Skip to content

Kuinka katsella Tony Awards -livestriimaa

20 de maaliskuu de 2021

Tony-palkinnot, jotka tunnetaan myös nimellä Tonys, pidetään vuosittain kesäkuun ensimmäisenä tai toisena sunnuntaina kello 17.00 PT / 20 pm ET. Tämä kunnioitettu tapahtuma, jonka American Theatre Wing esitteli, esittelee Broadway-teatterin parhaita live-toimintoja. Halusitpa sitten nähdä kuka voittaa tai tarkistaa joitain upeita esityksiä, nämä palkinnot eivät koskaan jätä vaikuttamatta.

Alkuperäistä 74. vuosittaisen Tony Awards -palkinnon lähetystä on lykätty, ja seremonia on tarkoitus lähettää digitaalisesti, ja se samaan aikaan Broadwayn avautumisen kanssa. Päivämäärää ei ole vielä asetettu. Tässä on täydellinen luettelo ehdokkaista.

Tapahtuman Yksityiskohdat

Päivämäärä: TBD
Aika: 17.00 PT / 20.00 ET
Sijainti: Virtuaalinen
Kanava: CBS
Suoratoisto: Paramount +

Kuinka katsella Tony Awards -livestriimaa

Jos olet katkaissut johdon, mutta haluat silti pitää välilehtiä Broadwaylla, ei ole mitään syytä jättää väliin edes hetki glamouria, toimintaa tai viihdettä. Voit katsella Tony Awards -livestriimaa tietokoneelta, tabletilta, älypuhelimelta tai jopa televisiosta yhteensopivalla suoratoistolaitteella.

CBS: llä on yksinoikeus lähettää Tonyja, mutta seremonian suoratoistamiseksi on monia eri tapoja.

Paramount +

Jos on Tonys-aika ja et ole television lähellä, voit siirtyä CBS.com-sivustoon ja katsoa sitä Paramount + (aiemmin CBS All Access)-suoratoistopalvelun kautta. Tämä vaihtoehto vaatii tilauksen, mutta käytettävissä on ilmainen kokeilujakso, jos et ole koskaan aiemmin tarkistanut sitä.

Suoratoista Tonys CBS.com -palvelussa siirtymällä sivustoon ja valitsemalla Kokeile Paramount + oikeassa yläkulmassa ja ilmoittaudu kokeiluun. Kun olet valmis, palaa CBS.comiin Tony Awards -palkinnon aikana, valitse Suora lähetys, ja esitys alkaa.

Muita tapoja suoratoistaa Tonyja

Paramount +: n lisäksi voit myös suoratoistaa CBS: ää ja Tony Awards -palkintoja useiden suoratoistopalvelujen kautta. CBS ei ole käytettävissä kaikilla alueilla jokaisesta palvelusta, joten tarkista saatavuus ennen rekisteröitymistä.

Suurin osa näistä palveluista tarjoaa ilmaisen kokeiluversion, mikä on hieno tapa katsella Tonyja ilmaiseksi, samalla kun varmistetaan, että palvelulla on alueellasi CBS.

AT&T TV NYT

AT&T TV Now, aiemmin tunnettu nimellä DirecTV Now, tämä palvelu sisältää ABC: n, CBS: n, Foxin, NBC: n ja monia muita kanavia.

HULU + LIVE-TV

Hulu + Live TV sisältää paikalliset ABC-, CBS-, Fox- ja NBC-kanavat, kaapelikanavat, kuten ESPN, ja paljon muuta. Tarjolla on 30 päivän ilmainen kokeilu.

YOUTUBE-TV

YouTube TV tarjoaa suoria suoratoistettavia TV-kanavia, ja sillä on myös pilvipohjainen DVR. Tämän palvelun avulla saat ABC: n, CBS: n, Foxin, NBC: n ja paljon muuta. Tarjolla on ilmainen kokeiluversio.

SLING-TV

Sling TV tarjoaa NBC: tä ja Foxia vain rajoitetulla markkina-alueella. Ilmainen kokeiluversio on käytettävissä, mutta et todennäköisesti voi katsella Tonyja tällä

Nämä palveluntarjoajat tarjoavat suoria CBS-ohjelmia, kuten Tony Awards, vain tietyillä markkinoilla. Tarkista oma paikallinen saatavuus etukäteen varmistaaksesi, että pystyt katsomaan Tonisia.

Tony Awards Red Carpet Pre-Show -livestriimi

Tonys tunnetaan parhaiten esityksestä, mutta jotkut parhaista suorista hetkistä tapahtuvat punaisella matolla ennen kuin esitys edes alkaa.

Lataa CBS: n Twitter-syöte tapahtumapäivän kello 17.00 saadaksesi kiinni toiminnan jokaisesta hetkestä.