Siirry osoitteeseen TNTDrama.com ja valitse valikossa -kuvake vasemmassa yläkulmassa ja valitse sitten Suora lähetys. Valitse itä- tai länsirannikon syöttö ja valitse sitten KIRJOITA TÄYDELLINEN PÄÄSY. Jos syötät kaapeli- tai satelliittitilaustietosi onnistuneesti, voit suoratoistaa seremoniaa sen lähetyspäivänä.

TNT-sovellus

Voit myös suoratoistaa SAG-palkintoja TNT-sovelluksen kautta, jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus. Jos teet niin, siirry osoitteeseen TNTDrama.com/apps saadaksesi täydellisen luettelon vaihtoehdoistasi, tai TNTDrama.com/activate, jos sovellus on jo asennettu suoratoistolaitteeseesi.

Muita tapoja suoratoistaa näyttelijöiden kiltapalkintoja

TNT: n ja TBS: n virallisten sivustojen lisäksi, jotka ovat vain kaapelien tilaajien käytettävissä, johtosarjat voivat katsella näiden kanavien suoria syötteitä joidenkin suoratoistopalvelujen kautta. Paikallisten kanavien lisäksi nämä suoratoistopalvelut tarjoavat monia kaapelin peruskanavia, kuten TNT ja TBS.

Suurin osa näistä palveluista tarjoaa jonkinlaisen ilmaisen kokeiluversion, joten sinun on voitava rekisteröityä ja suoratoistaa SAG-palkinnot ilmaiseksi, ennen kuin päätät pysyä palvelussa. Tärkeintä on valita yksi, jolla on joko TNT tai TBS.

AT&T TV NYT

AT&T TV Now tunnettiin aiemmin nimellä DirecTV Now, ja sillä on kaikki samat kanavat. TBS ja TNT sisältyvät jokaiseen pakettiin, joten valitse haluamasi ja tarkista se.

HULU + LIVE-TV

Hulu + Live TV yhdistää massiivisesti suositun Hulu on demand-suoratoistopalvelun suoratoisto-televisioon. TBS ja TNT ovat molemmat mukana, joten tämä on toinen kannattava vaihtoehto suoratoistaa SAG-palkintoja. Ne tarjoavat myös 30 päivän ilmaisen kokeiluversion.

YOUTUBE-TV

YouTube TV on Googlen suoratoistopalvelu, joka sisältää myös alkuperäistä sisältöä. TBS ja TNT sisältyvät molemmat. Ne tarjoavat myös ilmaisen kokeiluversion.

SLING-TV

Sling TV on edullisempi vaihtoehto, joka sisältää sekä TNT: n että TBS: n molempien edullisten tilausvaihtoehtojensa kanssa. Heillä ei ole paljon paikallisia kanavia, mutta sillä ei ole väliä, jos haluat vain suoratoistaa SAG-palkintoja. Ilmainen kokeiluversio on käytettävissä, joten tarkista se.

SAG Awards Red Carpet Pre-Show Live Stream

SAG-palkinnot alkavat punaisella matolla kauan ennen varsinaista seremoniaa, ja voit saada kaiken kiinni suoratoistona. People and Entertainment Weekly on aiemmin toimittanut esityksiä esityksiä varten, joten tutustu heidän sosiaaliseen mediaansa.

Voit myös tarkistaa virallisen SAG Awards Where to Watch -sivun saadaksesi lisätietoja näyttelyä edeltävistä punamattovirroista, mutta seremoniaa ei voi suoratoistaa siellä.